<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Diplomások
Vásárló Társat keresel? Ha ilyened van, biztos megtalálod az igazit
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 27. 11:41
A diplomások alaposabbak, ráadásul gyorsabban találnak párt egy társkereső oldal szerint.
Karrier Szakmunkástól a diplomásig: milyen állásért kapkodnak a pályakezdők?
Privátbankár.hu | 2016. május 28. 09:02
A pályakezdők több mint fele érdeklődik az adminisztratív és különösebb szaktudást nem igénylő irodai munkák iránt, de különösen népszerűek az értékesítéshez és a marketinghez kapcsolódó pozíciók is. A legkevésbé a mezőgazdasághoz, az építőiparhoz és joghoz kötődő szakmák iránt nyitottak - derül ki a Profession.hu adataiból.
Karrier Itt ilyen még nem volt: nagy dobásra készül az Auchan
Privátbankár.hu | 2016. január 28. 09:52
Nemzetközi képzési programot indítanak a friss diplomásoknak.
Karrier Feleannyit keresnek a szakmunkás pályakezdők, mint a diplomások
Privátbankár.hu | 2013. június 12. 14:10
Felmérés készült arról, hogy azoknak a fiataloknak, akik a diploma helyett valamilyen szakközépiskolai végzettséget szereztek, milyen fizetési elvárásai lehetnek jelenleg a munkaerő-piacon.
Karrier Ezek a legmenőbb munkahelyek és munkakörök
Privátbankár.hu | 2013. március 7. 11:27
Az Aon Hewitt és az AIESEC közös kutatásból kiderült, hogy az országban melyek a legvonzóbb cégek munkavállalói szempontból, a felmérés a szakmánkénti fizetési elvárásokat is vizsgálta, emellett arra is rámutat, hogy a fiatalok a valósnál általában magasabb fizetést várnak el.
Karrier Hány százalékát érik a nők a férfiaknak? Itt vannak a számok
Privátbankár.hu | 2013. március 7. 10:59
A helyzet változatlan. Továbbra is lényegesen kevesebbet keresnek a magyar nők férfi kollégáiknál. Ráadásul a diploma sem segít, éppen ellenkezőleg - és azok sincsenek könnyű helyzetben, akik vezetőnek készülnek. Szakértők szerint az emberek szemléletének kellene megváltoznia.
Karrier Olaszországból is elhúznak a friss diplomások
Privátbankár.hu | 2013. február 22. 17:01
Komoly szürkeállomány vesztéstől tart Olaszország, mert a friss diplomások többsége külföldre megy dolgozni. A fiatalok zöme a hétvégi választástól sem vár sok változást és nem is akar hazatérni.
Karrier Nemek harca: csendes forradalom zajlik az üzleti életben
Privátbankár.hu | 2012. december 3. 10:40
A felsővezetők kiválasztására szakosodott vezető nemzetközi tanácsadó cég, a Stanton Chase belga irodájának partnere szerint egyre több kutatás bizonyítja, hogy a női vezetők foglalkoztatása mérhető üzleti sikereket eredményez. Karine Becker a Stanton Chase Hungary szűkkörű üzleti reggelijén mutatta be kutatásai összegzését a budapesti Four Season’s hotelben.
Karrier A görög és a chilei munkaerőpiac is hatékonyabb a magyarnál
Privátbankár.hu | 2012. október 10. 12:30
Alacsonyabb a munkaerőpiac hatékonysága Magyarországon, mint például Spanyolországban, Görögországban vagy Chilében. A nemzetközi előrejelzések alapján 2020-ra több mint százezer felsőfokú képzettséggel rendelkező szakember fog hiányozni az országból.
Makro / Külgazdaság Kínában sem kellenek a friss diplomások
Privátbankár.hu | 2012. október 9. 12:22
Egy kínai állásportál összesítése szerint a gazdaság lassulása, a munkaerő-piaci aránytalanságok és az oktatási rendszer gyengeségei miatt több százezer friss diplomás van ma munka nélkül Kínában.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló