1p

Összeomlik a magyar egészségügy?
Mennyi pénz hiányzik a rendszerből?
Mitől lesznek rövidebb várólisták?
Csak a magánegészségügyre számíthatunk?
Online Klasszis Klub élőben Rékassy Balázzsal

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a szakértőtől!

2024. szeptember 18. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az Aldi most először nyit folyamatosan nyitva tartó üzletet, nem akárhol.

Az Aldi idén először vesz részt a Szigeten, egy 300 négyzetméteres üzlettel lesznek jelen a fesztiválon, amely 0-24 órában tart majd nyitva. Az Aldi üzletek közül egyébként ez lesz az első non-stop nyitva tartó egysége - olvasható a lánc közleményében.

A több mint 200 termékből álló kínálatban a tejtermékek, a friss és pácolt hústermékek, üdítők, friss zöldségek és gyümölcsök mellett helyben sütött pékáru, továbbá papíráru, nyári ruházat és strandjátékok is lesznek.

Helyben meg is sütik neked a húst

Az Aldi üzletének különlegessége, hogy egy 30 négyzetméteres grillzóna is várja a vásárlókat, ahol az üzletben vásárolt pácolt és friss húsokat, zöldségeket az Aldi szakácsai 12 és 22 óra között készre sütik, így a vásárlók a helyszínen el is fogyaszthatják a sült húsokat, kolbászokat, grillezett zöldségeket.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vásárló Lefagyott a Real-szurkolók arcáról a mosoly, amikor meglátták a BL-sorsolást
Natív tartalom | 2024. szeptember 16. 09:49
Alig vagyunk túl a BL-sorsoláson, de máris sokakat izgat, hogy melyik csapat nyeri majd meg a sorozatot. A fogadók körében korábban a Bayern München volt a legesélyesebb a sorsolást megelőzően. A bajorok mögött csak kicsivel maradt el a Barcelona, ami azért érdekes, mert a csapat korántsem a legerősebb. A katalánok végső sikerére, kevés az esély, így jól látható, hogy ilyenkor még az érzelmek dominálnak az esélylatolgatások kapcsán. Az oddszok alapján a címvédő Real Madrid és a Manchester City volt a két legesélyesebb csapat, de nekik kevesebb a magyar szurkolójuk, mint a német és a katalán együttesnek.
Vásárló Sorra esnek el az üzletek, többezres csökkenés Magyarországon is
Buksza blog | 2024. szeptember 15. 18:06
A koronavírus-járvány még ma is komoly mészárlást okoz a kisboltok körében azzal, hogy az emberek jelentős része távmunkában is dolgozik és mindennapivá vált a webáruházi vásárlás.
Vásárló Bejött a Meki húzása: étlapon marad a filléres menü
Privátbankár.hu | 2024. szeptember 14. 11:21
Nehéz idők járnak a gyorsétteremláncokra, mert a fogyasztók az elmúlt évek magas inflációja nyomán jobban megnézik, mire költik a pénzüket és inkább otthon főznek. Azért el lehet csábítani őket.
Vásárló Megnyomta a vészcsengőt a Primark, másra kell készülniük a vásárlóknak
Privátbankár.hu | 2024. szeptember 14. 10:38
Összekuszálja a szokatlan időjárás a ruházati cikkekkel foglalkozó áruházaknál a szezonális keresletet. A vevő sokszor nem azt látja a boltokban, amit ilyenkor szokott, de ennek ő az oka.
Vásárló Olyat tett a Tesco, amire már rég nem volt példa Magyarországon
Privátbankár.hu | 2024. szeptember 12. 14:14
Hosszú idő után nyitottak egy új üzletet.
Vásárló Tudnivalók a konténeres hulladékszállításról
Márkázott tartalom | 2024. szeptember 12. 12:13
A konténeres hulladékszállítás megoldást jelent az olyan típusú szemét elszállítására, amit az egyszerű lerakókba nem helyezhetünk ki mennyisége vagy összetétele miatt. Legyen szó építési törmelékről, lomtalanításról, zöldhulladékról vagy vegyes anyagról, a konténeres szemétszállítás megoldást jelent. 
Vásárló Jogsértő volt az árstop: megnyerte a Spar a pert Orbán Viktorék ellen
Privátbankár.hu | 2024. szeptember 12. 11:25
Az árstop ténylegesen jogsértő volt, Gulyás Gergely reagált.
Vásárló Megbénult egy fontos európai reptér, járatokat töröltek
Privátbankár.hu | 2024. szeptember 12. 10:42
Sztrájkba lépett a földi kiszolgálás.
Vásárló Trükkös megoldással próbálkozik az IKEA: olyan helyen is lesz bolt, ahol nem sokan számítanak rá
Privátbankár.hu | 2024. szeptember 11. 16:12
Az IKEA termékei egy ideje nem csupán az ismert nagyáruházakban érhetők el, hanem kisebb boltokban is, amelyeket a városok központi részeiben nyitottak meg. Ennek született egy új formája.
Vásárló Fordulat jöhet a boltokban, a drágulás pedig elkerülhetetlen
Buksza blog | 2024. szeptember 11. 14:30
Az élelmiszerek és italok értékesítésével foglalkozó kiskereskedők jó pár rossz év után idén végre növelhetik forgalmukat – derült ki egy friss előrejelzésből. A bővülés szerény lesz lesz.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG