<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Győri Enikő
Makro / Külgazdaság Az új EP-elnökkel is meggyűlhet a baja az Orbán-kormánynak
Wéber Balázs | 2022. január 18. 15:47
Néppárti elnököt választottak ma az Európai Parlament élére. Roberta Metsola megválasztása gyakorlatilag egy 2019-es alku eredménye. Vezetésével az EP várhatóan ugyanolyan kritikus lesz az Orbán-kormánnyal szemben, mint eddig volt. Győri Enikő fideszes EP-képviselő ugyanakkor békülékeny hangnemet ütött meg az új elnökkel szemben.
Makro / Külgazdaság Mit kapott Magyarország az EU-tól?
Privátbankár.hu | 2014. május 1. 09:23
Tíz év alatt annyi pénzt, amennyiből akár 16 darab 4-es metró is épülhetett volna. Ma 10 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Unióhoz. Győri Enikő értékelt.
Pénzügyi szektor Európai bankfelügyelet - Magyarország nincs lenyűgözve
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 13. 09:56
Magyarországnak kétségei vannak az Európai Központi Bank bankfelügyeleti hatáskörrel való felruházásával kapcsolatban. Az Európai Bizottság javaslatát Győri Enikő európai uniós ügyekért felelős külügyminisztériumi államtitkár és Pelczné Gáll Ildikó, európai parlamenti képviselő hasonló kritikával illették. A kifogás, hogy a bankok szükség esetén nem kapnának támogatást az európai válságkezelési rendszerből, a már most is szűkösen rendelkezésre álló pénzforrások még inkább elapadnának, illetve a helyiek betéteiket inkább euróövezeti bankokba vinnék.
Makro / Külgazdaság Titokban tárgyalnak Budapesten az uniós büdzséről
Privátbankár.hu | 2012. május 7. 13:26
Az EU-ügyekért felelős külügyi államtitkár javaslatára zárt ülést rendeltek el az Országgyűlés Európai ügyek bizottságában a 2014-2020-as uniós költségvetésről hétfőn.
Makro / Külgazdaság Győri Enikő: a jegybank függetlensége az IMF- tárgyalások előfeltétele
Privátbankár.hu | 2012. április 12. 07:21
A Magyarországgal szemben indított három uniós kötelezettségszegési eljárásból kettő nem előfeltétele a Nemzetközi Valutalappal tervezett tárgyalások megkezdésének - mondta Győri Enikő. Véleménye szerint a bírák nyugdíjkorhatára és az adatvédelmi hatóság függetlensége teljesen külön ügy.
Pénzügyi szektor Alkotmányos kötelezettség a jegybanktörvény
Privátbankár.hu | 2011. december 27. 09:20
Győri Enikő, EU-s ügyekért felelős államtitkár bízik abban, hogy Orbán Viktor válaszlevele megnyugtatja majd a Bizottság elnökét és eloszlatja majd az aggodalmakat. Az államtitkár nem tartja annyira meglepőnek, hogy Barroso személyes hangvételű levélben figyelmeztette Orbán Viktort.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG