<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi minden szükséges ahhoz, hogy a CRM rendszer céges bevezetése valóban sikeres legyen? Milyen lépések és feladatok szükségesek ehhez? Illetve jobb-e ezt önállóan, vagy inkább külsős segítséggel érdemes kivitelezni?

Ezt fogjuk alaposan megvizsgálni a bejegyzés keretei között. Tesszük ezt azzal az egyértelmű és nem titkolt szándékkal, hogy lehetőleg minél több cég számára kedvet csináljunk a CRM rendszerek irányába. Merthogy ez lehet a tartósan eredményes működés kulcsa, nem beszélve a növekedési potenciálról.

Miért kulcsfontosságú tudatosan bevezetni egy CRM rendszert?

Leginkább azért, mivel a CRM nem varázspálca, ami dobozos termékként, bármiféle energia befektetése nélkül rendet tesz a cégünkben. Nekünk is tennünk kell azért, hogy az alkalmazott CRM megoldás valóban segítse a hatékony és fenntartható működést.

Főként amiatt, mivel minden cég más és más. Egyedileg bejáratott folyamatokat és feladatokat célszerű úgy finomhangolni, hogy azok a lehető legjobb mértékben segítsék elő a tartósan eredményes ügyvitelt.

Itt jön képbe a kiválasztott CRM bevezetésének gyakorlata. Felmerülhet persze kérdésként, hogy ezt a lépést önállóan, vagy pedig dedikált tanácsadóval éri meg jobban elvégezni.

Önállóan vagy tanácsadóval jobb-e CRM-et bevezetni?

Erre a kérdésre minden cégvezetőnek és döntéshozónak önállóan érdemes megtalálni a választ. Hogy segítsünk ebben, vegyük végig az egyes lehetőségek szempontjait. Az önálló bevezetés nyilván akkor reális opció, ha ehhez cégen belül megvan a szükséges kapacitás.

Ha legalább egy munkatárs tud arra időt és energiát fordítani, hogy megtervezze és eredményesen be is vezesse a CRM projektmenedzsment szoftver jelleggel történő, személyre szabott alkalmazását.

Gyakori jelenség, hogy ebbe beletörik a vállalkozások bicskája. Ilyenkor jelent hatékony segítséget a dedikált szakemberek, a CRM bevezetésében jártas külsős tanácsadók közreműködése.

Amiért megéri releváns szakemberre bízni a CRM bevezetését

Kezdhetjük ott, hogy a CRM használatában és optimalizálásában jártas tanácsadó abban is segít, hogyan kell beállítani és kezelni magát a rendszert. Segít tehát felkészülni, hogy a használat később önállóan is flottul menjen.

Mivel kívül-belül ismeri a rendszer által kivitelezhető funkciók mindegyikét, ezáltal észrevehet olyan bevezetési lehetőségeket is, amik nekünk jó eséllyel eszünkbe sem jutnának. Nem ritka, hogy egy-egy ilyen fineszes megoldás százezreket vagy milliókat segít megspórolni havonta.

A legjobb, hogy mindezt gyorsan és egyszerűen lehet végrehajtani. Egy feszes tempóban történhet meg a CRM használatára való átállás. Ez pedig ugyebár egyet jelent azzal, hogy a CRM-be invesztált erőforrások a lehető legrövidebb időn belül meg tudnak térülni.

Címkék: Vásárló

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Hogyan tudsz diétázni fehérjével?
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 15. 16:37
Amikor meg szeretnénk szabadulni néhány kilótól, akkor el kell kezdenünk diétázni. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy heteken vagy hónapokon keresztül sanyargatni kell magunkat. A fogyás nagyon élvezetes is lehet, ha tudjuk, hogy hogyan csináljuk jól. 
Vásárló Hogyan kell tisztítani az automata kávéfőzőt?
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 14. 16:43
Az automata kávéfőző gép igen jó találmány, megkönnyíti sokak életét. Csak egy gombnyomás, és máris ott gőzölög előttünk reggelente egy finom fekete. Azonban ahhoz, hogy ez sokáig így is maradjon, a gép rendszeres karbantartására van szükség. Mutatjuk, mikre kell odafigyelni!
Vásárló Tudja, merre van Csóromfölde? - Glamping sziklák, magyar módra
Elek Lenke | 2022. augusztus 14. 12:44
A világ egyik legtekintélyesebb turisztikai magazinja hosszú cikket szentel a Kapolcs közelében épült faházacskáknak, amelyek a szerző, Rachel Chang szerint Csóromföldén épültek. Erről sokaknak bizonyára R.R.Tolkientől Középfölde jut eszébe. Csak itt nem hobbitok pihennek…
Vásárló Kereskedői szolgáltatások: Amit a kiskereskedőknek tudniuk kell
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 8. 15:44
Az ügyfelek szabadságot és rugalmasságot szeretnének élvezni a termékekért való fizetés módjának megválasztásában. 79%-uk az érintés nélküli fizetést részesíti előnyben, és a digitális pénztárcás fizetés gyorsan felváltja a készpénzt.
Vásárló Sosem került még ennyibe a családi nagybevásárlás – duplázódott a kenyér és a sajt ára
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2022. augusztus 8. 05:20
Augusztusban is 30 százalék fölötti éves áremelkedést mutat a Privátbankár Árkosár több mint 15 éve havi rendszerességgel elvégzett felmérése. Még soha nem fordult elő, hogy 30 ezer forint fölé kerüljön a családi nagybevásárlás átlagos ára, most ez is bekövetkezett. A sajt és a kenyér ára is megduplázódott egyetlen év alatt - összességében nehéz lenne azt mondani, hogy az árstopnak egy teljes bevásárlás árára lenne bármi érdemi hatása. 
Vásárló Miért válasszunk rozsdamentes acél mosogatótálcát?
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 12:46
A sokoldalúsága miatt a rozsdamentes acél mosogatótálca a legjobb választás lehet a lakástulajdonosok számára, ha konyhatervezésről vagy felújításról van szó. Amellett, hogy költséghatékony opció is, rengeteg előnnyel bír más anyagokkal szemben.
Vásárló Első lépés cipők járástanuláshoz
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 12:34
Már az első önálló lépések megtételét követően fontos, hogy minőségi cipő kerüljön a gyermek lábára. Ezzel minden szülő megalapozhatja a megfelelő mozgásfejlődést, és sokat tehet azért, hogy a gyermeknek a jövőben se legyenek egészségügyi problémái.  Nézzük meg, miért az első lépés babacipők a legmegfelelőbbek erre a célra!
Vásárló Futár vagy? Ezt olvasd el!
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 11:41
Eltűnődtél már azon, hogy egyszerű lenne az ismerkedés, ha már jóval előre tudnánk, hogy mivel foglalkozik az illető? Amolyan “mutasd a pólód, megmondom ki vagy” elven működnének a dolgok, és máris lenne közös téma. Persze a hétköznapok alatt nincs ilyen egyszerű dolgunk, de előfordulhat, hogy mi szívesen képviselnénk a szakmánkat, csak éppen nem tudjuk, hogyan.
Vásárló Otthoni kényeztetés hidromasszázs káddal
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 6. 08:13
Mindannyian különbözőek vagyunk, de az egészen biztos, hogy közös bennünk, hogy lételemünk a víz. Az ember valószínűleg evolúciós okok miatt is vonzódik ehhez az ősi anyaghoz, amely testünk nagy részének is alkotóeleme. A kellemes hőmérsékletű vízben történő tartózkodás vitathatatlanul nagyszerű módja az idő eltöltésének, emellett pedig a testünk és lelkünk is megköszöni és meghálálja az így eltöltött időt.
Vásárló A tökéletes üzleti ajándék nyomában
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 4. 11:50
Az üzleti ajándékok jelentősége nagyon is hangsúlyos, hiszen cégvezetőként ezek által fejezheted ki üzletfeleid, valamint munkatársaid felé megbecsülésedet, köszönetedet, további együttműködési szándékodat. Az ideális céges ajándék kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, hiszen több szempontot is mérlegelni kell a döntés előtt. 
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG