Négyzetméterár
Ingatlan A magasabb átlagbér sem elég az ingatlanvásárláshoz  
Privátbankár.hu | 2022. április 7. 09:30
Tíz év alatt több mint duplájára nőtt a magyar átlagbér, de még ez is kevés volt ahhoz, hogy a vevők lépést tudjanak tartani az ingatlanárak emelkedésével. A Bank360.hu kiszámolta, hány négyzetméterre volt elég egyhavi kereset idén januárban, tíz éve és 2002-ben.
Makro / Külgazdaság Nyolc és fél évet kell most dolgozni egy lakásért Budapesten 
Privátbankár.hu | 2020. március 2. 08:03
Öt éve még 68 havi átlagbérből jött ki egy 50 négyzetméteres fővárosi lakás. Vidéken is hasonlóan alakult a pénz vs. négyzetméterár meccs, egyedül Győrben nem változott érdemben a 2015-ös felállás, ott továbbra is 7 év kell a spórolásra.
Vásárló Nyári budapesti lakáspiaci körkép 
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 9. 06:29
A főváros töretlen népszerűségnek örvend az ingatlanvásárlást tervezők körében. A budapesti oktatási, munkavállalási és szórakozási lehetőségek sokakat vonzanak az országból. Mindez a magas ingatlanárak ellenére is így van, ráadásul a befektetési célú ingatlanvásárlás mellett is sokan teszik le a voksot. Hogyan alakulnak napjainkban a négyzetméterárak? Mennyire mélyen kell a zsebbe nyúlni azoknak, akik a budai prémium kategóriás lakásokat részesítenék előnyben?
Ingatlan Kegyetlen ingatlanárak – ennyi alatt már sosem lesz lakásod 
Privátbankár.hu | 2018. április 16. 20:20
Megállíthatatlan az ingatlanárak emelkedése, négyzetméterenként félmillió alatt szinte már nem találunk semmit a fővárosban. Budapesten a legtöbb lakás a XI. és XIII. kerületben, vidéken Győrben és Debrecenben épül. Egyre erősebb különbségek vannak a főváros és vidék között, a budapesti átlagár már csaknem 800 ezer forint, míg kicsit távolabb már a fele alatt is lakáshoz juthatunk.
Személyes pénzügyek Hogyan kaphatsz milliókat lakásra? Újabb feltételek derültek ki  
Privátbankár.hu | 2015. december 19. 14:19
Lázár János a héten jelentette be, hogy tízmillió forint vissza nem térítendő támogatást ad az állam azoknak a pároknak, amelyek tíz éven belül három gyermeket vállalnak. Eddig elég keveset tudni az új lakástámogatási rendszerről, és lássuk be, ez így túl szép, hogy igaz legyen. Most további részletek láttak napvilágot.
Ingatlan Itt a tavasz, egyre többen cserélnek lakást 
Privátbankár.hu | 2013. március 8. 12:26
Sokan költöztek nagyobb lakásba, de sokan voltak, akik az olcsóbb, kisebb lakást kerestek februárban. Januárhoz képest jelentősen nőtt a lakáseladások száma.
Ingatlan Miért lehet könnyen eladni a jó helyen fekvő, rossz ingatlant? 
Privátbankár.hu | 2012. november 16. 15:52
Kétszer annyit számít a lakókörnyezet egy-egy ingatlanvásárlásnál, mint maga a lakás - derül ki egy friss felmérésből.
Ingatlan Mozdulatlan a fővárosi ipari ingatlanpiac 
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 25. 12:21
Egy friss felmérés szerint nem bővült a kínálat, így az üresedési ráta, a bérleti díjak és a kiadott területek többé-kevésbé változatlanul maradtak a budapesti ipari- és logisztikai ingatlanok piacán az első félévben.
Ingatlan Csalóka adatok az augusztusi ingatlanpiacról 
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 10. 12:06
Bár az augusztusi érték még a tavalyi szinten van, de ezt összesítve csak az év eleji végtörlesztési hajrának tudhatjuk be.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG