<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
érintésnélküli fizetés
Személyes pénzügyek Érintésmentes fizetés: mi jött be legjobban a fiataloknak?
Privátbankár.hu | 2021. október 29. 12:46
Elsősorban banki applikáción keresztül vásárolnak azok a fiatalok, akik érintésmentes fizetésre is használják a mobiljukat. A második helyen a Google Pay áll.
Személyes pénzügyek Miért fizetnénk máshogy, ha ennyire egyszerűen is lehet?
Gáspár András | 2019. január 23. 17:16
A magyar vásárlók egyébként is szívesen kezdik használni a fizetési innovációkat, a mobilfizetés rohamos elterjedése viszont minden korábbi újítást felülmúlhat. Ez nem csoda: nem csak kényelmes és gyors, de még különösen biztonságos módja is ez a készpénzmentes fizetésnek – legyen szó akár bolti vásárlásról, akár egy éttermi számla kiegyenlítéséről vagy a közüzemi számlák befizetéséről.
Személyes pénzügyek Így juthatsz be a Sportarénába, ha nincs nálad egy fillér sem
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 14. 17:25
Megújult a Budapest Sportaréna beléptetőrendszere: QR kód mellett már NFC-képes jegykezelésre is alkalmas. Jövőre pedig már el sem fogadják a készpénzt a büfében és a parkolóban.
Személyes pénzügyek Közös bizniszbe vág bele Gerendai Károly és Kóka János
Privátbankár.hu | 2016. január 27. 12:34
Közös céget alapított a Cardnet és a Sziget. A cél az, hogy a társaság a jövőben ne csupán az európai, hanem a nemzetközi piac egyik meghatározó szereplője is legyen.
Pénzügyi szektor Imádunk érintéssel fizetni - ég veletek, időhúzó, bedugós terminálok!
Privátbankár.hu | 2015. január 19. 15:08
A MasterCard hazai tapasztalatai alapján 2014 az egyérintéses fizetés éve volt. Ezt támasztják alá a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatai is, melyekből kiderül, hogy megduplázódott az egyérintéses bankkártyák száma tavaly januártól szeptember végéig, meghaladva a 3,3 millió darabot.
Pénzügyi szektor Mi jön a pénz után? Cserélje okostelefonra tárcáját!
Füstös Móni | 2013. június 12. 17:30
Egyre több fizetési lehetőség áll a fogyasztók rendelkezésére a készpénz alternatívájaként. A banki átutaláson, hagyományos bankkártyás fizetésen kívül ma már a mobilfizetés palettája is egyre bővül változatos üzleti modelleket, technológiákat használó szolgáltatásokkal.
Pénzügyi szektor 11 tévhit a bankkártyákról, ne dőljön be. Íme a lista!
Privátbankár.hu | 2013. március 7. 18:35
Bár már régóta használjuk a bankkártyákat, azért az emberek fejében jó néhány téves gondolat fészkelte be magát, összeszedtünk és cáfolunk egy csokorra valót. Ilyen például az az alaptalan feltételezés, hogy a bankkártya csak nagy összegű vásárlásokra való.
Pénzügyi szektor Elkezdődött a jövő: már használják az NFC-alapú fizetést
Privátbankár.hu | 2012. október 26. 12:31
A MasterCard kártyatársaság új, NFC-alapú fizetési szolgáltatások indulását jelentette be. Lengyelországban két jelentős együttműködés valósul meg a T-Mobile valamint az Orange távközlési vállalatokkal, míg Olaszországban a Vodafone teszi elérhetővé ügyfelei számára az NFC-s fizetést minden MasterCard PayPass-képes terminálon.
Pénzügyi szektor Küszöbön a jövő: el a kezekkel a pénztárcától!
Gáspár András | 2012. február 21. 15:51
Hatalmas áttörés előtt áll az érintés nélküli fizetés világa: a mobiltelefonokba integrált új technológia nem csak a pénzügyek világát forradalmasíthatja, hanem teljes egészében kiválthatja a pénztárcát, a jegyeket és bérleteket, de átalakíthatja a személyre szabott szolgáltatások és reklámok világát is. Magyarország nem alszik: igyekszünk az elsők között kiaknázni az egyelőre gyerekcipőben járó technika előnyeit.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG