<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Signal Biztosító
Pénzügyi szektor Sok gondot találtak egy biztosítónál - 50 millió fölötti bírságot kaptak
Privátbankár.hu | 2018. február 9. 10:34
A Magyar Nemzeti Bank rendszeres ellenőrzései keretében átfogó vizsgálatot folytatott a SIGNAL Biztosítónál. Számos hiányosságot tártak fel - ezek azonban alapvetően nem érintik a biztosító megbízható működését.
Pénzügyi szektor Ez a biztosító ugrotta a legnagyobbat Magyarországon
Nagy László Nándor | 2015. június 17. 12:06
Az életbiztosításoknak, ezen belül a nyugdíjbiztosításnak köszönhetően nagyot ugrott a Signal Biztosító díjbevétele tavaly.
Biztosítás A karácsonyfa alatt sokan a nyugdíjra gondoltak
Nagy László Nándor | 2015. január 9. 16:30
Az év utolsó heteiben mindenki nyugdíjbiztosítást kötött: volt társaság, ahol a szerződések negyedét az utolsó két hónapban kötötték. Átlagdíjban messze nem tudják kihasználni az ügyfelek a maximális adókedvezményt, ám a biztosítók elégedettek a 2014-es teljesítménnyel.
Biztosítás Újra az autópiac felé tekingetnek a pénzügyi cégek
Privátbankár.hu | 2014. május 8. 14:50
A csendben élénkülő autópiac felkeltette a finanszírozók és a biztosítók figyelmét is: a Banif és a Signal együttműködési megállapodást kötött, miközben a Genertel a régi kocsik casco-védelmére hívja fel a figyelmet
Biztosítás Története legjobb negyedévét zárta a Signal Biztosító
Privátbankár.hu | 2013. május 23. 18:00
Életjelet adott a biztosítási piac, a Signal viszont a legtöbb szegmensben a szektorátlag felett tudta növelni díjbevételét.
Biztosítás Az etikus cégek között a Signal Biztosító
Privátbankár.hu | 2013. március 12. 15:55
A Signal Biztosító Zrt. a folytatódó válság és a biztosítási piacon tapasztalható recesszió ellenére növekedéssel zárta a 2012-es évet. A társaság díjbevétele 13,873 milliárd forintot ért el, amely a jelentős piaci visszaesés ellenére 6,3 százalékos növekedés az előző évihez képest. A Signal - együttműködésben a Transparency International korrupcióellenes szervezettel - csatlakozott az etikus vállalatok köréhez. Idei évben pedig arany fokozatú támogatóként részt vesz Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjában.
Biztosítás Lantos Csaba cége a Signallal együtt lép a magánegészségügyi piacra
Zsiborás Gergő | 2012. november 14. 12:19
A Lantos Csaba nevével fémjelzett Főnix-MED Zrt. összeáll a Signal Biztosítóval annak új üzletágának létrehozására, így a német biztosítóóriás magyarországi leánya is beszáll a magánegészségügyi szolgáltatások piacára - közölte Kálózdi Tamás, a biztosító első embere mai budapesti sajtótájékoztatóján.
Karrier Eltűntek a fiatal magyar vállalkozók
Privátbankár.hu | 2012. november 7. 17:28
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége szerint Magyarországon a fiataloknak mindössze alig négy százaléka sorolható a vállalkozók közé, noha a vállalkozás az egyéni válságkezelés egyik formája lehet.
Biztosítás Francia-német barátság: összefog az AXA a Signal Biztosítóval
Privátbankár.hu | 2012. november 5. 12:27
Az AXA Biztosító Zrt. és a SIGNAL Biztosító Zrt. hosszú távú stratégiai együttműködésről határozott, amelynek első lépéseként megállapodás született arról, hogy az AXA portfólió-transzfer keretében átadja Pillér lakásbiztosítási állományát a SIGNAL részére. A portfólió átadására a szükséges felügyeleti engedélyek megszerzését követően – várhatóan még az idei évben – kerül sor.
Biztosítás Unit-linked biztosítás: okostelefonon követheti, mi történik a pénzével
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 26. 10:39
A Signal Biztosító Zrt. a biztosítótársaságok közül elsőként kínál a unit-linked életbiztosítással rendelkezők számára befektetési alap árfolyamfigyelést okostelefonon.
Karrier Egészségbiztosítás: új igazolással erősít a Signal
Privátbankár.hu | 2012. július 13. 15:40
Június elsejétől Farkas Patrícia tölti be a Signal Biztosító Zrt egészségbiztosítási osztályvezetői pozícióját.
Biztosítás Biztosítási adó: mennyit terhelnek ránk a biztosítók?
Privátbankár.hu | 2012. május 9. 13:29
Piaci szinten erősen össze vagyunk kötve a belső fogyasztással. A biztosítási piac késve, de reagált a válságra, hatása tartósan jelen van - mondta Kálózdi Tamás, a Signal Biztosító vezérigazgatója, aki az idei évre stagnálást vár. A 821 milliárdos biztosítási piac 2,7%-ot csökkent Magyarországon tavaly, miközben a Signal 5,7%-os pluszban zárta az évet.
Biztosítás Új igazgató a Singal Biztosítónál
Privátbankár.hu | 2012. március 6. 10:52
Németh László, az Aegon Alkuszi Igazgatóságának eddigi vezetője veszi át Bokros Katalin helyét a Signal Biztosítónál.
Biztosítás Amitől a biztosító fél: vagy túl sokat veszítesz, vagy túl sokat nyersz
Zsiborás Gergő | 2011. december 12. 15:53
A kgfb-díjai 5%-os csökkentésével is kétszámjegyű növekedést ért el ezen a piacon a Signal Biztosító, mely a középmezőnyből az élbolyba vágyik. A nagy tervek is az idei jó eredmények azonban nem tükröződnek majd a nyereségben, azt ugyanis jóformán egészében elviszi a bankadó.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló