A Pest megyei Herceghalmon felépült négycsillagos üzleti és wellness szálloda három hónapja nyitotta meg kapuit a vendégek előtt és máris a feltöltődésre vágyók, a kényeztetés szerelemesei, a kulináris élményeket gyűjtők és a rendezvényszervezők kedvelt célpontja lett. Többek között az 1600 négyzetméteres fürdőbirodalom, a Vitamin Bár és a gourmet-étterem, valamint egy szekcionálható bálterem és 5 konferenciaterem adja az ihletet, hogy a Budapesttől mindössze 25 kilométerre levő szállodát válasszuk munka- vagy magánügyben egyaránt.
Az ABACUS Spa a gondtalanság és a tudatosság egyben. Teljesen fedett wellness centrum, amely az érzékekre ható spa-élmények teljes skáláját kínálja gyógyhatású luxuskozmetikai termékekkel. A megtisztulásban és a felfrissülésben a hotel életmód tanácsadói segítenek, és mindehhez precízen megkomponált gyümölcs és zöldség finomságok közül válogathatunk a Vitamin Bár étel és itallapjáról.
A hotel fúziós éttermében a világsztár vendégekkel büszkélkedhető Segal Viktor kreatív chef irányításával sous vide technológiával alkotnak. Egyetlen dolog motiválta a menüsort: a tökéletes íz-kompozíció kialakítása a maximális ásványianyag-tartalom megőrzése mellett.
Akár magánemberként érkezünk, akár üzleti céllal, az ABACUS kifinomult szolgáltatásai, professzionális felszereltsége, izgalmas építészeti megoldásai és gasztronómiai kínálata mindig új élményt ad.
(x)