Innovatív és kísérletező szellemet tükröz az főzde új termékcsaládja. Egyedülálló narancs, gránátalma és banán párlatok a déligyümölcsök harsány, karakteres és magával ragadóan friss íz- és illatjegyeit hordozzák magukban.
"A trópusi kollekció - bár eltér a hagyományos magyar ízvilágtól - a pálinkák és párlatok iránt érdeklődő fogyasztók számára egészen új világot tár fel." Az új termékek ugyanúgy, mint a pálinka, gyümölcsből erjesztés, majd lepárlás útján készülnek, cukor és más (szintetikus vagy természetazonos) aromaanyagok hozzáadása nélkül.
Fő irányvonalának továbbra is a magyar gyümölcsökből készült pálinkák főzését tekinti a cég, új termékcsaládját a választékbővítés kihívása keltette életre. A pálinkafőzde továbbra is az igazi magyar gyümölcsből főzött pálinkák megismertetését tekinti legfőbb küldetésének.
„Kíváncsiságunk indította el a gondolatot, hogy más típusú gyümölcsökből - jelen esetben trópusi alapanyagokból - egyedi és különleges párlatokat készítsünk. A gránátalmából, banánból és narancsból készült ínyencségek ugyanolyan szépen mutatják jellegzetes, karizmatikus sajátosságaikat, mint a kiváló hazai gyümölcsökből készült pálinkák. Így szép kiegészítést nyújtanak a tiszta gyümölcsből készült termékek fogyasztóinak” - mondta Vértes Tibor, az pálinkafőzde főzőmestere és egyik tulajdonosa.
A tömény zöldalma a nyerő
Franciaország lemondott a Tokay név használatáról
Vigyázzon, mit hoz haza a nyaralásból!