<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Pótlék
Karrier Vége az ingyen túlórának? Pluszpénzt kapnak a tanárok
Privátbankár.hu | 2013. november 25. 08:48
Pluszpénz illeti meg a pedagógusokat, ha a kötött munkaidőn, vagyis heti 32 órán felül benn kell maradniuk a munkahelyükön – tartalmazza a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) és a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) által pénteken megkötött, a Magyar Nemzet birtokába került ágazati kollektív szerződés.
Adó Ajándékozna a feleségének, de tart az illetéktől? Kicsit várjon!
Privátbankár.hu | 2013. november 13. 10:45
Több ponton is könnyítene az illetékszabályokon az készülő adótörvény. A tervek szerint nem csak a házastársak, hanem az első lakást vásárlók esetében is könnyítene a terheken a 2014-es adótörvény. Ugyanakkor lesz olyan is, ahol szigorítanak a feltételeken.
Karrier Számháború: fizetést emelnek, de pénzt is vesznek el a tanároktól
Privátbankár.hu | 2013. július 10. 17:29
Nem erről a béremelésről volt szó, az életpályamodellt előíró törvényben foglaltakhoz képest csak a pénz egy részét kapják meg szeptembertől a pedagógusok - közölte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke szerdán budapesti sajtótájékoztatóján.
Adó Kevesebbet a minimálbérnél, mi a gond a távolléttel?
Privátbankár.hu | 2013. március 1. 16:54
Nehéz számolni. Mit és hogyan kell figyelembe venni a távolléti díj számításánál? Kártyás Gábor munkajogász az ado.hu-nak adott interjúban segít értelmezni az előírásokat. Szélsőséges esetben ugyanis még a minimálbér alá is csökkenhet a fizetés.
Adó Nincs még egy olyan adóhatóság a világon, mint a magyar
Privátbankár.hu | 2012. október 31. 11:45
Több mint másfél millió folyószámla-kivonatot és késedelmipótlék-értesítőt küldött ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) július 20-tól október 31-ig azoknak, akiknek 1000 forintnál nagyobb eltérés mutatkozott az egyenlegében, továbbá akik 2011-ben késve, vagy nem teljes mértékben fizették meg adókötelezettségüket. A világon egyedülálló módon akkor is szólnak, ha túlfizetés van.
Karrier Ugrik a mozgóbér: lesnek majd az orvosok, mint a vett malac
Privátbankár.hu | 2012. október 22. 15:37
Néznek majd nagyot, hiszen ha a mostani elvek mentén fogadják el az egészségügyi salátatörvény tervezetet, akkor több tízezer forinttal kevesebbet vihetnek haza az egészségügyi dolgozók.
Adó A vártnál kevesebb pénz folyik be a chipsadóból
Privátbankár.hu | 2011. november 17. 14:27
A népegészségügyi termékadóból az ez évre tervezett hárommilliárd forintból legalább 2,4 milliárd befolyik, az összeget teljes egészében az egészségügyi dolgozók pótlékaira fordítják – közölte az egészségügyi államtitkár csütörtökön egy budapesti konferencián.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG