Hirdetés
Hirdetés

Váratlan helyről kaptak támogatást a britek

2017. augusztus 01., 10:04

Nem érdekli őket a Brexit, Londonba költözik az egyik nagy bank.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások.  Regisztráljon most! >>

A Deutsche Bank épülete Frankfurtban. Kép forrása: EPA
A Deutsche Bank épülete Frankfurtban. Hasonló lesz Londonban is? Kép forrása: EPA

A Reuters értesülése szerint ma kora reggel kötött megállapodást a Deutsche Bank a helyi földhivatallal arról, hogy Londonban építenék ki az új főhadiszállásukat. Az ügylet nem új keletű, már márciusban pedzegették, hogy egy 25 éves kölcsönnel építenének új irodaházat, egész pontosan a Moorfields 21 szám alatt, mintegy 43,5 ezer négyzetméteren.

A Deutsche Bank ezzel további piaci részesedést és erőt szerezhet Nagy-Britanniában, ahol már egyébként mintegy 9 ezer embernek adnak munkát. A lépéssel egyébként azon kevés bankok között vannak, akik a Brexit körüli bizonytalanság ellenére is leteszik a voksukat London mellett, több más nagy bank ugyanis úgy döntött, hogy más városokba helyezi át a székhelyét, erről korábban itt és itt írtunk bővebben a Privátbankár.hu-n. >>>

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Marha jó, egészséges, de miért nem eszik a magyarok?

Marha jó, egészséges, de miért nem eszik a magyarok?

Újabb ágazatot segít fogyasztásösztönző kampánnyal a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Ezúttal a szarvasmarha-, azon belül is a húsmarha-ágazat került a fókuszba. Mindezt a számok is indokolják: a magyarországi marhahús-fogyasztás fejenként és évente alig éri el a 2 kilót, ami az egészségileg indokolt mennyiség és az uniós 6-8 kilós átlag csupán harmada.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?