<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
5p

Egy konferencia szervezése nem kis feladat, hiszen rengeteg különböző szempontra kell ügyelni a résztvevők kényelme, komfortérzete érdekében.  Emellett fontos, hogy érdekes és figyelemfelkeltő műsorral, előadással kápráztassuk el őket, hogy minél jobb benyomást keltsünk cégünkről. Egy ilyen esemény remek alkalom arra, hogy bővítsük az ügyfélkört, és megismerkedjünk a potenciális leendő partnerekkel, vagy épp a konkurenciával.

Mi mindenre kell figyelni egy konferencia megszervezésénél?

A sikeres konferenciák titka a jó előadó, aki személyével és szaktudásával végig fenntartja a figyelmet, jól kommunikál a résztvevőkkel, és figyelve rájuk alkalmazkodik az igényeikhez. Nagyon sok múlik egy jó előadón, és fontos, hogy ezen készségek mindegyikével rendelkezzen. Bármilyen érdekes is lehet egy előadás, ha már 3-4 órája tart szünet nélkül, a hallgatóság igencsak neheztelhet rá.

A konferencia helyszíne és szolgáltatásai is rengeteget hozzátesznek a sikerhez. Az épület stílusa, az összkomfort, a személyzet hozzáállása és a catering minősége is fontos faktorok egy jó rendezvény esetében. A szervezők tekintetében pedig nagyon fontos, hogy úgy készüljenek, hogy tudják a pontos, vagy legalábbis megközelíthető létszámot. Ennek érdekében érdemes egy hatékony konferencia regisztrációs rendszert bevetni, hogy átlátható és pontos létszámmal rendelkezzenek.

Milyen előnyei vannak egy konferencia regisztrációs rendszernek?

Automatizált

Egy jól működő konferencia regisztrációs rendszer segítségével automatizálhatóak az olyan folyamatok, amelyek emberi erőforrások segítségével órákat vehetnek igénybe. Ilyen például a létszám ellenőrzése, listák készítése, elérhetőségek elkérése GDPR-szempontokat is figyelembe véve. Amennyiben például a résztvevők e-mail címe szükséges a regisztrációs visszaigazoláshoz, ha beleegyeznek, hogy a későbbiekben is értesítsük őket konferenciákról, egyéb eseményekről, az hasznos marketingeszköz lehet.

Átlátható, kontrollálható

A regisztrációs rendszer nagyon hatékony több száz vagy több ezer fős rendezvények lebonyolítása esetében. Segítségükkel az egész folyamat könnyedén kontrollálható, és például fizetős eseménynél a beérkezett díjak is egyszerűen áttekinthetőek. Az automatizáció segítségével határidő is megadható, és akár kedvezményes vásárlásra, kuponkód felhasználásra is biztosít lehetőséget a szoftver.

Kényelem a vendégeknek

A rendszer nemcsak a szervezők, de az előadó és a vendég helyzetét is segíti, hiszen mindent egy kézben, egy platformon tarthatnak számon. A gyakori nemzetközi konferenciáknál előforduló valutával kapcsolatos problémákat is megoldja, hiszen a rendszer képes a valuták kezelésére is. Így több idő marad a konferenciával kapcsolatos anyagok, információk átolvasására, és kevesebbet kell bajlódni a regisztrációval. Ez a résztvevők számára nagyon nagy segítség, és egyből nagyobb kedvvel ragadják majd meg a billentyűzetüket!

Helyszíni segítség

És mi mindenre képesek a legmodernebb regisztrációs szoftverek? A helyszíni regisztráció gyakran lassú és bonyodalmas folyamatát is megkönnyítik. Emellett szponzori tartalmak elhelyezésére is van lehetőség, és akár kérdőívekkel is felmérhetőek a résztvevők igényei. Így könnyebb lesz a kapcsolattartás, és jó hidat képezhetünk leendő online rendezvények tartásához is.

Milyen más módszerekkel lehet intézni a regisztrációt?

Gyakori, hogy egy online közösségi oldalon hirdetnek meg konferenciákat, amely eseményre nem regisztrálnak külön, csupán az igenre, érdeklődömre nyomott felhasználók száma alapján tapogatóznak. Ez azért sem szerencsés, mert csalódás érhet: általában jóval több ember érdeklődik egy rendezvény iránt, mint amennyi ténylegesen megjelenik. Az online marketing fontos abban, hogy egy konferenciáról minél többen értesüljenek, de érdemes azt okosan, marketingeszközökkel megtenni.

A regisztráció ezekre az eseményekre történhet Google-űrlap kitöltésével, ahol a résztvevő megadja az adatait és elérhetőségét (ehhez biztosítani kell adatkezelési tájékoztatót), amelyen keresztül e-mailben tájékoztathatjuk őt. Az e-mailes, körleveles marketing még mindig az egyik leghatásosabb eszköz, ezért jól megkomponált, tájékoztató jellegű, hasznos információkat tartalmazó üzeneteket érdemes küldeni a regisztrált felhasználóknak.

Egyszerűsítsünk!

Fontos tehát, hogy konferencia szervezése során megkönnyítsük a potenciális résztvevők számára a regisztrációt, hogy gördülékeny és kényelmes legyen ez a folyamat. Így nagyobb kedvvel jelennek majd meg a helyszínen, ami már a konferencia kezdete előtt jó pont a szervező vállalat számára! Emberi erőforrások tekintetében pedig sokat spórolhatunk egy ilyen szoftver használatával, hiszen sok-sok feladatok elvégez, amelyre esetleg külön munkavállalót lenne szükséges alkalmazni.

Címkék: Vásárló

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Ellátási gondok: a Lidl korlátozza számos termék eladását
Privátbankár.hu | 2022. június 29. 13:01
Nem csak az árstopos termékekét. 
Vásárló 35 millió alatt a Balatonon? Csodákra ne számítsunk, de azért akad néhány jó ár-érték arányú ingatlan!
Márkázott tartalom | 2022. június 23. 13:53
Teljesen irreális elképzelésnek tűnhet, hogy 35 millió forint alatt találjunk olyan ingatlant a Balatonon, amit nem kell rögtön elbontani, de azért elvétve akad 1-2 megfontolandó ajánlat. Ezeket gyűjtöttük most egy csokorba.
Vásárló Masszív áresés jön a benzinnél - az árstopos szinttől persze még mindig kilométerekre vagyunk
Privátbankár.hu | 2022. június 20. 10:55
A gázolaj piaci átlagára már 825 forint fölött jár, a benzin viszont sokkal olcsóbb lesz szerdától.
Vásárló Kerti támfalak építése – miből és mennyiért?
Márkázott tartalom | 2022. június 19. 09:34
Azok számára, akiknek valóban fontos az igényes, esztétikusan felállított kert, valószínűleg elképzelhetetlen az összkép a megfelelő kerti támfalak nélkül. Ezeket azonban többféle anyagból is el lehet készíteni – természetesen a felmerülő költségek is ennek fényében változnak. Viszont nem csupán a költségek változnak ilyenkor, de maga a támfal jellege is az anyag függvényében. Nézzük meg tehát, mikor és milyen kerti támfalat érdemes csináltatnunk a különféle anyagok felhasználásával? És milyen árakra számíthatunk ezek kapcsán?
Vásárló Tényleg még mindig olyan könnyű ingatlant eladni? Vagy mégsem?!
Márkázott tartalom | 2022. június 18. 10:20
Az elmúlt évek kétségtelenül azoknak kedveztek, akik ingatlant értékesítőként jelentek meg, hiszen a rendkívül magas kereslettel szemben viszonylag alacsony kínálat találkozott, aminek köszönhetően nemcsak rendkívül gyorsan, de meglepően jó áron is adhatta el ingatlanát az, aki jól hirdetett és jól árazott. De mit is jelent a jó hirdetés és a jó árazás? Mai cikkünkben ezt a kérdéskört igyekszünk körbejárni.
Vásárló Miért fogadja el a Gucci a kriptovalutákat - előretekintés a jövőre?
Márkázott tartalom | 2022. június 17. 09:38
A Gucci ügyfelei hamarosan olyan kriptovalutákkal fizethetnek majd a megvásárolt luxusdivatért, mint a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), készpénz, Dogecoin (DOGE), shiba inu, wrapped bitcoin (WBTC), life Coin és más digitális valuták a kiválasztott amerikai üzletekben. A Gucci ügyfelei hamarosan olyan kriptovalutákkal fizethetnek majd a megvásárolt luxusdivatért, mint a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), készpénz, Dogecoin (DOGE), shiba inu, wrapped bitcoin (WBTC), life Coin és más digitális valuták a kiválasztott amerikai üzletekben.
Vásárló Egy borbár, ahol nem lehet mellényúlni Vidd haza Magyarország borainak gyöngyszemeit az N28-ból!
PR | 2022. június 15. 10:44
A közel egy éve megnyitott N28 Wine & Kitchen bemutatkozásával két híres, magyar borászat álma vált valóra. Barta Károly – Ujvári Vivien főborász segítségével – világszínvonalú tokaji borokat készít Mádon. Szentesi József pedig a Velencei-tó északi részének vezető borásza, aki rengeteget tett az olyan ősi magyar fajták megmentéséért, mint például a csókaszőlő, a sárfehér vagy a tihanyi kék. Az ő nagy párosuk volt az alapja annak, hogy megszületett ez a különleges hely, mely azon túl, hogy a világjárt és világhírű Molnár Márk séf vezetésével álmodja meg étlapját, olyan széles választékot kínál hazai, kis pincészetek izgalmas boraiból, melyet máshol a városban nem igen találunk. Az N28 Wine and Kitchen különleges bortételeihez letisztult, szezonális fogások párosulnak, amelyeket úgy állítottak össze, hogy tökéletes harmóniában legyenek a borok adta ízélménnyel. Itt az ételeket párosítják a borokhoz és nem fordítva.
Vásárló Válasszon praktikus, dizájnos és elegáns üveg tolóajtót otthonába, irodájába!
Márkázott tartalom | 2022. június 14. 10:50
Az üveg tolóajtók gyönyörű megoldást jelentenek olyan terekben, ahol kevés a hely, a természetes fény, illetve a térérzet miatt szükség van valamilyen légies megoldásra a helyiségek elválasztására. 
Vásárló Defektet kaptál? Otthon is meg tudod javítani
Márkázott tartalom | 2022. június 14. 10:31
Hogyha sokat utazol kerékpárral, biztosan téged sem fognak elkerülni a defektek. Ezek megjavítása sokszor nagy fejtörést okozhat, de nem lehetetlen őket otthon is megoldani. Ha érdekel, hogy hogyan teheted meg mindezt, akkor tarts velünk, és megmutatjuk a lépéseket.
Vásárló Hogyan készíts köszöntőajándékot egyszerűen?
Márkázott tartalom | 2022. június 9. 20:11
Sok olyan esemény vagy ünnep van, ami alkalmat ad arra, hogy megajándékozzunk másokat. Gondolunk itt például az anyák napjára, ballagásra, névnapra, szülinapra. Ilyenkor nem feltétlenül kell kész ajándékban gondolkodunk, hiszen saját magunk is készíthetünk meglepetést.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG