5p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Londoni konferencián tartotta új fejlesztésének premierjét az immár 20 éves Dorsum. A bemutatott Botboarding platform pénzintézeteknek kínál könnyű és gyors chatbotfejlesztést. A FinovateEurope 2017 koferencián Best of Show díjjat ért a magyar szoftverfejlesztő előadása.

A Közép-Kelet-Európa piacvezető szoftvergyártó cégeként ismert Dorsum legújabb Botboarding platformja elnyerte a Best of Show díjat a FinovateEurope 2017 eseményen. Ez az elismerés jelentős mérföldkő a Dorsum életében: több mint 400 vállalat közül választották ki a céget, hogy előadhasson a FinovateEurope-on. Nemcsak a 72 meghívott közé sikerült bekerülni, hanem a Best of Show elismerés is összejött, amivel elsőnek résztvevő előadók ritkán dicsekedhetnek!

Meglévő és jövőbeni ügyfeleikkel történt beszélgetések, valamint a folyamatos kutatásaik alapján a Dorsum arra jutott, hogy jelenleg a legnagyobb kihívást az ügyfélszerzés jelenti a pénzügyi, befektetési területen. Válaszként erre a kihívásra létrehozták a Botboarding platformot, amely lehetőséget teremt pénzügyi vállalatok számára úgy nevezett onboarding chatbotok létrehozására. Ez a rendszer a konkrét értékesítési ajánlat előtti folyamatot alkotja újra, egyben helyettesíti az ügynöki és ügyfélszolgálati munkát. Ennek során a hagyományos értelemben vett adatgyűjtést és a felhasználók profilozását ötvözi az emberi kommunikációval. A folyamat végén személyre szabott ajánlatra készíti elő az ügyfelet a pénzintézet saját rendszerében. Ily módon képes támogatni a bankokat a gyors és zökkenőmentes ügyfélszerzésben.

Termékük jelenleg a (napi 1 milliárd felhasználót elérő) Facebook Messenger felhasználói felületén futtatható, de terveik közt szerepel, hogy fejlesztésüket kiterjesztik más felhasználói felületekre is.

„Mivel a felhasználók okostelefonjaikat leggyakrabban kommunikációra használják és szolgáltatókkal is szívesen chatelnek, így biztosak lehetünk abban, hogy ezek a megoldások jelentik a jövőt. A bankok ügyfeleiket könnyebben fogják elérni, mint valaha” – nyilatkozta Rokob Imre, a Dorsum Zrt. Üzletfejlesztési Igazgatója.

A Dorsum Botboarding platformjával a pénzügyi vállalatok akár heteken belül szolgáltatásként juthatnak hozzá saját chatbotjukhoz, hogy aztán potenciális ügyfelek millióit bámulatos hatékonysággal konvertálják valódi ügyfelekké, kihasználva többek között a mesterséges intelligencia előnyeit.

A díjazott előadáson Rokob Imre, Stein Renáta üzletfejlesztési tanácsadó és Sallai Péter mobilfejlesztési igazgató élőben mutatták be a DAISY névre hallgató demo chatbotukat, és a Botboarding platformot, amelyen DAISY-t is megalkották. Bemutatták, hogy mennyire egyszerűen profilozható egy ügyfél egy banki termékhez egy egyszerű chatelés során és hogy mi is történik pontosan a potenciális ügyféllel a folyamat alatt. Ismertették a Botboarding platform hátterében működő technológiát, és annak teljes virtuális kezelőfelületét is. Ebben olyan analitikai eszközök állnak rendelkezésre, mint például A/B tesztelés a jobb teljesítményért, valamint egy élő felület, ahol megfigyelhető, ahogy az online ügyfelek végighaladnak a profilozás folyamatában.

A Botboarding platform rendelkezik mesterséges intelligencia funkcióval, amely segít csökkenteni az ügyfelek lemorzsolódási arányát, a beépített CRM API-k pedig segítenek, hogy az összegyűjtött információk könnyen átkerülhessenek a pénzügyi intézmények saját rendszereibe.

A Dorsum immár 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzintézeti szolgáltatók szoftveres igényeinek kielégítésében. A legújabb Botboarding platformnak ezért minden esélye megvan, hogy kiemelkedő technológiájának köszönhetően banki és pénzügyi szervezetek számára biztosítsa chatbotok létrehozását termékeik értékesítéséhez. „A Finovate Best of Show díja voltaképp a pénzügyi informatika Oscar-díja, amivel a most piacra dobott fejlesztésünk létjogosultságát díjazták. Az elismerés révén a megoldásunk világszerte ismertté, a pénzügyi intézmények onboarding ügyfélszerzési folyamata pedig sokkal egyszerűbbé válik.”  – mondta Kő Róbert, a Dorsum Zrt. vezérigazgatója

„Mindig örömünkre szolgál az először résztvevő vállalatokat nyertesként üdvözölni a Finovate-en. A Dorsum megnyerő stílusával fenntartotta a közönség érdeklődését és az üzenetük - melyből kiderül, hogy fejlesztésük hogyan segíthet a pénzügyi vállalatoknak az ügyfélkör bővítésében - könnyedén eljutott a közönséghez.” – mondta Eric Mattson, a Finovate vezérigazgatója.

A FinovateEurope-ról:

A FinovateEurope egy Londonban megrendezett demó bemutatkozáson alapuló konferencia a banki és pénzügyi területen működő innovatív startupoknak vagy akár már létező cégeknek. A rendezvény egyedi, bizalmas és dinamikus formában ad bepillantást a pénzkezelés jövőjébe. A FinovateEurope a Finovate Csoport által kerül megrendezésre. A rendezvénnyel kapcsolatos további információért, valamint korábbi videó és demó anyagok megtekintéséhez kérjük, látogasson el weboldalukra.

A Dorsumról:

A Dorsum egy díjnyertes, innovatív, befektetési szoftverekkel foglalkozó cég. Az 1996-os alapításuk óta a közép- és kelet-európai (CEE) régió vezető szoftverfejlesztő vállalatává vált. A szabadalmaztatott befektetési szoftverkínálatuk sokoldalú alkalmazásokat nyújt a tőkepiacon és a vagyonkezelési területeken egyaránt. Ügyfeleiket a termékek teljes életciklusa alatt egyedülálló együttműködéssel támogatják, beleértve az elvárások kezelését is a funkciók, az idő és a költségvetés tekintetében.

(x)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Pénzügyi szektor Amundi-közgyűlések futószalagon
Privátbankár.hu | 2024. április 15. 16:12
Tavaly több mint 10 ezer részvényesi közgyűlésen szavazott az Amundi vagyonkezelő.
Pénzügyi szektor Az MNB elmagyarázta, hogy mi történik az inflációval
Privátbankár.hu | 2024. április 11. 11:45
Az infláció és a maginfláció is a jegybank márciusi Inflációs jelentése előrejelzési sávjának közepén alakult - állapította meg a Magyar Nemzeti Bank márciusi inflációs adatokhoz fűzött elemzése.
Pénzügyi szektor MNB: Fokozott befektetői kockázattal járhatnak a kriptoeszközök
Privátbankár.hu | 2024. április 11. 09:58
A jegybank felkészül a kriptopiaci szereplők felügyelésére.
Pénzügyi szektor Csütörtökön talán valami csodára készül a forint
Privátbankár.hu | 2024. április 11. 07:18
Erősödött kissé a forint csütörtök reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
Pénzügyi szektor Nem „gyengeelméjűek" az elemzők – tudhattuk meg a Klasszis Klubban
Bózsó Péter | 2024. április 10. 15:01
Szabó Balázs, a Hold Alapkezelő vezérigazgatója - többek között - az extremitásokról is beszélt a Klasszis Klub Befektetői Univerzum című rendezvényén.
Pénzügyi szektor Hogyan lehet megvédeni a családi vagyont? Ezt is körbejártuk a Klasszis Klubban
Bózsó Péter | 2024. április 8. 15:09
A családi vagyontervezés és -védelem állt a legutóbbi Klasszis Klub Live! második panelbeszélgetésének fókuszában, amely során főszerkesztőnk, Csabai Károly PIllár Zsolttal, az Equilor Alapkezelő Zrt. vezérigazgatójával, Varga Szabolccsal, a Bank Gutmann magyarországi vezetőjével és Magyar Csabával, a Cyrstal Worldwide Zrt. vezérigazgatójával cserélt eszmét.
Pénzügyi szektor Soha nem lesz vége a kamatstopnak?
Privátbankár.hu | 2024. április 8. 14:39
Azt már korábban megtudtuk, hogy június 30. után is marad, most Nagy Márton azt is kilátásba helyezte, meddig szeretné kitolni a piacellenes intézkedést.
Pénzügyi szektor Folytatódik a harc a bankok és a csalók között: figyelmeztetést küldött mindenkinek az MNB
Privátbankár.hu | 2024. április 8. 12:24
Jelentősen csökkent az átutalásos kibercsalások száma és a károk összege a múlt év utolsó negyedévében, de a kártyás visszaéléseké tovább nőtt.
Pénzügyi szektor Élesedik a verseny a banki megtakarítások között - segítünk a legjobbat választani
Privátbankár.hu | 2024. április 7. 16:35
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) az idei év egészében maximum 5 százalékos inflációt vár. Ennek fényében érdemes áttekinteni a banki betéti ajánlatokat.
Pénzügyi szektor Csak találgathatnak a szakértők is, hogy mitől erősödött a forint
Privátbankár.hu | 2024. április 4. 07:57
Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG