<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
ÖPOSZ
Személyes pénzügyek Sok pénzt hoztak a nyugdíjpénztárak a tagoknak
Király Béla | 2020. február 27. 18:41
Az elmúlt öt év legjobb eredményét érték el a nyugdíjpénztárak, a tavalyi évben megközelítették a 10 százalékos hozamot. A befizetések révén az átlagvagyon még ennél is jobban növekedett.
Személyes pénzügyek Mekkora összeggel kezdenék a nyugdíjas éveket a magyarok?
Privátbankár.hu | 2019. október 2. 09:35
Megválaszolták az egyik legfontosabb jövőbeli kérdést a Pénztárszövetség kutatásában megkérdezett emberek. Nevezetesen, hogy mekkora összeggel szeretnének belevágni a nyugdíjas évekbe. A spóroláshoz pedig az egyik legjobb megoldást továbbra is a pénztárak nyújtják.
Személyes pénzügyek Pénztárszövetség: Mindenkinek szüksége van a takarékoskodásra – komoly lehetőség a pénztáraknál
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 30. 09:03
Az öngondoskodás és a hosszú távú, például nyugdíjcélú és egészségmegőrzést segítő megtakarítások terén bőven van tér a fejlődésre, különösen a fiatalok ösztönzése a fontos – derült ki a Pénztárszövetség csütörtöki konferenciáján. Ezekhez a megtakarításokhoz a pénztárak jelentik az egyik legjobb lehetőséget. A pénztári tagsághoz járó évi 20 százalékos, maximum 150 ezer forintos adókedvezmény eleve vonzóvá teszi ezt a megtakarítást, a kasszák pedig hosszú - 10 és 15 éves – időtávon is jó eredményeket nyújtanak. A pénztárakra mind az állam, mind a befektetési piac partnerként tekint, ahogy persze a tagokra is. 
Személyes pénzügyek Egyértelmű válasz arra, hol érdemes megtakarítani
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 24. 09:56
A takarékoskodók, valamint a spórolást jövőben megkezdők számára az egyik legjobb alternatívát a pénztárak jelentik - mondta a Privátbankárnak dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke. A kasszák ugyanis jó teljesítményt nyújtanak hosszú távon. Komoly előnye a pénztári megtakarításnak az is, hogy a tagok évi 20 százalékos, maximum 150 ezer forintos adó-visszatérítést kaphatnak a saját befizetéseik és a munkáltatótól kapott hozzájárulás után egyaránt.
Pénzügyi szektor Jól ment az önkéntes nyugdíjpénztáraknak
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 13. 11:59
Egy év alatt 5,8 százalékkal nőtt a nyugdíjpénztárak vagyona.
Személyes pénzügyek Jó buli a befektetés, de észnél kell lenni, mint minden buliban
Eidenpenz József | 2019. február 1. 17:00
A legtöbben még kamatot sem tudnak számolni. Pedig még a Trónok Harca című sorozat is tartogat tanulságokat pénzügyi téren – a tél mindig eljöhet, nem árt felkészülni. Életünk szinte minden szakaszában kell valamire spórolni. Hogyan érdemes elkezdeni? - erről is szó volt a Privátbankár konferenciáján.
Személyes pénzügyek Bejön a magyaroknak az önkéntes nyugdíjpénztár
Privátbankár.hu | 2018. május 22. 12:50
Kifejezetten jól indult az év.
Pénzügyi szektor A magyarok úgy döntöttek, hogy nem várnak az állami nyugdíjra?
Privátbankár.hu | 2018. február 8. 16:18
Egyetlen év alatt 25 százalékkal nőtt az egyéni befizetések összege az önkéntes nyugdíjpénztárakhoz - bőven pótolták a munkáltatói befizetések elmaradását, miután kiesett a legkedvezőbb adózású cafeteria-elemek közül a pénztári hozzájárulás.
Személyes pénzügyek Érdemes elővenni a cafeteriás dossziét – a jövő múlik rajta
Privátbankár.hu | 2018. február 6. 06:06
Ajánlott a cafeteriaelemek idei összeállítását nem rutinból elvégezni. A munkáltatók és a munkavállalók is jó, ha átgondolják mivel járnak a legjobban. A cégek idén például már a korábbinál kedvezőbb feltételekkel adhatják az önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári juttatásokat, mert nagyot csökkent ezek adója. A dolgozók pedig rengeteg módon élhetnek az önkéntes pénztárak előnyeivel – mondta el többek között a Privátbankárnak adott interjúban Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke, aki a megtakarítási szakadékról és a pénztárak segítségével történő öngondoskodás kevésbé ismert előnyiről is beszélt.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló