<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Az arany évezredek óta lenyűgözi az emberiséget, akár fényes nemesfém jellege, akár ritkasága, akár elpusztíthatatlan értéke, akár kultúrákon és generációkon átívelő egyetemes jelentősége miatt.

Az arany anyagi érték, és a múltban túlélte a háborúkat és forradalmakat, gazdasági és társadalmi válságokat, katasztrófákat és a történelem egyéb kihívásait.

Az arany sokoldalú. Több, mint egy ékszer, több, mint egy egyszerű fizetőeszköz és több, mint egy technikai alkatrész, ezért a globális elfogadottsága meghaladja anyagi értékét.

Ez teszi a nemesfémet népszerű elemévé, bármely széleskörűen diverzifikált portfólió építőelemévé.

Lehet befektetési eszköz és fedezeti eszköz is. Különösen a növekvő bizonytalanság időszakában az arany iránt világszerte nagyobb a kereslet. Ennek oka, hogy hagyományosan biztonságos menedéknek számít, és olyan valós és sérülékeny értéket képvisel, amely mindig is dacolt a pénzügyi és gazdasági rendszerek minden alapvető sokkjával, és olyan védelmet nyújthat a szélsőséges és előre nem látható eseményekkel szemben, mint alig néhány más befektetés. 

Különösen a valuta leértékelődésétől való félelem miatt a befektetők gyakran fizikai aranyat halmoznak fel, hogy védve legyenek az infláció okozta anyagi veszteségektől. A történelem is azt mutatja, hogy a valuták jönnek és mennek, míg az arany megmarad.

 

Az arany hosszú távon nem korrelál az államkötvényekkel vagy a részvényekkel, ami kiemeli az aranyat, mint önálló eszközosztály diverzifikációs előnyeit.

A fizikai tulajdonlás harmadik fél általi, banki letéti számlán keresztül történő őrzés formájában egyszerű és ugyanakkor biztonságos módja a befektetők számára, mivel a személyes hozzáférés bármikor biztosított a kézbesítési lehetőség révén, ugyanakkor a lopás elleni védelem is biztosított.

Partner Bank: Sokéves tapasztalat a fizikai aranyba történő befektetések terén

Az osztrák Partner Bank Ag. ügyfelei a legmagasabb minőségű, 999,9 finomságú, „Good Delivery” aranyat érhetik el közvetlenül Magyarországon belül, immár több mint 10 éve. Az befektetési arany az osztrák Münze Österreich-ből származik, amely tanúsított finomító és pénzverde az egyik legjelentősebb Nyugat-Európában.

Az ügyfelek megvásárolt fizikai aranyát a bank szigorúan őrzött páncéltermekben tárolja és rendszeres külső ellenőrzésnek veti alá. 

A Partner Bank nemcsak az egyösszegű befektetőknek kedvez. Lehetőséget biztosít a rendszeres megtakarításban, akár havi szintű befizetésben gondolkodó ügyfelei számára is. Ezáltal ügyfelei egyszerűen és kényelmesen fektethetnek a legmagasabb követelményeknek megfelelő fizikai aranyba.

Mint más befektetéseknél, itt is figyelembe kell venni az áringadozásokat és a devizakockázatot (az aranyat amerikai dollárban jegyzik), valamint az arany biztosított táráslásnak vannak költségei.

Az osztrák fizikai arany előnyei:

  • Hosszútávú, értékálló befektetés, euróban elszámolva
  • A történelem során az arany stabilitást és védelmet nyújtott a válságok és az infláció ellen.
  • Egyösszegű és rendszeres megtakarítási formában is tud vásárolni
  • Az arany áfamentes
  • Az aranyat osztrák páncéltermek őriztetheti
  • A befektetés alakulását folyamatosan nyomon követketheti online felületén
  • Bármikor hozzáférhető eladással vagy kifizetéssel (kiutalással)
  • Magyar nyelvű privát banki kapcsolattartás

További részletekért kattintson weboldalunkra:

https://bit.ly/3t6uftr

(x)

A rovat támogatója a 4iG

Vállalat Újabb techóriás készül több ezer ember kirúgására
Privátbankár.hu | 2023. február 6. 13:42
Bajban van az egyik legjelentősebb gyártó.
Vállalat Van kiút a válságból - Helyezze stabil alapokra vállalkozását Dubaiban!
PR | 2023. február 6. 09:48
A Morgan and Stanley legfrissebb jelentése szerint 2023-ban az Európai Unió tagállamai valószínűleg recesszióba süllyednek. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy a zsugorodó gazdaság, az elszabadult infláció és a továbbra is magas energiaárak miatt a mostaninál is mélyebb válságra készülhet Magyarország, amit a vállalkozások nagy része már nehezen vagy egyáltalán nem lesz képes túlélni. Azok a vállalkozók viszont, akik az előttünk álló szűk másfél hónapnál hosszabb távra terveznek, akár dönthetnek úgy is, hogy a válságot maguk mögött hagyva, egyenesen gyorsítósávra navigálják a vállalkozásukat egy virágzó, biztonságos és stabil gazdasági környezetben, Dubaiban.
Vállalat Úgy veszik a kínaiak a Ferrarikat, mint a cukrot
Privátbankár.hu | 2023. február 3. 17:18
A Ferrari NV olasz sportautó-gyártó tavalyi adózott eredménye 939 millió euró lett, 13 százalékkal magasabb a 2021. évinél.
Vállalat Megnyílt a Mol első lengyelországi benzinkútja
Privátbankár.hu | 2023. február 3. 13:56
A Krakkót és Varsót összekötő S7-es gyorsforgalmi út mellett megnyílt pénteken a Mol első lengyelországi töltőállomása – közölte a kurier.plus lengyel hírportál a magyar cég ügyfeleknek címzett közleményére hivatkozva.
Vállalat Új vezetők érkeztek a Vodafone akvizíció után a 4iG-hez
Privátbankár.hu | 2023. február 1. 12:32
A 4iG Nyrt. igazgatósága a Vodafone Magyarország és a meglévő távközlési portfólió integrációja érdekében új felsővezetőket nevezett ki a cégcsoporthoz frissen csatlakozott társaság, valamint a 4iG Nyrt. irányításába.
Vállalat Iratokat vár a Teslától az amerikai igazságügyi minisztérium
Privátbankár.hu | 2023. január 31. 18:49
Az amerikai igazságügyi minisztérium az önvezető autókról szóló dokumentációért fordult kedden a Tesla járműgyártóhoz - derül ki az amerikai tőzsdefelügyelethez benyújtott iratokból.
Vállalat Kiderült, mennyit keresett a Pfizer a Covid-vakcinán
Privátbankár.hu | 2023. január 31. 18:26
 A Pfizer amerikai gyógyszeripari cég nyeresége és bevétele is nőtt tavaly a negyedik negyedévben, az éves árbevétel rekord nagyságú volt.
Vállalat Csúnya számokat közölt a Samsung
Privátbankár.hu | 2023. január 31. 17:07
A Samsung Electronics dél-koreai vállalat működési eredménye jelentősen, csaknem 69 százalékkal csökkent a tavalyi utolsó negyedévben éves összevetésben a chipek és okostelefonok iránti alacsony kereslet miatt - derült ki a cég kedden közzétett jelentéséből.
Vállalat Lezárult a 4iG-Vodafone biznisz
Privátbankár.hu | 2023. január 31. 15:06
A Budapesti Értéktőzsde honlapján jelent meg a tájékoztatás.
Vállalat Újabb kemény csörte bontakozik ki Amerika és Kína között
Privátbankár.hu | 2023. január 31. 12:59
A Huawei elleni újabb amerikai intézkedések heves tiltakozást váltottak ki Peking részéről.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG