Hirdetés
Hirdetés

Rendőrt hívtak a barátnőjével dulakodó brit miniszterelnök-jelöltre

2019. június 22., 10:27

Tegnap éjjel hangos szóváltásra került sor Boris Johnson, az esélyesebb brit miniszterelnök-jelölt és barátnője között. Miután hangos csattanások és dörrenések kísérték a vitát, a szomszéd rendőrt hívott. Érdekesség, hogy az eddigi tervek szerint Johnson beköltöztetné a miniszterelnöki rezidenciára a hölgyet.

A the Guardian cikke szerint Boris Johnson szomszédja lett figyelmes péntek éjjel a kiabálásra és dörrenésekre. A szomszéd kiszaladt a ház elé, és hallotta, amint Carries Symonds, Johnson barátnője azt kiabálja, hogy szállj le rólam, illetve hagyd el a lakásom. Ezek után bekopogott Johnsonékhoz, de nem érkezett válasz, így kihívta a rendőrséget.

A hatóság kiszállt a helyszínre, be is jutottak a házba, de távoztak, miután nem találtak dulakodásra utaló nyomokat. A szomszéd mindazonáltal a the Guardian rendelkezésére bocsátotta a készített hangfelvételeket, melyeken hallható, ahogy Johnson visszautasítja a ház elhagyását, majd azt kiabálja, hogy takarodj a laptopomról, ezt ezután pedig egy csattanás hallatszik.

Hirdetés

Ezt követően azt lehet hallani, amint Symonds a kanapé vörösborral való leöntését rója fel a leendő miniszterelnöknek, amit egy olyan hang követ, mintha egy tányért törtek volna össze. A következőkben a hölgy többször a lakás elhagyására biztatja Johnsont sikoltozva, majd egy dörrenés következik, ami vélhetően egy erős ajtóbecsapás lehetett.

Johnson, aki tavaly hagyta el nejét, nem kommentálta az ügyet, ugyanakkor az elmúlt hetekben arról lehetett olvasni, hogy Symonds társaságában költözne be a Downing Streetre. Mindenesetre érdekes lenne, ha a brit miniszterelnöki rezidenciáról is hasonló esemény hallatszana, bár még nem kizárt, hogy a brit konzervatív párt tagsága végül nem Jonhsont, hanem Jeremy Hunt jelenlegi külügyminisztert választja meg az Egyesült Királyság következő miniszterelnökének.

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A Facebook már a jövő irodáján dolgozik

A Facebook már a jövő irodáján dolgozik

2050-re az irodai munka nagy részét már a mesterséges intelligencia vezérli majd, emberi agyba épített elektródák és apró számítógép-implantátumok küldik az e-maileket és osztják be a munkát. És ez már nem csak a távoli jövő, hiszen komoly cégek, így a Facebook vagy az Oracle is dolgoznak a fejlesztéseken.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?