<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Gépkocsi
Vásárló Ezt az autófajtát veszik legjobban a magyarok
Privátbankár.hu | 2018. május 12. 13:51
Az újautó-piac bővülésének egyértelmű nyertese Magyarországon is a városi terepjárók (SUV) szegmense, a Volkswagen ebben a piaci kategóriában mostanra négy, jövőre pedig már öt modellel vesz részt - mondta Dalnoki Balázs, a Porsche Hungaria márkaigazgatója a márka prémium SUV-ja, az új Touareg bevezetése alkalmából.
Vásárló Búcsút mondhatunk a visszapillantónak – ezek az újítások jönnek az autókban
Privátbankár.hu | 2016. január 5. 20:30
A gépkocsikban a következő 2-3 évben sok minden megváltozhat, a visszapillantó tükröket kamerák válthatják fel, az utasokat egymástól is légzsákkal védenék, a lelépő gyalogosokat automatika kerülheti ki. Kapcsolók helyett a mobiltelefonok mozdulatait használhatjuk. A mobilokba viszont nem kell többé beleimádkozni a SIM-kártyát.
Makro / Külgazdaság Te is megyeit veszel? Óriási pénzeket hoz az új rendszer
Privátbankár.hu | 2015. július 2. 07:54
Egyre jobb számokat produkál az elektronikus útdíj rendszer, ráadásul a gyermekbetegségeit is levetkőzte.
Adó Csepreghy szerint senkit nem vág földhöz a fizetős M0-ás
Privátbankár.hu | 2014. december 11. 15:38
A januártól évi ötezer forintért vásárolható megyei autópálya-matrica egy hónapra eső díja alig több, mint 400 forint, ennyiért az agglomerációból munkába járók nem térnek át a mellékutakra – állítja Csepreghy Nándor helyettes államtitkár.
KKV Nagyon nyomul az Opel Magyarországon – új Corsa szőke nővel
Privátbankár.hu | 2014. október 25. 14:04
Az Opel több mint tízezer autó eladásával számol az idén a magyarországi új autók piacán. Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója szerint ezt megalapozza az első három negyedév értékesítésének a teljes piacét kétszeresen is túlteljesítő bővülése. Az új Corsát nemrég Claudia Schifferrel mutatták be.
Vásárló Milyen Toyotád van? Robbanó légzsákos?
Privátbankár.hu | 2014. június 11. 13:20
Más autógyárak is követhetik a Toyota példáját, amely kiterjesztette eddigi gépkocsi-visszahívási felhívását, amely így már 2,27 millió autót érint, nagy részét Japánon kívül. Felkészül a Honda és a Nissan, legalábbis már foglalkoznak a kérdéssel.
Pénzügyi szektor Lapul még 52 éves betétkönyv a fiókban? Önre is várhat egy Wartburg
Privátbankár.hu | 2013. május 9. 10:51
Háromszázadik alkalommal sorsoltak autót a gépkocsinyeremény-betétkönyv tulajdonosok között. Több mint 90 ezren nyertek autót ötven év alatt a gépkocsinyeremény-betétkönyvsorsolásokon.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG