Hirdetés
Hirdetés

Itt van minden, amit a Soros-konzultációról tudni lehet

2017. szeptember 24., 12:25

Várhatóan hét kérdés lesz majd a témában.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Dömötör Csaba ismertette a részleteit a közelgő nemzeti konzultációnak, amiben a kormány – ismét néhány milliárd forintért – kikéri az emberek véleményét a ködös Soros-tervről. A tervek szerint a kérdőív hét kérdést tartalmaz majd, egyebek mellett érintik a terv által felvázolt egymillió bevándorló betelepítését és a határzárra vonatkozó javaslatot is.

Hirdetés

Akárcsak korábban Orbán Viktor, Dömötör Csaba is jelezte, hogy a 2015-ben megírt jelentés „megihlette” az európai döntéshozókat, akik most szankciók sorát dolgozzák ki azokra, akik nem akarnak megfelelni a Soros-tervnek. Hozzátette: a német kormányzati forrás szerint egy bevándorló havi 770 ezer forintnyi eurójába kerül a német adófizetőknek. Brüsszel ezeket az anyagi és egyéb terheket, kockázatokat akarja szétteríteni az országok között, tette hozzá. A kérdőíveket postai úton is el lehet küldeni, de az interneten is ki lehet tölteni.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Az EU is úgy eltűnik a történelem süllyesztőjében, mint a Szovjetunió?

Az EU is úgy eltűnik a történelem süllyesztőjében, mint a Szovjetunió?

Merkel két és fél évvel a migránsválság elindulása után európai megoldásról prédikál, de a német közvélemény többsége már Seehofernek hisz. A migrációs válság mély politikai hasadáshoz vezetett, és ez könnyen az EU szétesését eredményezheti. Orbán az EU Bizottságot „fehérgalléros embercsempészeknek” nevezte.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?