
Lim a Fülöp-szigeteken született kínai szülőktől. Több mint tíz éve ő a pekingi gourmet-szentély, a „CourtYard“ főszakácsa, ahol a vendégek minden este fantáziadús konyhájának ízeit élvezhetik. A séf meglepő módon nem szakácsnak készült: öt évig tanult a manilai egyetem orvosi karán, ahol is fogorvosi kurzusokat hallgatott, mielőtt a fogászati fúrókat a szögre akasztotta, s a szakácstudományban merült el. A konyhaművészetet önerőből kezdte el felfedezni, tanulóéveit pedig a híres New York-i Amerikai Szakácsképző Intézetben töltötte. Később a szintén New York-i „Bouley“-ban, a város egyik legnevesebb éttermében dolgozott, mielőtt a pekingi Peninsula Hotel szakácsa lett.
2000 januárjában indította útra a Lufthansa sztárséf programját, amely keretén belül az első, illetve üzleti osztályon utazókat kiemelkedő kulináris élvezetekben szeretné részesíteni. A világ legjobb szakácsai által készített fantáziadús menük teszik igazi mennyei élményutazássá a Lufthansa útjait. Eddig többek közt Harald Wohlfahrt (Baiersbronn), Dieter Müller (Bergisch Gladbach), Frank Zlomke (Paarl, Dél-Afrika), Daniel Boulud (New York) és Paul Bocuse (Lion) csatlakoztak a német légtársaság kulináris programjához. 2005 óta a német városokból induló meghatározott tengerentúli járatok utasai részesülnek ebben a nem mindennapi gasztronómiai élményben.
Olcsón szeretne nyaralni? Irány Amerika!
Nyaralni megy? Ne vigyen sok poggyászt!
A fapadosok jobban szívják a fogukat
A légitársaságok nagy része félrevezet minket