<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Hétvégén ismét megrendezik az év egyik leglátványosabb eseményét, az augusztus 20-i tűzijátékot, idén ráadásul új helyszínen. A város ilyenkor megbénul néhány napra, a rendezvényre ugyanis már évek óta több millióan kíváncsiak, és százezrek nézik együtt a város különböző pontjairól. De hol érdemes lakást venni annak, aki jövőre a kanapéjáról nézné a tűzijátékot – méghozzá élőben?

Ahogy arról már korábban írtunk, a szervezők idén a szokásostól kicsit eltérő helyszínen, a Lánchíd és a Margit híd közötti Duna-szakaszon rendezik meg az augusztus 20-i tűzijátékot, ráadásul az eddigi évekhez képest teljesen új köntösben. A rendezvényre az ország minden részéről érkeznek, sokan külföldről is, így gyorsan elkelnek a legjobb köztéri helyek. Aki úgy tervezi, hogy jövőre kimaradna a tolongásból és inkább otthonról nézné élőben a tűzijátékot, annak csak a megfelelő ingatlant kell megtalálnia, ezt közölte az OTP Ingatlanpont a Privátbankár.hu-val.

Hogyan fogunk közlekedni? Itt van, melyik utakat zárják le. >>>

Habár nem sokan keresnek új otthont kizárólag a tűzijáték miatt, mégis egyre többször találkozhatnak a potenciális vevők olyan hirdetésekkel, amelyben az eladók hozzáadott értékként ezt is kiemelik, és szépen elkészített panorámás képekkel együtt ez akár növelheti is az ingatlan árát.

Fanatikus tűzijátéknéző vagy? Itt érdemes keresgélni

Az egyik legszebb kilátás közvetlenül a Belgrád rakpartról nyílik, itt például luxusingatlanok várják azokat, akik augusztus 20-án is élveznék a dunai látképet. Persze, nem mindenki engedheti meg magának, hogy közel 100 milliót költsön egy ingatlanra, szerencsére ennél jelentősen olcsóbban találhatunk Gellért-hegyi panorámás panelt is, ahonnan szintén teljes egészében látható az ünnepi show.

Annak is van lehetősége jó kilátássál lakást vásárolnia, aki nem szívesen költözik a városközpontba. Kifejezetten ilyen környék a XII. kerületben található Széchenyi-emlék út és környéke. Kevesen gondolnák, de akár XVII. kerületi Rákoscsabán vagy a XVI. kerületi Malomdomb környékén is elérhetőek olyan lakások, ahonnan otthonról is a tűzijáték szinte minden részlete jól látható, még ha kevésbé közelről is.

Aki igazán kitartó, az a XXII. kerületben Budafokon vagy XI. kerületben Gazdagrét környékén is találhat tűzijáték-nézésre alkalmas ingatlant, de a XIII. kerületi Marina-part új lakásai között is érdemes körülnézni.

Filléres hiteleket vágnak hozzánk: rohanjunk lakást venni? Csak nagyon kivételes esetben történik meg, hogy a lakáshitel kamatát az infláció meghaladja, de most éppen ez történik: a legolcsóbb hitel 2,4 százalékos kamat mellett érhető el, ami alacsonyabb a márciusi 2,7 százalékos inflációnál. A legjobb kamatok azonban vélhetően korlátozott ideig állnak csak meg ezen szinten, erről korábban itt írtunk bővebben a Privátbankár.hu-n. Nem tudod, hogyan válassz? Egyet se félj - kalkulálj velünk, és megmutatjuk a legjobb ajánlatokat! >>>

Ingatlan Mennyit ér az ingatlanom?
Mester Nándor | 2023. február 1. 19:32
Számok és szempontok, hétről hétre. Nagyon megéri követni az összeállításunkat.
Ingatlan A lengyelek már túl vannak a lakáspiac mélypontján
Mester Nándor | 2023. január 31. 17:41
A külföldi beruházók, köztük a magyarok örülnek ennek a legjobban.
Ingatlan Lakáspiac: tízből kilenc hirdető csökkenti az árat
Privátbankár.hu | 2023. január 31. 11:47
De a többség kivár, nagy a bizonytalanság.
Ingatlan Újabb ingatlanos adásvétel a NER soraiban
Mester Nándor | 2023. január 31. 10:16
Turisztikai portfóliójának utolsó elemét is értékesítette az Appeninn Nyrt.
Ingatlan Olcsóbbá váltak a lakáspiac slágerei
Privátbankár.hu | 2023. január 30. 10:11
A jövőben könnyebb lesz meghirdetni a panellakásokat, ugyanis digitalizálják a budapesti panelek alaprajzait, amik egy kattintással a hirdetéshez kapcsolhatók. A házgyári lakások az elmúlt években reneszánszukat élik, szeptember óta pedig jelentősen nőtt a kínálatuk. Budapesten tavaly szeptemberhez képest közel 7 százalékkal több eladó panellakás található. Az átlagos négyzetméteráruk ezzel párhuzamosan több mint 1 százalékkal 782 ezer forintra csökkent. A vármegyeszékhelyeken a panelek kínálata 15 százalékkal nőtt, az áruk pedig lényegében stagnált.
Ingatlan Tovább nőttek a raktárhegyek Magyarországon
Mester Nándor | 2023. január 29. 15:03
Tavaly jóval több mint negyedmillió négyzetméterrel bővült a spekulatív állomány.
Ingatlan Nem döntik le trónjáról a királyt az ingatlanpiacon
Mester Nándor | 2023. január 26. 19:01
Mindenki szeretné lefaragni a költségeit és optimalizálni az ingatlanvagyon mindennapi használatát. Milliárdokat érő eszközt, az adatot kapták a kezükbe ehhez az épületeket üzemeltetők és egyre többen élnek vele. Olyan királyság ez, amit senki sem akar megdönteni.
Ingatlan Új sorozatot indítunk: Mennyit ér az ingatlanom?
Mester Nándor | 2023. január 25. 19:24
Nagyon megéri minden héten követni az összeállításunkat.
Ingatlan Előrejelzés tavaszra: folytatódik az áresés a lakáspiacon
Privátbankár.hu | 2023. január 23. 18:38
De nem minden körzetben és nem minden lakástípusnál.
Ingatlan Behúzta a vészféket az új budapesti lakások piaca
Privátbankár.hu | 2023. január 23. 12:59
Az új építésű lakások értékesítése 30 százalékot zuhant.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG