A Pest megyei Herceghalmon felépült négycsillagos üzleti és wellness szálloda három hónapja nyitotta meg kapuit a vendégek előtt és máris a feltöltődésre vágyók, a kényeztetés szerelemesei, a kulináris élményeket gyűjtők és a rendezvényszervezők kedvelt célpontja lett. Többek között az 1600 négyzetméteres fürdőbirodalom, a Vitamin Bár és a gourmet-étterem, valamint egy szekcionálható bálterem és 5 konferenciaterem adja az ihletet, hogy a Budapesttől mindössze 25 kilométerre levő szállodát válasszuk munka- vagy magánügyben egyaránt.
Az ABACUS Spa a gondtalanság és a tudatosság egyben. Teljesen fedett wellness centrum, amely az érzékekre ható spa-élmények teljes skáláját kínálja gyógyhatású luxuskozmetikai termékekkel. A megtisztulásban és a felfrissülésben a hotel életmód tanácsadói segítenek, és mindehhez precízen megkomponált gyümölcs és zöldség finomságok közül válogathatunk a Vitamin Bár étel és itallapjáról.
A hotel fúziós éttermében a világsztár vendégekkel büszkélkedhető Segal Viktor kreatív chef irányításával sous vide technológiával alkotnak. Egyetlen dolog motiválta a menüsort: a tökéletes íz-kompozíció kialakítása a maximális ásványianyag-tartalom megőrzése mellett.
Akár magánemberként érkezünk, akár üzleti céllal, az ABACUS kifinomult szolgáltatásai, professzionális felszereltsége, izgalmas építészeti megoldásai és gasztronómiai kínálata mindig új élményt ad.
(x)
Októberben még erősen élnek bennünk a gyönyörű nyár csoki reklám formájú élményei (x)
Merthogy emelkedéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.

