<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?
Zöldülő ingatlanok, tippek energetikai korszerűsítéshez!

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Vannak olyan termékek, amire nem sajnálják a pénzt. Itt a friss példa: az M7 CEREF II befektető cég megvásárolta a Terrapark Next A&B irodaház-komplexumot Budaörsön.

Az M7 Real Estate („M7”), több-bérlős ingatlanokra specializálódott páneurópai befektető és vagyonkezelő bejelentette, hogy megvásárolta a Terrapark Next A&B budaörsi irodaparkot az M7 CEREF II (az „Alap”) megbízásából. Az akvizíció az Alap stratégiájával összhangban zajlott, amely a hozzáadott értékkel rendelkező és „core plus” irodai, logisztikai és ipari ingatlanbefektetésekre irányul Közép-Európa olyan fontos piacain, mint Magyarországon, Horvátországban és Lengyelországban.

A jól fizető bérlők miatt még mindig érdemes irodákba fektetni (forrás: M7 Real Estate)
A jól fizető bérlők miatt még mindig érdemes irodákba fektetni (forrás: M7 Real Estate)

Az ingatlan Budapest délnyugati részén, a budaörsi irodaparkban található, így könnyen megközelíthető az M1-es és az M7-es autópályán. A két épület összterülete 28 500 négyzetméter és jelenleg olyan multinacionális vállalatok bérlik, mint például az Invitech, a Tchibo, a Continental, vagy a Türk Telekom.

A Terrapark a már meglévő bérleti szerződések meghosszabbításával és az üres területek kiadásával vonzó rövid- és középtávú lehetőségeket nyújt az értéknövelésre. Az M7 igyekszik a helyszíni szolgáltatásokat, valamint az ingatlaneszköz fenntarthatóságát továbbfejleszteni - közölte a befektető.

Az M7 CEREF II eddig nyolc, mintegy 110 000 négyzetméter összterületű ingatlaneszközt vásárolt Magyarországon, Horvátországban és Lengyelországban. A 2020-as első zárást követően az Alap  rendelkezésére álló forrást mostanra sikerült szinte teljes egészében befektetni. Az Alap célösszege a tőkeáttétellel együtt hozzávetőleg 100 millió euró.

Magyar Balázs, az M7 Real Estate magyarországi ügyvezető igazgatója elmondta: „Az M7 az új, közel 28 500 négyzetméter területű irodaház-komplexummal való bővüléssel meghatározó szereplővé vált a budaörsi irodapiacon. A Budapesthez való közelség ellenére a budaörsi régió kínálata korlátozott magas színvonalú irodahelyiségek terén, így a Terrapark előnyös helyzetben van a magas kihasználtság eléréséhez.”.

 

Ingatlan Nézze meg a top 10+2 magyar irodát és irigykedjen!
Mester Nándor | 2023. május 28. 05:40
A munkaadó mindenhol a tenyerén hordozza a dolgozóit.
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Háromszobás téglalakás Pécsett
Mester Nándor | 2023. május 24. 19:36
A baranyai nagyvárosban is megugrottak az árak, sokan keresik a megfizethető és általában újszerű otthonokat, amikre szinte már nem is kell költeni. A kínálat ott is növekedett, de a hitelpiac visszaesett. Sorozatunkban most nézzük, mit kínálnak, mit lehet venni és mennyiért!  
Ingatlan Eltüntettek egy darab Balaton-partot
Privátbankár.hu | 2023. május 24. 17:59
Természetkárosítás miatt ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést tett a zánkai önkormányzat, miután a napokban munkagépekkel eltüntették egy 180 négyezetméternyi alapterületű parti vízállását, tómederré változtatva azt.
Ingatlan Ilyen árakra számítson, ha most szeretne ingatlant bérelni vagy venni
Privátbankár.hu | 2023. május 23. 11:13
Az albérletpiacon áprilisban folytatódott a drágulás: országos szinten 0,7 százalékkal, a fővárosban pedig 1,7 százalékkal nőttek az átlagos bérleti díjak márciushoz képest. Május közepén a fővárosi kínálati piacon 225 ezer forint volt az átlagos havi lakbér. A legdrágább vármegyeszékhelyek között van Veszprém, Szombathely, Tatabánya, Székesfehérvár és Debrecen 175-150 ezer forintos átlagos bérleti díjjal.
Ingatlan Meglepő dolog derült ki az ingatlan-adásvételekről
Privátbankár.hu | 2023. május 22. 11:23
Az ingatlanvásárlások mintegy negyede befektetési céllal valósul meg.
Ingatlan Végre: megjött a várva várt fordulat a lakáspiacon!
Privátbankár.hu | 2023. május 22. 10:55
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerint csökken a túlárazottság.
Ingatlan Most Amerikából üzentek Orbán Viktornak
Mester Nándor | 2023. május 20. 16:17
Működik egy sajátos megoldás a hajléktalansághoz közel kerülőknek, ami tetszik az ingatlanbefektetőknek is.
Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom? Zártkert a Dunántúlon
Mester Nándor | 2023. május 17. 19:07
Egyes üdülőövezetekben zártkerti körzetek alakultak ki az utóbbi években. Ezek értékét is rengeteg tényező befolyásolja. Sorozatunkban most ezeket vesszük sorra. 
Ingatlan Ezekből az épületekből rengeteg német tűnt el nyomtalanul
Privátbankár.hu | 2023. május 15. 14:32
Ennyire megtetszett az otthoni munkavégzés.
Ingatlan Jó hír lottózóknak: Floridában vehet menő házat, ha most ötöse lesz
Mester Nándor | 2023. május 13. 14:11
Csodaszép helyen vannak és mind medencések.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG