<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Chef

Chef cikkei

Vásárló Budai éttermek, gatyát felkötni! - Jardinette
Chef | 2019. december 23. 18:45
Egy cikksorozat keretében megnézzük, hol tart most a budai gasztroforradalom - belekóstolunk a Kés-Villa-Buda mozgalomba. Az első részben a Jardinette étterembe látogattunk el.
Vásárló Budai éttermek, gatyát felkötni!
Chef | 2019. december 13. 16:01
A budai éttermek nagy részében késik az az elengedhetetlen szemléletváltás, ami Pesten már sikeresen végbement - 12 étterem azonban egyesületbe tömörülve változtatna a helyzeten. Egy cikksorozat keretében megnézzük, hol tart most a budai gasztroforradalom - belekóstolunk a Kés-Villa-Buda mozgalomba.
Részvény / Deviza / Áru Papírforma Fidesz-győzelmet áraz a piac - a Brexitre és Trumpra senki sem emlékszik?
Chef | 2018. április 6. 08:40
Nincs senkinél a bölcsek köve. De az mindenképpen érdekes, hogy miközben az elemzők modelljeik megbízhatatlanságára figyelmeztetnek, a piacok magabiztosan a papírformát, azaz a Fidesz győzelmét árazzák - csak és kizárólag. Chef jegyzete.
Részvény / Deviza / Áru Új világpénz születik vagy új világrend? Hogyan törhetett ki ekkora mánia?
Chef | 2018. január 12. 13:14
Miközben a bankok, befektetési szolgáltatók számára sorozatban érkeznek a jelentős és mélyreható szabályok, amelyek alapjaiban rajzolják át a válság előtti időkhöz képest az üzletágakat, világszerte milliók helyezik el megtakarításaikat egy olyan piacon, amelyet senki sem felügyel, senki sem szabályoz – és senki sem tudja, mi lesz belőle.
Részvény / Deviza / Áru Érthetetlen, ami történik - senki sem veszi komolyan Trumpot?
Chef | 2017. január 25. 14:35
A világ egy legyintéssel elintézi Donald Trumpot - pedig az Egyesült Államok elnökének minden szavát komolyan kellene venni. Az USA arra készül, hogy bezárkózzon, kereskedelmi háborút indítson és protekcionista gazdaságpolitikára váltson - a paradigmaváltás már itt van a nyakunkon, a piacokon mégis tombol az eufória, a legkisebb kockázatot sem hajlandóak beárazni. Vajon mikor esik le a tantusz? Jegyzet
Deviza / Áru Azt kiáltottuk: ide lőjetek! És most vadásznak ránk...
Chef | 2014. január 30. 15:00
A feltörekvő piaci pánik közepette Magyarország kiállt a világ elé, és azt kiáltotta: ide lőjetek! A befektetők pedig vették az üzenetet, és vadásznak ránk. A piac úgy döntött, leteszteli a magyar jegybank új vezetését - mi vár ránk, hogyan mászhatnánk ki ebből a helyzetből?
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló