<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
AXA Biztosító
Személyes pénzügyek Nem menekül a furcsa nevektől a VIG 3. biztosítója
Privátbankár.hu | 2014. június 4. 10:29
A Vienna Insurace Group nevét veszi fel a csoport által megvásárolt harmadik magyar biztosító. A csoport együttesen 8,39 százalékos piaci részt képvisel.
Biztosítás Megugrották a magyar biztosítók az akadályt - mivel van gond?
Nagy László Nándor | 2014. április 1. 11:29
A biztosítók megítélésük szerint sikerrel vették az új Polgári Törvénykönyv bevezetésével kapcsolatos feltételek átültetését. A társaságok szinte mindenhol módosították az értékesített termékek feltételeit és üzleti nyomtatványokat. Vannak azért húzósabb területek, és néhány pontosítást is szeretnének a társaságok.
Biztosítás Ha a versenyfelügyelet rábólint: eladnak egy biztosítót
Privátbankár.hu | 2013. december 24. 09:58
A Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) megállapodást kötött az AXA Biztosító Zrt. üzletrészei 100 százalékának megvásárlásáról, de a felvásárlást még engedélyezniük kell az illetékes felügyeleti és versenyfelügyeleti hatóságoknak - közölte a VIG egyik magyar leányvállalata, az Union Biztosító.
Fogyasztóvédelem Nem hallgatta meg a nagymamát, megvágta az AXA Biztosítót az MNB
Privátbankár.hu | 2013. december 20. 10:19
A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen magatartás miatt büntetett.
Biztosítás Linea a megoldás: egyenes út az anyagi biztonsághoz
Privátbankár.hu | 2013. november 11. 12:20
Pénzügyileg tudatos olvasóink többségét is olyan kérdések foglalkoztatják napi szinten, mint, miként tudják megteremteni családjuk hosszú távú anyagi biztonságát, vagy mihez kezdenek munkahelyük elvesztése, esetleg egy súlyos baleset vagy betegség esetén.
Biztosítás Francia-német barátság: összefog az AXA a Signal Biztosítóval
Privátbankár.hu | 2012. november 5. 12:27
Az AXA Biztosító Zrt. és a SIGNAL Biztosító Zrt. hosszú távú stratégiai együttműködésről határozott, amelynek első lépéseként megállapodás született arról, hogy az AXA portfólió-transzfer keretében átadja Pillér lakásbiztosítási állományát a SIGNAL részére. A portfólió átadására a szükséges felügyeleti engedélyek megszerzését követően – várhatóan még az idei évben – kerül sor.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló