NET Zrt.
Ingatlan Kiküldték a leveleket: vajon hányan vásárolják vissza az ingatlanokat?
Privátbankár.hu | 2019. április 1. 15:08
Minden érintetthez megérkezett a Nemzeti Eszközkezelő levele.
Ingatlan Levelet küld a NET: indul az ingatlan visszavásárlási program
Privátbankár.hu | 2019. január 24. 09:43
A november 21-én benyújtott törvényjavaslat szerint visszaadnák a lakásaikat, házaikat a Nemzeti Eszközkezelő Program résztvevőinek.
Ingatlan Hamarosan visszakaphatják a lakásaikat a bedőlt devizahitelesek
Privátbankár.hu | 2018. november 28. 12:35
Megtárgyalták a parlamentben azt a törvényjavaslatot, amely szerint a bérleti díjat rendszeresen megfizető bérlők kedvező feltételek mellett ismét tulajdonosaivá válhatnak korábbi ingatlanjaiknak. Ennek alapján a kormány felajánlhatja az egyösszegű visszavásárlást, amelynek során a vételárat csökkenti a bérlő által korábban megfizetett bérleti díjak összege, kamatot nem számítanának fel, és további százalékos mértékű kedvezmény igénybevételére is lehetőség nyílik bérlői igény esetén.
Személyes pénzügyek Visszakaphatják lakásukat a bedőlt devizahitelesek
Privátbankár.hu | 2018. november 20. 16:28
A bérleti díjat rendszeresen megfizető bérlők kedvező feltételek mellett ismét tulajdonosaivá válhatnak korábbi ingatlanjaiknak.
Pénzügyi szektor Beváltotta a reményeket az Eszközkezelő
Privátbankár.hu | 2014. május 23. 07:45
A 25 ezeres keretet bizonyosan kimeríti majd a Nemzeti Eszközkezelő, a folytatás a kormányon múlik - nyilatkozta a Világgazdaságnak Csillag Tamás vezérigazgató
Ingatlan A bajbajutottaktól még több ingatlant vehet meg idén az állam
Privátbankár.hu | 2013. március 3. 10:17
A kormány pénteken elfogadta a Nemzeti Eszközkezelő (NET) Zrt.-vel kapcsolatos egyes jogszabályok módosításáról szóló fejlesztési minisztériumi előterjesztést. Az Országgyűlés támogatásával a változásoknak köszönhetően még több rászoruló kapcsolódhat majd be a devizahitel-adósok megsegítésére létrehozott programba.
Friss
hírlevél