<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Indiai gazdaság
Vállalat Belép az indiai piacra a Tesla
MTI | 2020. december 28. 15:08
A jövő évben az indiai piacon is megkezdi elektromos autói értékesítését a Tesla, és az érdeklődés függvényében megvizsgálja összeszerelő üzem létesítésének vagy a helyi gyártás megkezdésének a lehetőségét is - erősítette meg Nitin Gadkari szállítási és közúti fejlesztési miniszter az Indian Express lapnak adott interjúban.
Makro / Külgazdaság Jön az újabb indiai kamatcsökkentés?
Privátbankár.hu | 2019. december 1. 13:41
Ezt idézheti elő, hogy hat és fél éves mélypontra lassult az indiai gazdaság növekedése a szeptember végével zárult három hónapban.
Makro / Külgazdaság Modern vallás: pénz helyett részvényeket is elfogad a templom
Privátbankár.hu | 2016. július 20. 12:08
Indiában egészen új szintre emelték a modernizációs törekvéseket, egyszerűbb lesz így.
Vállalat Gyárat épít egy indiai vállalat – csomó embernek munkát adnak
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 5. 11:22
Kecskeméten építkezik a hangzatos nevű indiai Samvardhana Motherson Group autóipari beszállító.
KKV Keleti-nyitás: a Pepsi rálicitált a Coca-Colára
Privátbankár.hu | 2013. november 11. 18:16
A Pepsi 5,5 milliárd dollárt fektet be Indiában, a Coca-Cola nyáron 5 milliárdos beruházást jelentett be.
Deviza / Áru Tudja Ön, hogy miként befolyásolja a monszuneső az indiai aranyfogyasztást?
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 3. 11:39
Egy felmérés szerint Indiában 20 ezer tonna megmunkált arany van az embereknél, mintegy ezer milliárd dollár értékben. Nem véletlen, hogy az éves arany termelés negyede vándorol a szubkontinensre.
Makro / Külgazdaság A bóvli szélére került India a Fitchnél
Privátbankár.hu | 2012. június 18. 14:13
Stabilról negatívra rontotta India "BBB" hitelosztályzatának kilátását a Fitch Ratings, két hónappal azután, hogy a másik hitelminősítő, az S&P is hasonló lépésre szánta el magát. India GDP-je csupán 5,3 százalékkal nőtt az első negyedévben, ami kilenc éve a legkisebb bővülés volt. Az új-delhi kormány egyre nagyobb ellenállásba ütközik az ellenzék és a társadalom részéről.
Makro / Külgazdaság Bukott angyal lehet India: bóvliba kerülhet a hatalmas ázsiai ország
Privátbankár.hu | 2012. június 12. 09:40
India lehet az első az úgynevezett BRIC-országok közül, amelyik elveszíti befektetésre ajánlott státuszát – figyelmeztet a Standard and Poors. A hitelminősítő a gyengülő gazdasági teljesítménnyel és a politikai bizonytalansággal indokolta a bejelentést. A kormányzati reformokat gyakorlatilag megbénította az ellenzék és a széleskörű társadalmi ellenállás. A rúpia és a bombayi tőzsde gyengült a hírre.
Makro / Külgazdaság Bukdácsol az éltanuló - bajban az indiai gazdaság
Privátbankár.hu | 2012. február 14. 13:11
Komoly gondokkal küzd India. Az infláció több mint két éves mélypontra esett, miközben a gazdasági növekedés három éves mélypontra kerülhet idén. Az indiai jegybank várhatóan folytatja a kamatcsökkentést, de kétséges, hogy ezzel fel tudja-e venni a harcot a globális lassulással. India várhatóan nem tudja teljesíteni a költségvetési hiány-csökkentési terveit sem. Az indiai gazdaság évek óta bőven 8 százalék fölött volt, idén 7 százalék alá eshet a GDP.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG