Arany
Részvény / Deviza / Áru Fáj, hogy kimaradt az arany szárnyalásából? 
Eidenpenz József | 2024. június 10. 05:42
Az arany és az ezüst évezredes befektetési eszközök, de a modern korban a platina és a palládium is keresett. Miért nem érnek mégsem annyit, mint az arany? Mi mozgatja az árfolyamukat? Mi okozhat áremelkedést? Hogyan lehet ezeket megvenni?
Részvény / Deviza / Áru Kiváló formában van a BUX, Musk zsebében turkálnak 
Eidenpenz József | 2024. május 27. 12:29
Az európai tőzsdéken picike az emelkedés, mivel London és New York zárva tart. A BUX azonban szépen megy fel, ráadásul mind a négy vezető részvény pluszban áll és néhány közepes cég is kiválóan teljesít. A forint erős, az arany megint megmozdult. Richter-céláremelés érkezett, jó volt a negyedév a Nyomdánál, durva lenne, ha Musk tényleg ennyit keresne.
Részvény / Deviza / Áru Több hónapos csúcson a forint, árrobbanás a kriptovaluta-piacon 
Eidenpenz József | 2024. május 21. 12:39
A tőzsdéken nincs valami jó hangulat kedden, de a magyar BUX index dacolni tud a többivel, elsősorban a Mol emelkedése húzza. Az arany hétfőn újabb történelmi rekordot döntött, az ezüst sem sokkal marad le, 11 éves csúcson áll. Stabil a forint, február eleji szinten van. Hatalmas lökést kaptak a kriptovaluták egy új hír nyomán.
Részvény / Deviza / Áru Mikor kerül majd egymillió dollárba a bitcoin? 
Eidenpenz József | 2024. május 21. 05:44
A 15 éves bitcoin verhetetlennek látszik, az idén eddig is jól teljesített, kihívói rendre visszahulltak, kivéve az ethert. Számos becslés van a jövőbeli árfolyamára, de a trendek folytatódása esetén nincs messze a hat, majd néhány év múlva talán a hét számjegyű árfolyam sem. A bitcoin menekülőeszköz is, és akkor is megőrizheti értékét, ha a dollár összeomlik.
Részvény / Deviza / Áru Fordulat történt a forintnál? Warren Buffet bevásárolt 
Eidenpenz József | 2024. május 17. 12:17
A tőzsdék enyhén lefelé tartanak, a BUX kissé jobban esik, a forint is gyengül, kérdés, miért és meddig. Elmarad a Telekom-aukció, ami elég nagy áresést okozott. A Walmart miatt szárnyalt a Dow, Warren Buffet bevásárolt Chubb-ból. Megváltozhatott az arany és a bitcoin szerepe az utóbbi időben, hamis kriptókat álcáznak Binance-terméknek.
Részvény / Deviza / Áru Bombaformában a forint és jól megy a sora az OTP Banknak is 
Csabai Károly | 2024. május 14. 12:05
Három hónapja nem látott szintekhez közelít a hazai fizetőeszköz, egy euróért lassan már csak 386 forintot kell fizetni a bankközi devizapiacon. Az esésre hajló globális tőzsdei hangulatban a BUX emelkedése üdítő kivétel, amely az OTP Banknak és a Molnak köszönhető. Drágulnak a nemesfémek is és a gáz, ellenben az olaj és a kriptoeszközök gyengülnek.
Részvény / Deviza / Áru Rendkívül pozitív meglepetés jött Magyarországról, ez lehet az aranyárrekordok hátterében 
Eidenpenz József | 2024. május 7. 12:05
Jó a hangulat az európai részvénypiacokon, a BUX Index is képes némi további emelkedésre a hétfői csúcsdöntés után. Az OTP és a Richter a nap nyertesei, a Mol és a 4iG a vesztes oldalon vannak. Messze meghaladta a várakozásokat a magyar fogyasztás, gyengült kissé a forint. Valójában mitől emelkedik az arany? Bűnözők pénze-e a bitcoin?
Részvény / Deviza / Áru Ki és miért vesz ilyen “drágán” aranyat? 
Csabai Károly | 2024. május 5. 05:47
A 2420 dolláros történelmi csúcsra a tőzsdén kívüli ügyletek és a jegybankok hajtották az aranyárfolyamot, de a Mesterséges Intelligencia (AI) forradalom is besegített.
Részvény / Deviza / Áru Kulcsfontosságúvá vált az aranytartalék az elmúlt években? 
Privátbankár.hu | 2024. április 19. 14:46
Az elmúlt időszakban ismét a figyelem középpontjába került az arany, mint jegybanki tartalékeszköz, a stabilitás szimbóluma. Veres István Attila a Magyar Nemzeti Bank szakcikkében mutatta be az utóbbi évek aranypiaci folyamatait, legfontosabb trendjeit, valamit az MNB aranytartalékának több lépésben történő növelését.
Részvény / Deviza / Áru Eltitkol valamit a Netflix, kamatcsökkentés helyett kamatemelés jöhet 
Eidenpenz József | 2024. április 19. 12:18
Rossz a hangulat a tőzsdéken az izraeli válaszcsapás után, de volt rosszabb is a hajnali órákban. A frissebb hírek nyomán megnyugodott többek között a kőolaj, az arany, a bitcoin és az euró/forint árfolyam is, de békéről még nincsen szó. A Netflix azért esett, mert titkosítani kívánja az előfizetők számát, Kína pedig visszavág az USA-nak.
Részvény / Deviza / Áru 395 felett az euró, csúnya idők jönnek az energiaárakra 
Eidenpenz József | 2024. április 16. 12:19
Amerika után Európában is nagy esések vannak a tőzsdéken, a forint is tovább gyengül. Emelkedett viszont az arany ára, és nagyot ugrott a földgáz. Ha Izrael visszacsap, az a földgáz és kőolaj piacára is fatális következményekkel járhat. Ráadásul ez a hét egyébként is eléggé sűrűnek ígérkezik a tőkepiacokon.
Részvény / Deviza / Áru Óriási baj lehet abból, ha az olajár elszáll 
Eidenpenz József | 2024. április 15. 18:45
Az árupiacokon az élénkülés jelei látszanak, ami azonban nagy veszélyeket hordoz. Ha nagyon megdrágulnának az energiahordozók és az ipari fémek, az az infláció visszatérését és a gazdaságok lassulását okozhatja, végső soron pedig általános válsághoz vezethet. Különösen a kőolaj kényes kérdés, az ugyanis a többi nyersanyag árfolyamát is erősen befolyásolja.
Részvény / Deviza / Áru Nyugtató jöhet a forintnak, drasztikus OTP-céláremelés érkezett 
Eidenpenz József | 2024. április 12. 12:27
A részvények ismét megindultak az óceán mindkét partján, miközben a dollárerősödés ellenére drágul az arany és szinte minden más nyersanyag. Jókorát emelt az egyik nagy brókercég az OTP célárán. Inkább a forint csütörtöki erősödése volt meglepő, mint a pénteki gyengülés, de nyugodt kereskedés jöhet, ha az MNB lassít. Perek és csalások színesítik a kriptovaluta-tulajdonosok életét.
Részvény / Deviza / Áru Tényleg árrobbanást hoz a bitcoin-feleződés? 
Eidenpenz József | 2024. április 11. 15:02
Napok múlva itt a bitcoin-feleződés, amelyet a múltban rendszeresen szép árfolyam-emelkedések követtek. Most is így lesz, vagy ezúttal mások a körülmények? Felfokozottak a várakozások. Ezen kívül még mi emelheti a bitcoin árát? Milyen csapda vár a kisbefektetőkre?
Részvény / Deviza / Áru Valami nem engedi erősödni a forintot, valójában nincs is csúcson az arany 
Eidenpenz József | 2024. április 10. 12:39
A tőzsdék szerdán ledolgozták a keddi esés egy részét, de a délutáni amerikai inflációs adat döntő fontosságú lehet a folytatás szempontjából. Megemelték az OTP célárát, hatalmas a diszkont a WizzAirnél. Reálértékben még nincs is csúcson az arany árfolyama. Minden a mesterséges intelligenciáról szól.
Részvény / Deviza / Áru Egekben az arany ára, fordul a kocka vagy most indul a buli? 
Király Béla | 2024. április 9. 05:42
Az elmúlt néhány hétben látványosan erősödött az arany ára és napról napra új történelmi csúcsokat látunk. Egyes elemzők szerint bármikor változhat a hangulat, de olyan véleménnyel is találkozhatunk, amely szerint a szárnyalás még csak ezután indul be igazán.
Részvény / Deviza / Áru Forintbefolyásoló tényező lehet egy poszt is, miért cammognak az aranybányák? 
Eidenpenz József | 2024. április 5. 12:29
A részvénypiacok rosszul reagáltak arra a felvetésre, hogy teljesen elmaradhat idén az amerikai kamatcsökkentés. Délután fontos adat érkezik, és újabb mozgások következhetnek. A forint nagyot erősödött, tudni vélik, mitől. Az arany száguld, a bányák vánszorognak, ez hogy lehet?
Részvény / Deviza / Áru Mitől erősödik a forint? Trump miatt száguld az arany? 
Eidenpenz József | 2024. április 4. 12:34
A részvénypiacok levegőt vesznek, a BUX főbb papírjainak a fele esik, a másik fele emelkedik. A forint határozott erősödésnek indult, aminek két fő okát nevezték meg. A nyersanyagok többsége drágul, köztük az olaj fontos határt ostromol. Vannak hasznavehetetlen, de mégis milliárd dolláros kriptovaluták?
Részvény / Deviza / Áru Nem sok jót hozott a nyúl a forintnak, degeszre keresik magukat a fegyvergyártók 
Eidenpenz József | 2024. április 2. 12:20
Gyengült a forint az ünnepek alatt, amit elsősorban a dollár erejével magyaráznak. Magyarországon is és az USA-ban és fontos makroadatok jönnek a héten. Az erős dollár ellenére is új és új csúcsokra tör az arany, szakadnak viszont a kriptovaluták. Újabb megrendelést kapott a német fegyvergyár.
Részvény / Deviza / Áru Megint baj van a svájci frankkal, történelmi csúcson az arany 
Eidenpenz József | 2024. március 21. 12:12
Az OTP lehúzza a hazai indexet, de egyébként jó a hangulat a tőzsdéken a Fed szerda esti ülésének kommentárja miatt, a forint tartja magát. A svájci jegybank meglepetést okozott, ma pedig újabb jegybankok döntenek a kamatról. Csúcson az arany, a kriptovaluták is újra nekiindultak. Szépen nőtt a BMW bevétele év végén, kilőtt egy csipgyártó.
Részvény / Deviza / Áru Három tényező együtt intézte el a forintot, miközben csúcson a zloty 
Eidenpenz József | 2024. március 13. 12:07
A tőzsdék újra lendületben vannak, új csúcson áll a német DAX, esik viszont a BUX. A forint kissé megemberelte magát, de még közel áll a bűvös határhoz. Újabb esélyt kaphatnak az európai autógyártók, amelyek alulmaradóban vannak. Kilencnapos emelkedő szériát szakított meg a legfontosabb nemesfém, újabb lendületet vett a bitcoin.
Részvény / Deviza / Áru Óriási céláremelés magyar részvényre, újra itt az infláció mumusa? 
Eidenpenz József | 2024. március 12. 12:24
A tőzsdék kezdenek magukhoz térni, a forint viszont nem, fontos amerikai inflációs adatokra vár a piac. Hatalmas céláremelés jött a Telekomra. Erősödtek az inflációs várakozások, de a recesszió réme is ólálkodik. Ingatlan vagy államkötvény érte meg jobban? Egy kiló aranyat vagy egy bitcoint választana?
Állampapír / Kötvény Fogós kérdések az állampapírokról, amelyeket sohasem mert feltenni 
Eidenpenz József | 2024. március 11. 05:43
Alapkérdések, amelyeket a kisbefektetők feltesznek maguknak, de senki sem meri megválaszolni. Hogyan védekezhetünk az infláció ellen? Miért pont állampapírt vegyek? Ha igen, mégis melyiket és hol? Nem kéne inkább eurót vásárolni? Esetleg dollárt vagy aranyat? Mi lesz, ha…?
Részvény / Deviza / Áru Jó fogadtatásra talált az OTP, csúcsokat döntöget az arany 
Eidenpenz József | 2024. március 8. 11:59
Az OTP Bank gyorsjelentését enyhe pozitív meglepetésnek tartják, emelkedik is a részvény árfolyama, de a forint is erősebb lett. Hosszabb távon azonban nem feltétlenül segít a hazai fizetőeszköznek az alacsony infláció. Napról napra új csúcsokon az arany, fontos határhoz közelít az ether.
Részvény / Deviza / Áru A chipháború már folyik, tovább süllyedhet a földgáz ára? 
Eidenpenz József | 2024. március 7. 12:23
Kivárnak az európai tőzsdék egy fontos esemény előtt, az USA-ban viszont maradhat a jó hangulat. Ismét gyengülő pályára állt a forint, új és új csúcsokon az arany, pihenőt tart a bitcoin. Az amerikai földgáz továbbra is alacsony árakról gondoskodhat a világban, reálértékben nézve különösen mélyen van az ára. Az USA akadályozná Kína chipgyártását.
Részvény / Deviza / Áru Történelmi csúcson az arany, offenzíva a Richternél 
Eidenpenz József | 2024. március 6. 12:20
A tőzsdék kiheverhetik a keddi esést, a BUX index felülteljesítő. A Richter fontos műveleteket jelentett be a biotechnológiai szektorban. Jó lehet az OTP pénteken érkező eredménye egy brókercég szerint. Történelmi csúcsot ütött az arany és a bitcoin, leállt a Tesla berlini gyára, igazi kuriózumot vezettek be a hazai tőzsdére.
Részvény / Deviza / Áru Visszaeshetett az OTP profitja, 2022-es nosztalgiatúrán a forint 
Eidenpenz József | 2024. március 5. 12:16
A 2022-ben jellemző 400 forintos szinthez közelít az euró/forint, az előző fontos ellenállást már áttörte. Az OTP jelentése nagy izgalmakat tartogat, visszaesés jöhetett az eredményben. Valami megmozdult az aranynál, euróban és angol fontban már történelmi rekordot döntött a bitcoin – és persze forintban is.
Makro / Külgazdaság 75 millió uncia aranyon ül Oroszország 
Privátbankár.hu | 2024. január 20. 09:42
És ez most közel 160 milliárd dollárt ér.
Részvény / Deviza / Áru Borzasztó hírt közöltek Matolcsy Györgyék – akár jócskán megdrágulhat az euró 
Csabai Károly | 2024. január 5. 11:44
A forint ugyan az uniós fizetőeszközzel szemben a hét végéhez közeledve elszakadt a 380-as szinttől, hosszabb távon azonban kedvezőtlenül hathat az árfolyamra, hogy az államadósság utáni kamatteher az Európai Unióban nálunk a legmagasabb. A kedvezőtlen nemzetközi tőzsdei hangulattal dacol a BUX, az OTP Banknak és a Magyar Telekomnak köszönhetően. Az olaj drágul, a gáz olcsóbbodik, a nemesfémek stagnálás-közeli állapotban, a kriptoeszközök viszont szabadesésben töltötték a pénteki kereskedési nap első óráit.
Részvény / Deviza / Áru Nem az orosz medve leselkedik a gázárra 2025-ben 
Eidenpenz József | 2024. január 4. 05:41
A világ földgázpiaca amerikai szakértők szerint egy darabig még egyensúlyban lehet, de 2024 végétől komoly pótlólagos kínálat jelentkezik. Így 2025-ben komolyabb áresés, hosszabb medvepiac is jöhet. Emellett vannak, akik a nemesfémek újabb csúcsainak elérésében bíznak, mások inkább lassú lecsorgást várnak az árupiacokon.
Részvény / Deviza / Áru Lépéskényszerbe hozhatja az Orbán-kormányt a csehek euróbevezetési bejelentése 
Csabai Károly | 2024. január 2. 12:03
Bár az új év első üzleti napján gyengült a hazai fizetőeszköz a főbb devizákkal szemben, a délhez közeledve erősödött, egy eurót több mint egységgel olcsóbban lehetett megkapni. A kedvező nemzetközi tőzsdei klímában a BUX is szárnyalt, csupán a Mol nem járult hozzá a növekedéséhez. A Vörös-tengeri fejlemények hatására drágult az olaj, ezzel szemben a gáz olcsóbbá vált. A nemesfémek és a kriptók is a pozitív tartományban tartózkodnak, a bitcoin például másfél éve nem látott magasságban.
Részvény / Deviza / Áru Jól érzi magát az arany, csökkenőben a földgáz ára 
Privátbankár.hu | 2023. december 28. 12:37
Jó a hangulat a parketteken, a Távol-Keleten zömmel emelkedéssel zártak a börzék magyar idő szerint csütörtök délelőttre. Az amerikai tőzsdéken ugyanekkor az óvatosság a jellemző. Az arany ára emelkedik, a Brent olaj és a TTF földgáz ára csökken. A forint adja és kapja is a pofonokat.
Részvény / Deviza / Áru Most vegyen ezüstöt, mert jövőre jön az árrobbanás 
Eidenpenz József | 2023. december 20. 05:40
Legalábbis ezt állítják egyes elemzők, azon az alapon, hogy a Fed 2024-es kamatcsökkentései is elősegítik az ezüstralit, meg a zöld energia nyomulása is. Ugyanakkor vannak óvatosságra intő hangok. Az ezüsttel foglalkozó nemzetközi szervezet ezüsthiányra számít, a lanyha gazdasági növekedés és a viszonylag magas kamatszint viszont nem annyira jó hír.
Részvény / Deviza / Áru Öt dologra figyelnek a héten, 385 forintnál az euró 
Eidenpenz József | 2023. december 18. 12:24
Ezen a héten is egy sor fontos esemény és adat érkezik, a forint súrolta a 385-öt, az OTP száguld, a BUX közelít a rekordjához. Bár az arany nehezen tud elszakadni a 2000 dollártól, vannak biztató fejlemények. Meredeken nőtt a művészi kriptoérmék forgalma.
Részvény / Deviza / Áru Bearanyazódhat a befektetők karácsonya 
Csabai Károly | 2023. december 9. 13:59
Három lehetséges kimenetelre számíthatnak a befektetők 2024-ben az Arany Világtanács szerint. Mindhárom szcenárió másként hathat az arany árfolyamának alakulására - mondta el Juhász Kristóf, a befektetési arannyal kereskedő Conclude Zrt. cégvezetője.
Részvény / Deviza / Áru Öt tényező erősítheti az aranyat, egy pedig a forintot 
Eidenpenz József | 2023. december 8. 12:16
Az európai tőzsdéken jó a hangulat, az USA-ban fontos adatokra várnak. Itthon az inflációs adat nem volt nagy meglepetés, devizánk inkább a dollár miatt gyengült. Megint a mesterséges intelligenciával van tele minden, de az aranyra és a kriptókra is figyelnek.
Részvény / Deviza / Áru Rekordot döntött a BUX, a DAX, az arany, a bitcoin, de miért? 
Eidenpenz József | 2023. december 6. 11:57
Enyhén pozitív a hangulat a tőzsdéken, az autóipar vitte csúcsra a DAX indexet, és a BUX-nak is sikerült tegnap remekelnie. Rekorddöntés után kissé visszahúzódott az arany, újabb másfél éves csúcsra ment a bitcoin. Elon Musk egymilliárd dollárt szeretne begyűjteni, gyengélkedik a hazai gazdaság.
Részvény / Deviza / Áru Az arany lesz a küszöbönálló új világrend nyertese? 
Eidenpenz József | 2023. november 30. 18:24
A világ politikai és pénzügyi rendszere nagy átalakulás alatt áll, a társadalmakban pedig nagy feszültségek vannak. A biztonságot adó, válságálló befektetések szerepe megnőtt a portfóliókban, de melyeké? Fizikai arany, papírarany vagy digitális arany, azaz bitcoin?
Részvény / Deviza / Áru Lemaradt a forint, teljesen új fejezet kezdődik  
Csernátony Csaba | 2023. november 30. 11:58
Bár a forint több mint 5 százalékos pluszt hozott össze az idén az euróval szemben, a lengyel zloty ennél is jobban szerepelt. A befektetési piacokon vegyes a kép, a jövő évi kilátások szintén felemásak. 
Részvény / Deviza / Áru Olcsóbb földgáz támogatja a forintot, ennyivel nő jövőre a tőzsdeindex 
Eidenpenz József | 2023. november 27. 12:25
Kivárással indul a tőzsdehét az amerikai hosszú hétvége után, az indexek kissé lefelé csorognak. De számos esemény várható a héten, ami nagyobb mozgást okozhat. A forint erősödött, amire az energiaárak és a dollár oldaláról is volt oka. Reménykedhetnek az aranybefektetők, és emelkedést jósolnak az S&P 500 indexre.
Részvény / Deviza / Áru De van-e Európának olyanja, amitől a bitcoin száguld? 
Eidenpenz József | 2023. november 20. 05:39
Az USA-ban évek óta küzdenek azért piaci szereplők, hogy legyen végre bitcoin ETF, olyan befektetési alap, amely hűen követi a bitcoin árfolyamát, és biztonságban van benne az emberek pénze. De vajon van-e ilyen Európában? Látszólag igen, de valójában mégsem.
Részvény / Deviza / Áru Fogunk-e olcsóbban tankolni? Miért tart itt a forint? 
Eidenpenz József | 2023. november 17. 11:59
Az európai tőzsdék szépen emelkednek, de a hazai parketten a piros szín dominál, és kissé a forint is gyengült. Miért zuhant csütörtökön az olaj, és mi állíthatja meg? Pozitív fordulatra számít az egyik brókercég. Az utóbbi években többször is visszapattant a 2000 dollárról az arany.
Részvény / Deviza / Áru 7 ok, amiért a bitcoin és az ether újra száguld 
Eidenpenz József | 2023. november 10. 16:57
Egy év alatt több mint duplájára emelkedett a bitcoin árfolyama, sőt a mélyponthoz képest 140 százalékkal is felment. Az ether lemaradó ugyan, de szintén jól teljesít. Hát mégsem halott a szektor? Mi lehet ennek a szárnyalásnak az oka, meddig tarthat, mi akaszthatja meg?
Részvény / Deviza / Áru Ázsia veszi meg Európa aranytartalékát 
Csabai Károly | 2023. november 2. 18:33
Bár az európai lakosság körében aranyeladási pánik uralkodik, a jegybankok és a keleti befektetők számottevő aranyvásárlásai támogatják a nemesfém árfolyamát – mondta el az Arany Világtanács (angol nevének rövidítésén: WGC) friss elemzése alapján Juhász Kristóf, a Conclude Befektetési Zrt. cégvezetője.
Részvény / Deviza / Áru Marad 2000 dollár felett az arany? Egy forinttal olcsóbb az euró 
Eidenpenz József | 2023. október 30. 12:02
Az arany az izraeli-plasztin háború kitörése óta emelkedik, de nem biztos, hogy ez tartós tud maradni. A forint erős, a részvények emelkednek, csak az OTP stagnál. Másfél éves csúcs közelében áll a bitcoin, ami egyre több kisbefektetőt vonzhat a piacra. Eseménydús hét várható.
Részvény / Deviza / Áru Washingtonból kapott jelzést Nagy Márton, magához tért Csányi Sándor bankja 
Csabai Károly | 2023. október 6. 12:06
Az amerikai fővárosban székelő Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója szerint magasan kell tartani a kamatokat, miközben a hazai kereskedelmi bankok a gazdaságfejlesztési miniszter felvetésére épp most csökkentenek. A tengerentúli munkaerőpiaci adatokat jó formában várják a tőzsdék, a BUX is emelkedik, többek között az OTP-részvényeknek köszönhetően. De a többi eszköz is drágul, az olaj és a gáz, a nemesfémek és a kriptoeszközök.
Részvény / Deviza / Áru Rögtön erősödik a forint, ha épp nem balhézunk a nyugattal - jó híreket kaptak a magyar bankok is 
Gáspár András | 2023. október 3. 12:23
Jó hírek dobták meg a forintot kedden reggel: az állandó feszültség most kivételesen enyhülni látszik Magyarország és a nyugati szövetségesek közt. Az viszont kevésbé jó hír, hogy a kormány a vártnál jóval magasabbra emelte az idei hiánycélt - de legalább a bankadó megemelésével talán nem terveznek, ami a bankoknak (és részvényeseiknek) is jó hírt jelent. Az olajár, az aranyár és a gázár is esik kedden.
Részvény / Deviza / Áru Tombol a török aranyláz - mi történik az aranybefektetésekkel? 
Privátbankár.hu | 2023. október 2. 15:16
Hiába a 30 százalékra emelt jegybanki alapkamat, a török líra összeomlása továbbra is pánikszerű befektetési arany vásárlásra sarkallja a megtakarításaikat féltő török befektetőket. Eközben az európai magánbefektetők eladják az utóbbi években felhalmozott aranytartalékukat, ami a kínai széfekben köt ki - véli Juhász Kristóf, a befektetési arannyal kereskedő Conclude Befektetési Zrt. cégvezetője.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG