<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Model X
Vállalat Valami nem stimmel: meggondolta magát a Tesla-vezér?
BR | 2018. január 4. 12:39
Különös események zajlanak a Tesla háza táján. Bár a vállalatnak sikerül negyedévről negyedévre meghaladnia saját magát a gyártás területén, Elon Musk rendre visszavágja a várakozásait. Most sem történt másképp: az első negyedévben heti 2500 jármű gyártására lesz kapacitás, Musk azonban alig 5000-rel számol a következő negyedévre. Tud valamit, amit mi nem?
Vásárló A Tesla már jövőre eláraszthatja elektromos autókkal a piacot
Fellegi Tamás | 2017. március 29. 14:35
Elon Musk, a Tesla szinte határtalan vállalkozó kedvvel és optimizmussal megáldott vezére egy éve jelentette be, hogy megkezdi a korábbiaknál olcsóbb, alsóbb luxuskategóriába tartozó járműve, a Model 3 értékesítését. Rengetegen jelentkeztek, sorban állás van a 35 ezer dolláros autóért, melynek gyártása most fog indulni. Musk rengeteget akar belőle legyártani és eladni.
Vásárló Úgy gyorsul, mint a rakéta - mégis elterjeszti a Tesla az elektromos autózást?
Fellegi Tamás | 2016. augusztus 24. 17:00
A Tesla igen erőteljes akkumulátort fejlesztett ki, ez arra utal, hogy mégiscsak reális lehet belátható időn belül tömegesen olyan akkumulátort gyártani, ami az elektromos autózást olyan egyszerűvé teszi, amilyen ma a belsőégésű járművek használata. Csak van oka, hogy a befektetők annyira hisznek a Teslában, noha egyelőre csak nyeli a pénzt a cég.
Vállalat Sortűz alatt a Tesla – újabb baleset történt
Privátbankár.hu | 2016. július 7. 10:37
Ismét vért kívánt a robotpilóta, ezúttal két férfi az áldozat.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló