<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A digitalizáció felpörgésével ma már kevesen veszik a fáradtságot, hogy papíralapú üzeneteket küldjenek. Pedig így, hogy online folyamatosan kapjuk az üzeneteket, e-maileket és a különféle értesítéseket, egyre inkább immunissá válunk ezekre.

Milyen megható tud lenni, ha a postaládából nemcsak a szórólapokat és a számlákat vesszük elő, hanem egy levelet is találunk ott! Bár napi szinten természetesen nincs realitása annak, hogy mindent papíralapon küldjünk, egy-egy kivételes alkalommal lehet létjogosultsága a fizikai levélnek is.

A színes borítékok felkeltik a figyelmet

Egy fehér boríték kapcsán a legtöbben arra gyanakszunk, hogy vagy egy hivatalos levelet kaptunk egy közműszolgáltatótól vagy éppen a banktól. Érdemes tehát megfontolni színes boríték beszerzését, ha szeretnénk, hogy levelünk kitűnjön a tömegből.

Egy születésnapi köszöntés, egy gratuláció valamilyen esemény kapcsán vagy egy üdvözlőlap teljesen más fogadtatást kaphat, ha színes borítékba helyezve adjuk fel a postán.

Cégek is használhatnak színes borítékot?

Nos, ha hivatalos iratról vagy levélről van szó, akkor talán nem volna szerencsés színes borítékokat használni. Ugyanakkor ha ajándékkupont, vásárlási utalványt szeretnénk kihelyezni a pultra, akkor a színes borítékokkal odavonzhatjuk a tekinteteket.

Fontos azonban tudni, hogy a színeknek jelentése van. Ügyeljünk arra, hogy mindig az alkalomhoz és a cég imidzséhez passzoló színű borítékot válasszuk ilyen esetekben is. Az üzleti kapcsolatok ápolására, elmélyítésére szolgáló karácsonyi üdvözleteket is érdemes lehet színes borítékban elküldeni. Nem mindenki tulajdonít nagy jelentőséget az ünnepeknek, de sosem tudhatjuk, hogy üzletfelünk hogyan vélekedik erről a kérdésről.

Nem csak egyféle boríték létezik

Boríték és boríték között különbség van. A színes borítékokat is szabványok szerint méretezik, amelyeket kódszámokkal jelölnek. Érdemes alaposan tájékozódni, hogy milyen méretű borítékba mekkora papírlap fér bele hajtás nélkül, illetve félbe vagy három részbe hajtva, különösképpen, ha számít, hogy ne legyen túlhajtogatva az üzenet, amit küldeni szeretnénk.

Az egyik legnépszerűbb termék az ILMARKET.HU weboldalán az LA/4 méretű színes boríték. Ebbe egy A4-es papír is elfér ízlésesen három részre hajtva. Ez egy téglalap alakú, 110 milliméter széles és 220 milliméter hosszú boríték.

Jó hír, hogy ha például selyemfényű barack színű borítékot szeretnénk beszerezni, akkor ugyanezen a honlapon vásárolhatunk hozzá színben illő karton- és fénymásolópapírt is. Így tökéletes lehet a harmónia, ami legalább olyan fontos, mint hogy felkeltsük a figyelmet és kitűnjünk a tömegből. A fenti webshop egyébként kínál még faxpapírt, öntapadós címkét, oklevelet és plotterpapírt is, így a kreativitásnak semmi sem szabhat határt.

Címkék: Vásárló

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Ellátási gondok: a Lidl korlátozza számos termék eladását
Privátbankár.hu | 2022. június 29. 13:01
Nem csak az árstopos termékekét. 
Vásárló Masszív áresés jön a benzinnél - az árstopos szinttől persze még mindig kilométerekre vagyunk
Privátbankár.hu | 2022. június 20. 10:55
A gázolaj piaci átlagára már 825 forint fölött jár, a benzin viszont sokkal olcsóbb lesz szerdától.
Vásárló Kerti támfalak építése – miből és mennyiért?
Márkázott tartalom | 2022. június 19. 09:34
Azok számára, akiknek valóban fontos az igényes, esztétikusan felállított kert, valószínűleg elképzelhetetlen az összkép a megfelelő kerti támfalak nélkül. Ezeket azonban többféle anyagból is el lehet készíteni – természetesen a felmerülő költségek is ennek fényében változnak. Viszont nem csupán a költségek változnak ilyenkor, de maga a támfal jellege is az anyag függvényében. Nézzük meg tehát, mikor és milyen kerti támfalat érdemes csináltatnunk a különféle anyagok felhasználásával? És milyen árakra számíthatunk ezek kapcsán?
Vásárló Tényleg még mindig olyan könnyű ingatlant eladni? Vagy mégsem?!
Márkázott tartalom | 2022. június 18. 10:20
Az elmúlt évek kétségtelenül azoknak kedveztek, akik ingatlant értékesítőként jelentek meg, hiszen a rendkívül magas kereslettel szemben viszonylag alacsony kínálat találkozott, aminek köszönhetően nemcsak rendkívül gyorsan, de meglepően jó áron is adhatta el ingatlanát az, aki jól hirdetett és jól árazott. De mit is jelent a jó hirdetés és a jó árazás? Mai cikkünkben ezt a kérdéskört igyekszünk körbejárni.
Vásárló Miért fogadja el a Gucci a kriptovalutákat - előretekintés a jövőre?
Márkázott tartalom | 2022. június 17. 09:38
A Gucci ügyfelei hamarosan olyan kriptovalutákkal fizethetnek majd a megvásárolt luxusdivatért, mint a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), készpénz, Dogecoin (DOGE), shiba inu, wrapped bitcoin (WBTC), life Coin és más digitális valuták a kiválasztott amerikai üzletekben. A Gucci ügyfelei hamarosan olyan kriptovalutákkal fizethetnek majd a megvásárolt luxusdivatért, mint a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), készpénz, Dogecoin (DOGE), shiba inu, wrapped bitcoin (WBTC), life Coin és más digitális valuták a kiválasztott amerikai üzletekben.
Vásárló Egy borbár, ahol nem lehet mellényúlni Vidd haza Magyarország borainak gyöngyszemeit az N28-ból!
PR | 2022. június 15. 10:44
A közel egy éve megnyitott N28 Wine & Kitchen bemutatkozásával két híres, magyar borászat álma vált valóra. Barta Károly – Ujvári Vivien főborász segítségével – világszínvonalú tokaji borokat készít Mádon. Szentesi József pedig a Velencei-tó északi részének vezető borásza, aki rengeteget tett az olyan ősi magyar fajták megmentéséért, mint például a csókaszőlő, a sárfehér vagy a tihanyi kék. Az ő nagy párosuk volt az alapja annak, hogy megszületett ez a különleges hely, mely azon túl, hogy a világjárt és világhírű Molnár Márk séf vezetésével álmodja meg étlapját, olyan széles választékot kínál hazai, kis pincészetek izgalmas boraiból, melyet máshol a városban nem igen találunk. Az N28 Wine and Kitchen különleges bortételeihez letisztult, szezonális fogások párosulnak, amelyeket úgy állítottak össze, hogy tökéletes harmóniában legyenek a borok adta ízélménnyel. Itt az ételeket párosítják a borokhoz és nem fordítva.
Vásárló Válasszon praktikus, dizájnos és elegáns üveg tolóajtót otthonába, irodájába!
Márkázott tartalom | 2022. június 14. 10:50
Az üveg tolóajtók gyönyörű megoldást jelentenek olyan terekben, ahol kevés a hely, a természetes fény, illetve a térérzet miatt szükség van valamilyen légies megoldásra a helyiségek elválasztására. 
Vásárló Defektet kaptál? Otthon is meg tudod javítani
Márkázott tartalom | 2022. június 14. 10:31
Hogyha sokat utazol kerékpárral, biztosan téged sem fognak elkerülni a defektek. Ezek megjavítása sokszor nagy fejtörést okozhat, de nem lehetetlen őket otthon is megoldani. Ha érdekel, hogy hogyan teheted meg mindezt, akkor tarts velünk, és megmutatjuk a lépéseket.
Vásárló Hogyan készíts köszöntőajándékot egyszerűen?
Márkázott tartalom | 2022. június 9. 20:11
Sok olyan esemény vagy ünnep van, ami alkalmat ad arra, hogy megajándékozzunk másokat. Gondolunk itt például az anyák napjára, ballagásra, névnapra, szülinapra. Ilyenkor nem feltétlenül kell kész ajándékban gondolkodunk, hiszen saját magunk is készíthetünk meglepetést.
Vásárló Az élelmiszerárstop nem több, mint egy szépségtapasz?
Privátbankár.hu | 2022. június 9. 18:02
Munkatársunk az ATV Start című műsorában beszélt a Privátbankár Árkosár legfrissebb eredményeiről.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG