1p

A miniszterelnök valami nagyon vicceset mondhatott. 

Június 9-én választásokat tartanak Magyarországon, az európai parlamenti helyekért, valamint az önkormányzati tisztségekért folyó kampány most kezd igazán beindulni. A Fidesz-KDNP promóciós fegyverként Orbán Viktort is beveti, a miniszterelnök jellemzően előzetesen bejelentés nélkül tűnik fel itt-ott; ilyenkor fotózkodás, mosolygás, időnként beszéd a program. 

A turné szombati állomása Esztergom, a jobboldali fellegvár városban a baloldali ellenzék jelöltet sem indít, így a regnáló polgármester, Hernádi Ádám, a Mol elnök-vezérigazgatójának unokaöccse nem kap érdemi kihívót. A városban várható választási harcról laptársunk, a szintén a Klasszis Média Lapcsoporthoz tartozó Mfor írt részletesebben is.

Hernádi Ádám a várhatóan fékezett izgalmakat hozó választás ellenére is kiérdemelt egy látogatást a miniszterelnöktől, aki szemmel láthatóan valamivel nagyon meg is nevettette az esztergomi polgármestert – ez a mai nap képe:  

A középen álló Hernádi Ádám nagyot nevetett - vajon mit mondott Orbán Viktor?
A középen álló Hernádi Ádám nagyot nevetett - vajon mit mondott Orbán Viktor?
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Közérdekű A végrehajtó nem kőszívű, de betartja a jogszabályokat
Izsó Márton-Juhász Gábor-Mester Nándor | 2024. május 17. 15:01
Sok a félreértés vagy félremagyarázás a végrehajtói szakmával kapcsolatban, ezt tisztázzuk most, hogy már jó ideje a felszínre került a Völner-Schadl-ügy. Mi a különbség a végrehajtó, a behajtó és a követeléskezelő között? Mit csinál és mennyit keres a végrehajtó és miért éri meg felvenni vele a kapcsolatot az adósnak? Hogyan zajlik egy árverés és miért nem éri meg trükköznie egy adósnak, csakhogy elkerülje a legrosszabbat? Ezekről beszélgetett Mester Nándor felelős szerkesztő Pál Balázs végrehajtási szakjogásszal a Klasszis podcastban.
Közérdekű Tovább gyarapodott Mészáros Lőrinc - itt a 100 Leggazdagabb magyar idei kiadványa
Privátbankár.hu | 2024. május 16. 07:34
Minden eddigi csúcsot megdöntve összesen több mint 1400 milliárd forinttal nőtt a 100 leggazdagabb magyar vagyona az elmúlt évben. Az idén immár 23. alkalommal megjelenő, A 100 leggazdagabb magyar című kiadvány szerint az összvagyon átlépte a 9000 milliárdos szintet – egészen pontosan 9063,9 milliárd forintra emelkedett.
Közérdekű Szigorítás jön a kötelező biztosításoknál
Privátbankár.hu | 2024. május 14. 07:56
A masszívabb rollerekre is kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell majd kötni.  
Közérdekű Tovább szigorítják a nehézgépjárművek méreg-kibocsátását
Privátbankár.hu | 2024. május 13. 15:48
Az Európai Unió Tanácsa elfogadta a nehézgépjárművekre vonatkozó szén-dioxid-kibocsátási előírásokról, valamint a hatályos uniós szabályok módosításáról és szigorításáról szóló rendeletet, az immár naprakész szabályok tovább kívánják csökkenteni a közúti közlekedési ágazat szén-dioxid-kibocsátását, valamint 2030-ra, 2035-re és 2040-re vonatkozóan új célértékeket állapítanak meg - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
Közérdekű EP-választás: meglepő, mit hozott ki az új közvélemény-kutatás
Privátbankár.hu | 2024. május 13. 15:21
Miközben a 27 uniós tagállamban átlagosan a fiatalok kétharmada akar részt venni a közelgő EP-választásokon, a magyar fiatalok alig fele lesz majd biztosan az urnáknál június 9-én.
Közérdekű Bármi áron visszaszerezné a Fidesz a budai presztízskerületet
Vég Márton | 2024. május 13. 08:31
Ha minden ígéret megvalósulna, akkor valóságos földi paradicsomban élhetnének az emberek Óbudán. 
Közérdekű Cigi, pia helyett zöldség: váltottak a fiatalok
Buksza blog | 2024. május 10. 15:01
Vajon hogyan változtak meg a szokások a rendszerváltás időszakához képest? Ezt firtatta egy elemzés, amely az 1989-ben és 2022-ben harmincas éveik körül járó fiatalok fogyasztását vizsgálta.
Közérdekű Ki kerül ki győztesen a „rezsibiztos” és az „elmagyarpéteresedett” lázadó csatájából?
Privátbankár.hu | 2024. május 6. 14:50
Németh Szilárd megpróbálja visszahódítani Csepelt Borbély Lénárdtól. De vajon mekkora beleszólása lesz a nagyok csatájába a maradék baloldalnak?
Közérdekű EP-választás: megvan a sorrend a szavazólapon, újabb listákat vettek nyilvántartásba
Privátbankár.hu | 2024. május 3. 19:44
Nyilvántartásba vette négy párt listáját a június 9-ei európai parlamenti (EP-) választásra pénteken a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).                   
Közérdekű Magyar Péter teljesen átrajzolhatja a politikai térképet – A hét videója
Csabai Károly – Izsó Márton – Wéber Balázs | 2024. május 3. 18:31
Felbolydult Magyarország a június 9-i európai parlamenti és önkormányzati választások előtt, ami elsősorban a Magyar Péter-jelenségnek köszönhető. A NER-rel szembefordult jogász pártja a voksok negyedét is megszerezheti, és ezzel átrajzolhatja a politikai térképet. A Tisza Párt egy centrista erő lehet, ehhez azonban kellő tartalommal és személyekkel kellene feltöltenie magát – gazdasági terveiről például még nem sokat tudunk. Mintha a Fideszen a félelem jelei mutatkoznának, valószínűleg ezért támadja óriási erőkkel új ellenfelét. De lehet-e valódi változás majd 2026-ban? Erről is beszélt a hét videójában Csabai Károly főszerkesztő és Wéber Balázs újságíró.                  
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG