Hirdetés
Hirdetés

Óriási csokiboltot nyitnak Budapesten

2018. április 23., 12:15

Nem más, mint a svájci Lindt terjeszkedik be hozzánk.

Csoki

A csokinagyhatalom országából származó Lindt épp erősíti a pozícióját a közép-kelet európai régióban, így ennek keretében Magyarországon is terjeszkednek. A JLL közreműködésével így hamarosan egy 100-150 négyzetméteres bolt nyílhat majd a fővárosban, ezt közölte a JLL a Privátbankár.hu-val. Az üzlet várhatóan vagy kávézó, vagy Boutique lesz – utóbbiból üzemeltet a legkevesebbet a Lindt, ugyanakkor mégis ez a legdinamikusabban növekvő bolttípus.

A vállalat magyarországi terjeszkedése kifejezetten ígéretes a prémium csokoládék piacának, mivel itt még viszonylag kevés a versenytárs. Emellett erős a fogyasztói bizalom, ráadásul a folyamatosan növekvő életszínvonal és a turizmusból származó forgalom miatt is felkerült Budapest a prémium márkák piacára.

Hirdetés

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 16 595 Ft a törlesztőrészlete, a THM 13,86 százalék. a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 823 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,49 százalék. Pár forinttal tér el a K&H Bank személyi kölcsöne: 16 845 forintos törlesztőrészlettel és 13,79 százalékos THM-mel igényelhetjük, de kedvező ajánlat még az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Véget ért a nagy kísérlet Olaszországban

Véget ért a nagy kísérlet Olaszországban

Alig több mint egy évig húzta Európa első elitellenes-populista kormánya, az Öt Csillag és a Liga koalíciója. A két pártot a jelek szerint csak az establishment elutasítása kötötte össze, ami kevés volt a tartós kormányzáshoz. Most előrehozott választások jöhetnek – hacsak az Öt Csillag össze nem áll a régi politikai elit egyik jelképével, a Demokrata Párttal.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?