Hirdetés
Hirdetés

Valamit nagyon benézett a fegyvercsempész - ezt mégis hogy gondolta?

2017. szeptember 20., 13:05

Az hagyján, hogy egy hadsereget el lehetne látni vele, de minek hoz ilyet a nyaralásra?

A NAV Facebook-oldala szerint egy olasz férfit csíptek el a beregsurányi határon, aki megpróbált egy maroklőfegyvert és mintegy 400 darab éleslőszert behozni az országba. A lövedékek és a 4 mm-es forgótáras fegyver az úti holmiból kerültek elő.

Az ellenőröket saját bevallásuk szerint a lőszer mennyisége lepte meg, az olasz férfit pedig az, hogy a kézifegyver és az éleslőszer tartásához engedély kell.

Hirdetés

Bármilyen lőfegyver birtoklása Olaszországban és Magyarországon is engedélyhez kötött, ennek ellenére a férfit meglepte, amikor a pénzügyőrök a papírok után érdeklődtek. Állítása szerint Ukrajnában biztosították róla, hogy semmilyen engedélyre nem lesz szüksége. A pénzügyőrök lefoglalták a fegyvert, majd azt – a férfival együtt – átadták a rendőrségnek.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Két óra alatt Pekingből New Yorkba: igyekeznek a kínaiak

Két óra alatt Pekingből New Yorkba: igyekeznek a kínaiak

A polgári repülésben nagy visszalépést jelentett, amikor a néhány, még működő Concorde leállt: azóta a hangsebesség áthatolhatatlan akadályt jelent a légi utas szállításban. Most Kínában álltak elő egy megoldás tervezettel, és nem is aprózzák el: kétszeres helyett hatszoros hangsebességgel süvítene a jármű.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?