Assistance
Vásárló Mennyire felelőtlenek a magyar autósok?  
Privátbankár.hu | 2022. június 3. 13:09
Egy friss felmérés szerint Magyarországon mindössze 31 százalék az asszisztenciabiztosítással rendelkező autósok aránya.
Vásárló Külföldi utazás: hova forduljunk, ha baj van?  
Privátbankár.hu | 2018. október 15. 13:13
Negyedével is megugorhat a segélyhívások száma a hosszú hétvégéken.
Biztosítás Öreg autóval külföldön - így kerülhet nem várt százezrekbe a nyaralás 
Privátbankár.hu | 2014. július 21. 20:01
A magyarok járnak a legöregebb autókkal külföldre, az átlagosan 12 éves járműparkkal a sereghajtók között vagyunk a nemzetközi utakon. Ha lerobban a kocsi, rémálommá válhat még a legkellemesebbnek ígérkező nyaralás is.
Biztosítás Külföldi autós nyaralást tervez? Erre figyeljen, hogy elkerülje a bajt  
Privátbankár.hu | 2014. július 19. 15:47
Bár a legszélesebb körű védelmet külföldön is a casco nyújtja az autósoknak, egy felmérés szerint a külföldre indulók kétharmada nem rendelkezik ilyen védelemmel. Mivel az ismeretlen környezetben amúgy is magasabb a baleseti kockázat, célszerű megvizsgálni, milyen alternatív biztosítási lehetőségek kínálnak még kisebb-nagyobb védelmet a határokon túl.
Biztosítás Síbaleset, amire nem gondolunk: amikor az autó adja be a kulcsot 
Privátbankár.hu | 2014. január 20. 18:14
A megfelelő felkészülés nem csak a sípályán fontos, hanem az utazás során is. Fel kell készítenünk autónkat is a hosszú útra, és a téli időjárásra. Kellő odafigyeléssel elkerülhetőek a veszélyes helyzetek, baj esetén pedig rengeteg idegeskedést és költséget spórolhatnak az előrelátó és felkészült utazók.
Biztosítás Nem hiába nagy a verseny, kötelezőben jók vagyunk a régióban 
Privátbankár.hu | 2013. október 30. 14:23
Hamarosan indul a kötelező kampány. Egy felmérésből kiderült, hogy Magyarországon a legjobb a helyzet a kötelező biztosítások terén, legalábbis a régióban. Miközben nálunk alig van autó kgfb nélkül, aközben a régióban csaknem minen tizedik autótulajdonos nem köt biztosítást.
Utazás 1000 méter felett: a borravalóra is jobban figyelünk, mint a biztonságra 
Privátbankár.hu | 2013. február 13. 13:43
A tapasztalatok szerint, akik télen a hegyekbe utaznak, a borravalóra több figyelmet fordítanak, mint a biztonságra és a megfelelő előkészületekre. Messziről felismernek minket az osztrák sípályákon.
Biztosítás Kihez forduljunk, ha külföldön robbanunk le autónkkal? 
Privátbankár.hu | 2012. június 14. 06:50
A külföldi utakon és Magyarországon is a nyári a legrizikósabb időszak a közutakon, a balesetek 60%-a ekkor történik. A forgalom nagyobb, sokan indulnak pihenni a nyári szünidőben, de a nagy melegben több az elektronikai meghibásodás is.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG