Hirdetés
Hirdetés

Új stratégiát eszelt ki Trump Észak-Korea ellen

2018. február 12., 16:20

Az alelnök szerint az olimpia idején is sürgetik az atomprogrammal kapcsolatos párbeszédet.

Az Egyesült Államok kormánya kész tárgyalóasztalhoz ülni, hogy megbeszéléseket folytasson Észak-Korea nukleáris programjáról, még akkor ha mindeközben nyomást gyakorol Kim Dzsong Un rezsimére – írja a Bloomberg.

Mike Pence alelnök szavai alapján az amerikai kormány új megközelítést alkalmaz a rezsimmel szemben, ettől függetlenül nem enyhítik a nyomást, amíg nem történik valós előrelépés a diktatúra nukleáris erejének megszűntetése felé. A továbbiakban is fent állnak a szankciók, de ha beszélni akarnak, tárgyalhatunk – tette hozzá.

Hirdetés

Megint elővették a rakétákat Észak-Koreában

Óriási felvonulást rendeztek, 70 éves az észak-koreai hadsereg. Tovább >>>

Az amerikai alelnök és Moon Jae-in egyetértett abban, hogy szorgalmazni kell a párbeszédet a phjongcshangi olimpia során, Mike Pence az új stratégiát egyszerre hívja teljes fokú nyomásgyakorlásnak és elköteleződésnek.

Trump kormányzatának eddigi álláspontja szerint addig nem lettek volna hajlandóak tárgyalni, amíg a koreai vezetés atomfegyverek birtokol. Az új megközelítést Mike Pence is támogatta, mivel a Moon szerint  rezsim nem tesz szert gazdasági és diplomáciai előnyökre a tárgyalásokkal, így konkrétabb lépések szükségesek  nukleáris programjuk felszámolása érdekében.

Óriási előrelépés a koreai békéért: nem akármit lépett Kim Dzsong Un

Több mint tíz éve nem volt példa arra, hogy az észak- és a dél-koreai vezetés közös asztal mellé ült volna tárgyalni. Az olimpiai részvétel mellett folyamatos egyeztetések zajlanak a két ország között, most pedig Kim Dzsong Un törte meg a csendet: több mint egy évtized után meghívta magához Dél-Korea miniszterelnökét, Mun Dzseint. Részletek a Privátbankár.hu-n. >>>

Indítsd be az évet 1,5 millió forinttal

Ne fizess feleslegesen többet a kölcsönért, csak mert nagyobb összegre lenne szükséged. Személyi kölcsön kalkulátorunkkal megtalálod a legkedvezőbb kölcsönajánlatokat! Nézzük a törlesztőrészlet nagysága alapján, mit kínálnak a bankok, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapos futamidővel: a törlesztőrészlet-alapú rangsor szerint az egyik legkedvezőbb ajánlatot a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsöne jelenti, hiszen itt a törlesztőrészlet havonta 30 327 forint (THM: 8,17%), és csak pár forinttal kell havonta többet fizetni a Raiffeisen Bank személyi kölcsönéért, hiszen itt 30 379 forint a törlesztőrészlet (THM: 8,97%), míg a Budapest Bank Online Prémium kölcsöne havonta 32 067 forintba kerül (THM: 10,50%), az Erste Most Extra személyi kölcsön pedig 32 606 forintos törlesztőrészlet mellett igényelhető (THM: 12,35%). További ajánlatok érdekelnek? Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és találd meg a legjobb ajánlatot!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Harc a muszlim párhuzamos társadalom ellen – megalázzák a német hatóságokat

Harc a muszlim párhuzamos társadalom ellen – megalázzák a német hatóságokat

A zöld lámpa a német nagypolitikától csak most jött, holott a párhuzamosan működő muszlim bűnözői társadalom kialakulása már a 2016-os rendőri jelentésekben világosan megjelent. Noha a berlini kormányzat jó ideje azon dolgozik, hogy egy külső behatásoktól mentes, toleránsabb iszlámot alakítson ki az országban, Kölnben az európai iszlám konferencia résztvevői ezt elvetették.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?