Hirdetés

Időpontot cserélhet a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound

2019. december 14., 16:41

Hamarosan a standokon a megújult Piac és Profit év végi lapszáma.

Címlapsztorinkban Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója elmondja, miért gondolja, hogy ellenszélben haladnak és milyen tanulságokat lehet levonni az elmúlt időszakban tapasztalt nehézségekből. Emellett tippeket adunk megfontolt és kockázatfaló befektetőknek portfóliójuk év végi átalakításához, bebizonyítjuk, hogy a szlovákok sem élnek jobban, mint mi, megmutatjuk, mennyiért dolgozik a magyar munkavállaló, hogyan támogatják az öngondoskodást más országokban és mik a hazai tervek ezen a téren.

Év végi számunkban betekintést engedünk a Kieselbach-aukciókba és a 2020-ban 25 éves galéria generációváltásába. Ünnepi csemegékkel készültünk a kultúra, az utazás és a gasztronómia szerelmeseinek. Őket baszkföldi kulináris kalandozásra, különleges kiállításra, kihagyhatatlan színházi programra hívjuk.

Hirdetés

Olvassa el a cikkajánlónkat és keresse december 18-tól a Piac és Profit magazint az újságárusoknál, ha lépést akar tartani a legfrissebb üzleti és társasági trendekkel!

Megrendelését itt adhatja le!

Időpontot cserélhet a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound

Az idei egy kicsit gyengébb év, mint a tavalyi volt – foglalta össze pénzügyi szempontból a 2019-es fesztiválszezont a Piac és Profit magazinnak adott interjúban Fülöp Zoltán, a soproni VOLT Fesztivál egyik alapítója, a Sziget Zrt. fesztiváligazgatója.

Fülöp Zoltán, a Szigat Zrt. fesztiváligazgatója
Fülöp Zoltán, a Sziget Zrt. fesztiváligazgatója. Fotó: Piac&Profit

A Balaton Sound nagyjából hozta a tavalyi számokat, a Sziget és a VOLT esetében viszont némileg visszaesett az eredmény. Ennek okairól is beszél a szakember a lapunknak adott interjúban, ahogyan arról is, miért és milyen mértében kényszerülnek a jegyárak emelésére. Fülöp Zoltán elárulta, hogyan alakulhat át 2021-től a csoporthoz tartozó fesztiválok szervezése és beszélt arról is, mit tartogatnak karácsonyra a diákoknak. Részletek a Piac és Profit magazinban. Keresse az újságárusoknál!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Súlyos történelmi árny vetül a mai berlini konferenciára

Súlyos történelmi árny vetül a mai berlini konferenciára

A konferenciának sem a történelmi, sem a közelmúltbeli előzményei nem tölthetnek el bennünket pozitív várakozással. Számos jel szerint Berlin és az EU egy átfogó katonai beavatkozásra készül Líbiában és a térségben. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Szavazás

Mennyi lesz a nyugdíjkorhatár 20 év múlva?