Hirdetés
Hirdetés

Ambíciózus programmal álltak elő: így védenék a kkv-kat?

2018. június 07., 17:47

Az Európai Bizottság új programja a fogyasztóvédelem fejlesztését is támogatja.

Új programot javasol az Európai Bizottság a fogyasztók védelme és a kkv-k erősödése érdekében. A 2020 utáni uniós költségvetés keretében készülő 4 milliárd eurós program célja, hogy a kis- és középvállalkozások teljes körűen élhessenek a jól működő egységes piac előnyeivel.

Komoly pénzeket szán az EU erre a területre - nekünk is jut?

Hirdetés

Az Európai Bizottság 100 milliárd eurót javasol kutatásra és innovációra. Részletek a Privátbankár.hu-n. >>>

Az új Egységes piac elnevezésű program garantálni fogja a fogyasztók jogainak érvényesítését, biztosítja a fogyasztóvédelem és a termékbiztonság magas szintjét, és segíti a fogyasztókat problémáik megoldásában, például az online vásárlásnál. Ezen felül előmozdítja az uniós élelmiszergyártók piacra jutását, hozzájárul az unión kívüli országokba irányuló exporthoz, továbbá jelentős támogatást ad az agrár-, és az élelmiszeriparnak.

A program segíti az élelmiszerek biztonságos előállítását, az állat- és növénybetegségek megelőzését és felszámolását, de az uniós szabályok helyes alkalmazása és érvényesítése érdekében erősíti a tagállamok uniós bizottsággal folytatott együttműködését, és támogatja az európai szabványügyi szerveket korszerű és időálló szabványok kidolgozásában.

Ezen felül olyan informatikai eszközök és szakismeretek fejlesztését is segíti a program, amelyek révén a bizottság hatékonyan érvényesítheti a versenypolitikai szabályokat a digitális gazdaságban, illetve javítja a tagállami hatóságokkal és bíróságokkal folytatott együttműködését.

A vásárlót védi, a boltot szívatja - mire volt jó a webshop-törvény?

Hiába írja elő törvény, nagyon kevesen javítják a felmerülő hibákat, a büntetést azonban nagyon könnyű bezsebelni. További részletek >>>

1,5 millió forint jól jönne? Találd meg a legjobb ajánlatot!

Előrébb tudsz lépni 1,5 millió forinttal? Találd meg a tucatnyi ajánlat közül a legjobb hitelt személyi kölcsön kalkulátorunk segítségével! Ha 60 hónapos futamidőre vennél fel 1,5 millió forintot és számít a törlesztőrészlet nagysága, ezek a legkedvezőbb ajánlatok a kalkulációk szerint: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönével 30 327 forintos havi törlesztőrészlet és 8,17 százalékos THM mellett vehetjük fel a kölcsönt. A Raiffeisen Bank személyi kölcsönét 30 379 forintos törlesztőrészlettel, 8,97 százalékos THM-mel igényelhetjük. 32 110 forint a Budapest Bank Online Prémium személyi kölcsönének törlesztőrészlete 10,50 százalékos THM mellett. Az Erste Most Extra személyi kölcsönt pedig 32 606 forintos törlesztőrészlettel és 12,05 százalékos THM-mel igényelhetjük. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Krízis Amerikával – Erdogan nagyon szeretné elterelni a figyelmet valamiről

Krízis Amerikával – Erdogan nagyon szeretné elterelni a figyelmet valamiről

Mégpedig a stagflációba süllyedt gazdaságról. Erdogan iszlamista uralma alatt az ország mára csak papíron a NATO tagja. A március 31-i önkormányzati választást az egész ország egy népszavazásnak tekinti Erdogan 16 éves uralmáról. Ha az AKP elveszti a nagyvárosokat, akkor olyan szinten megnő a politikai nyomás a kormányzaton, hogy annak előrehozott általános választás lehet a vége. Káncz Csaba jegyzete

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?