2p
Sokszor kritizálják a fuvarmegosztással foglalkozó céget azzal, hogy nem támogatja eléggé a sofőrjeit. Ezekre a kritikákra válaszolt most az Uber néhány fejlesztése.

Dolgozói kuponok és gyorsabb kifizetés is szerepel azon a fejlesztési listán, amely hamarosan kigördül az Uber sofőrjeinek a legtöbb városban - számol be a Bloomberg.

  • Jön például a sokak által igényelt fuvarigény szüneteltetés: több városban is manuálisan kell törölniük a beérkező igényeket a sofőröknek az applikációban, mielőtt "letehetik a műszakot", ám innentől lehetőség lesz ennek kikapcsolására, így nem érkezik újabb megbízás, tehát hamarabb végezhetnek az autósok.
  • Megkapják a Waze navigációs programból már ismert és szeretett fícsört: a közeli töltőállomások árajánlatai is megjelennek majd az applikációban, ráadásul az olcsóbb kutaknál is jelez majd az alkalmazás. A jövőbeli tervek között szerepel, hogy az Uber megegyezik az állomásokkal az olcsóbb üzemanyagért, cserébe pedig promózzák a kutat az applikációban.
  • Érkezés után két perccel elkezd majd pörögni az Uber órája - ezzel azokat a sofőröket akarják kompenzálni, akiknek sokat kell várniuk az utasokra.
  • Azok, akik több fuvart csinálnak meg, kupont kapnak, amivel kedvezményesen használhatják a szolgáltatást amikor éppen őket kell fuvarozni.

A 68 milliárd dollárt érő cég korábban azzal húzta ki a gyufát, hogy jókorát vágott az amerikai fuvarárakon, ami a sofőrök nemtetszését váltotta ki. A mostani fejlesztések viszont messze nem tükrözi a cég dolgozóinak valódi igényeit - idézi a lap egy Uber-blogger posztját. A sofőrök magasabb díjszabást és az appon belül, fuvar közben adható borravaló lehetőségét szeretnék a legjobban.

A rovat támogatója a 4iG

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vállalat Beveszi Kolozsvárt a BMW
Privátbankár.hu | 2024. március 5. 10:05
A BMW digitális átalakuását segítik majd a kolozvári központból. 
Vállalat Brüsszel megint lecsapott
Privátbankár.hu | 2024. március 4. 19:52
Az Európai Bizottság ezúttal az Apple-t sújtotta 1,8 milliárd eurós bírsággal.  
Vállalat Nagy halat fogott ki az egyik hazai tőzsdei cég
Privátbankár.hu | 2024. március 4. 18:37
William Wells, a Rothschild & Co globális pénzügyi tanácsadó vállalat korábbi Közép- és Délkelet-Európáért felelős igazgatósági alelnöke és ügyvezető igazgatója csatlakozik a 4iG tanácsadóihoz.
Vállalat Nagy veszély leselkedik a DIGI-előfizetőkre
Privátbankár.hu | 2024. március 4. 15:54
Bezárja és törli a céghez tartozó elektronikus postafiókokat a DIGI, ami sok kellemetlenséget okozhat azoknak, akik minden online fiókjukat ilyen e-mail-címmel használták.
Vállalat Ecserről szolgálják ki Szlovákiát, Szlovéniát, de még Boszniát is
Privátbankár.hu | 2024. március 4. 13:02
Háromszáz ember dolgozik azon, hogy simán menjenek a dolgok.
Vállalat A tavalyinál enyhébb növekedést vár az idén a Volkswagen
Privátbankár.hu | 2024. március 1. 17:38
A Volkswagen konszern a tavalyi jelentős növekedés után az idén értékesítési árbevételének visszafogottabb emelkedésére számít a konszern honlapján pénteken publikált kimutatás alapján.
Vállalat Tőkét emelt a Vertikal Group Nyrt.
Privátbankár.hu | 2024. március 1. 17:04
A Vertikal Group Nyrt. csaknem 94,8 millió darab új részvényt bocsátott ki 928 millió forint értékben, az így befolyt forrást finanszírozási és fejlesztési célokra használja fel.
Vállalat Dübörög a Daimler Truck teherautós nagyvállalat
Privátbankár.hu | 2024. március 1. 16:09
Növekvő bevételről és javuló működési eredményről számolt be a Daimler Truck német haszongépjármű-gyártó pénteken.
Vállalat Nemcsak fogyaszt, hizlal is a népszerű tabletta
Privátbankár.hu | 2024. február 24. 18:44
A Wegovy súlycsökkentő és az Ozempic cukorbetegség elleni gyógyszereknek, amelyek berobbantak a lekeresettebb gyógykészítmények élvonalába 2023-ban, van egy hasznos mellékhatásuk is.
Vállalat Bajban a BASF, kirúgások jönnek
Privátbankár.hu | 2024. február 23. 15:33
A BASF német vegyipari vállalat további költségcsökkentést és leépítést jelentett be pénteken a tartósan gyenge európai kereslet miatt.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG