Hirdetés
Hirdetés

Ambíciózus programmal álltak elő: így védenék a kkv-kat?

2018. június 07., 17:47

Az Európai Bizottság új programja a fogyasztóvédelem fejlesztését is támogatja.

Új programot javasol az Európai Bizottság a fogyasztók védelme és a kkv-k erősödése érdekében. A 2020 utáni uniós költségvetés keretében készülő 4 milliárd eurós program célja, hogy a kis- és középvállalkozások teljes körűen élhessenek a jól működő egységes piac előnyeivel.

Komoly pénzeket szán az EU erre a területre - nekünk is jut?

Hirdetés

Az Európai Bizottság 100 milliárd eurót javasol kutatásra és innovációra. Részletek a Privátbankár.hu-n. >>>

Az új Egységes piac elnevezésű program garantálni fogja a fogyasztók jogainak érvényesítését, biztosítja a fogyasztóvédelem és a termékbiztonság magas szintjét, és segíti a fogyasztókat problémáik megoldásában, például az online vásárlásnál. Ezen felül előmozdítja az uniós élelmiszergyártók piacra jutását, hozzájárul az unión kívüli országokba irányuló exporthoz, továbbá jelentős támogatást ad az agrár-, és az élelmiszeriparnak.

A program segíti az élelmiszerek biztonságos előállítását, az állat- és növénybetegségek megelőzését és felszámolását, de az uniós szabályok helyes alkalmazása és érvényesítése érdekében erősíti a tagállamok uniós bizottsággal folytatott együttműködését, és támogatja az európai szabványügyi szerveket korszerű és időálló szabványok kidolgozásában.

Ezen felül olyan informatikai eszközök és szakismeretek fejlesztését is segíti a program, amelyek révén a bizottság hatékonyan érvényesítheti a versenypolitikai szabályokat a digitális gazdaságban, illetve javítja a tagállami hatóságokkal és bíróságokkal folytatott együttműködését.

A vásárlót védi, a boltot szívatja - mire volt jó a webshop-törvény?

Hiába írja elő törvény, nagyon kevesen javítják a felmerülő hibákat, a büntetést azonban nagyon könnyű bezsebelni. További részletek >>>

Indítsd be az évet 1,5 millió forinttal

Ne fizess feleslegesen többet a kölcsönért, csak mert nagyobb összegre lenne szükséged. Személyi kölcsön kalkulátorunkkal megtalálod a legkedvezőbb kölcsönajánlatokat! Nézzük a törlesztőrészlet nagysága alapján, mit kínálnak a bankok, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapos futamidővel: a törlesztőrészlet-alapú rangsor szerint az egyik legkedvezőbb ajánlatot a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsöne jelenti, hiszen itt a törlesztőrészlet havonta 30 327 forint (THM: 8,17%), és csak pár forinttal kell havonta többet fizetni a Raiffeisen Bank személyi kölcsönéért, hiszen itt 30 379 forint a törlesztőrészlet (THM: 8,97%), míg a Budapest Bank Online Prémium kölcsöne havonta 32 067 forintba kerül (THM: 10,50%), az Erste Most Extra személyi kölcsön pedig 32 606 forintos törlesztőrészlet mellett igényelhető (THM: 12,35%). További ajánlatok érdekelnek? Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és találd meg a legjobb ajánlatot!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Kidurrant a mindenbuborék, miből lehet itt pénzt csinálni?

Kidurrant a mindenbuborék, miből lehet itt pénzt csinálni?

Tavaly nagyon rossz éve volt a tőkepiacoknak, túladottnak számítanak, de a Hold Alapkezelő pesszimista. Lehet, hogy most egy-két hónapig lesz egy medvepiaci felpattanás, de a következő évtizedben alacsony maradhat a részvénypiacokon elérhető hozam. A magyar eszközök árazása kivételesen a nyugat-európaival egyezik meg, ezért fokozatosan csökkentették azok arányát.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?