<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
ING Biztosító
Személyes pénzügyek Nagy pénzeket lehet megtakarítani a nyugdíjbiztosítással - lehet számolni
Privátbankár.hu | 2015. február 4. 12:24
Az öngondoskodás fontos dolog: ha időben kezdünk el félretenni, igen szép summa áll majd rendelkezésünkre nyugdíjas éveinkre. Ugyanakkor nem árt, ha egy-egy konstrukciónak utánaszámolunk
Személyes pénzügyek Tartsa be az idei fogadalmait - gondoskodjon önmagáról!
Privátbankár.hu | 2015. január 10. 12:36
Ha esetleg szilveszterkor megfogadta, hogy idén végre rendbe rakja a pénzügyeit, akkor most figyeljen, az ING adott néhány hasznos tanácsot.
Biztosítás A karácsonyfa alatt sokan a nyugdíjra gondoltak
Nagy László Nándor | 2015. január 9. 16:30
Az év utolsó heteiben mindenki nyugdíjbiztosítást kötött: volt társaság, ahol a szerződések negyedét az utolsó két hónapban kötötték. Átlagdíjban messze nem tudják kihasználni az ügyfelek a maximális adókedvezményt, ám a biztosítók elégedettek a 2014-es teljesítménnyel.
Biztosítás Nyugdíjbiztosítással erősíti helyét a piacvezető életbiztosító
Privátbankár.hu | 2014. november 18. 12:11
A piacnál gyorsabb díjbevétel-növekedést tudott felmutatni az ING Biztosító - a társaság új értékesítését a nyugdíjbiztosítások húzzák.
Biztosítás Negyven felett kelendő a unit-linked biztosítás
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 11. 12:37
Döntően az aktív életkor második felében járó ügyfelek nyitottak az euró-alapú unit-linked életbiztosítások iránt. Az ING Biztosító szerint továbbra is kockázatkerülő a magyar.
Biztosítás A fiatalokat sem hagyja hidegen, miből lesz nyugdíjuk
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 7. 14:50
Az egyik biztosító felmérése szerint az emberek többsége tudja, kevés lesz az állami nyugdíj a megélhetéshez. A 40-60 év közöttiek mozgolódnak leginkább.
Befalap Nyereséges volt, mégis kivonult Magyarországról egy pénzügyi szolgáltató
Eidenpenz József | 2014. július 10. 18:00
Az ING Alapkezelő július 1-jével beszüntette itteni tevékenységét, és korábban megszüntette hazai kezelésű befektetési alapjait is, annak ellenére, hogy nyereséges volt tavaly. Ez az ING Biztosító jövőbeli terveit nem befolyásolja – tudtuk meg.
Befektetés A pénz boldogít?
Privátbankár.hu | 2013. július 9. 15:21
Az emberek többségének a pénz biztonságot, hatalmat, függetlenséget jelent, az ING Biztosító felmérése szerint.
KKV Durván csökkent az ING nyeresége, nagy leépítés lesz
Privátbankár.hu | 2012. november 7. 11:24
Az ING-csoport nyeresége jelentősen, 64 százalékkal csökkent a harmadik negyedévben, emiatt Hollandia legnagyobb pénzügyi vállalatcsoportja 2350 dolgozóját kell elküldeni.
Személyes pénzügyek Túl a devizahiteleken: takarékoskodásba kezd a lakosság
Privátbankár.hu | 2012. április 11. 12:04
A végtörlesztés segítségével devizahitelüktől megszabadult ügyfelek közel negyede tervezi, hogy a közeljövőben új megtakarítást indít el. A megtakarítások célja a korábbiakhoz hasonlóan továbbra is a vagyonképzés, a nyugdíjas évek egzisztenciájának biztosítása.
Személyes pénzügyek Hogyan fektessünk be hosszú távra, ha mindig felrúgják a szabályokat?
Privátbankár.hu | 2012. március 27. 09:15
A hosszú távú lakossági megtakarításokat kisebb-nagyobb intenzitással ösztönözték ugyan, azonban szakértők szerint az elmúlt tíz évben a megtakarítási időtávval nem volt összhangban a változások gyakorisága - magyarán épp a kiszámíthatóság hiányzott a rendszerből, ami az öngondoskodás alapvető tényezője. Az életbiztosítások szenvedték meg leginkább a hullámvasutazást.
Biztosítás Az életbiztosítások felé fordulnak a megtakarítani vágyók
Privátbankár.hu | 2012. március 6. 09:46
A megtakarítási célú életbiztosítások előretörését hozhatják a következő évek, ugyanis a hosszú távú megtakarítási eszközök szűkülő palettája várhatóan a biztosítások felé tereli a lakosságot. A magán- és az önkéntes nyugdíjpénztári rendszert ért változtatások, valamint a végtörlesztés pozitív hatása is a biztosítások iránti növekvő érdeklődését okozhatja a megtakarítók körében.
Befalap Az MNB valószínűleg mindenképpen megvédené a forintot
Privátbankár.hu | 2011. december 13. 14:00
A várható törvényi változások miatt sokféle új alap megjelenésére számít az ING Alapkezelő a közeljövőben, és maga is megvizsgálja majd, milyeneket érdemes létrehozni. A cég szakemberei a jövő évre nulla körüli növekedést várnak. Ha a forint nagyon elmozdulna, az MNB szerintük mindenképpen beavatkozna.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG