Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

 

Hogyan készül el az egyedi medencefedés? Miért jelenthet egyáltalán kedvezőbb opciót a hagyományos, mondhatni kommersz medencefedéssel szemben? Illetve milyen fázisokon keresztül történhet meg maga a kivitelezés?

A bevezetőben gyakorlatilag vázoltuk is a cikk tartalmát. Ugyanis a felsorolt kérdéseket fogjuk majd egyenként megválaszolni. Nem titkolt szándékunk persze kedvet csinálni az egyedi medencefedés kialakításához.

 

Miért jobb az egyedi medencefedés a kommersz megoldásokhoz képest?

Röviden megválaszolva a kérdést azt mondhatjuk, hogy az egyedi medencefedés tartósabb, könnyebb felhasználást biztosít, és erőteljesebb védelmet biztosít a medencének. Mindhárom érv elképesztően erős, és egyértelműen felülírja a kommersz medencefedések mellett sorakoztatható indokokat.

Az egyedi medencefedés pontosan azon kritériumok szerint készül, amit a medence paraméterei megkívánnak. Nincsenek eltérések vagy hézagok. Ezenfelül az anyag, a szerkezet és a kivitel egytől egyig azt segítik elő, hogy a használat tényleg akár több tízéves távlatban is mentes legyen a problémáktól.

Milyen anyagból célszerű megoldani az egyedi medencefedés kidolgozását?

A polikarbonátnál kedvezőbb matéria egész egyszerűen nem létezik erre a célra. Úgyhogy nem is lehet kérdés, egyértelműen a polikarbonát medencefedéssel járhatunk a legjobban. Hogy miért? Természetesen a polikarbonát kedvező fizikai tulajdonságai miatt.

Ugyanis egy rugalmas, a hőt megtartani képes, szemre is tetszetős látványt nyújtó és könnyen megmunkálható anyagról van szó. Ehhez jön még hozzá a medence védelme kapcsán nyújtott kifogástalan minősége, no meg a hosszú várható élettartama.

A hosszú várható élettartam pedig a jelen esetben tényleg hosszú. Legalább tizenöt éven át tartó, de számos esetben még ennél is tovább használatban maradhat a polikarbonát medencefedés.

Milyen fázisokon keresztül készül el az egyedi medencefedés, és mennyi ideig tart a folyamat?

Természetesen az első kör az igények feltérképezéséről szól, majd következhet a helyszín vizsgálata, kiegészítve ezt a precíz mérések kivitelezésével. Amikor ez sikeresen megtörtént, akkor lehet választani a szóba jöhető medencefedések között.

Amint megvan a választás, akkor ezt az opciót méretre gyártják nekünk. Miután ez a fázis is sikeresen megvan, akkor jöhet a finis. Vagyis következhet az elkészült medencefedés helyre illesztése, természetesen a profi csapat segítségével.

Az esetek döntő többségében ez legfeljebb pár órás munkának számít csak, és előre egyeztetett időpontban szokás elvégezni. Miután a csapat megoldotta a feladatot, onnantól kezdve gyakorlatilag használható is maga a medencefedés, természetesen a medencével együtt.

Címkék: Vásárló

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz januárban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Újra megjelent a régi áremelős trükk a boltokban – A Hét Videója
Izsó Márton - Gáspár András | 2021. április 9. 19:33
Az élelmiszerárak emelkedése lassul a hipermarketekben, örülni azért mégsem lehet felhőtlenül: az elmúlt év robosztus drágulása után nem csoda, ha most lassul az élelmiszer-infláció. Friss tapasztalat, hogy résen kell lennünk a bevásárlásnál és néha bizony a kisebb betűtípussal írt számot is meg kell néznünk az árcímkén, mert néhány termék ismét elkezdett „összemenni” – és mindezt a járványhelyzetben jobb, ha inkább egyedül tesszük, nem a fél családdal.
Vásárló Nagyon meglódult az infláció márciusban
Privátbankár.hu | 2021. április 9. 09:25
A februári 3,1 százalék után márciusban 3,7 százalékkal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest.
Vásárló Átírta a tavalyi pánikvásárlási hullám a kiskeradatot
Privátbankár.hu | 2021. április 9. 09:23
Az előző hónaphoz képest 1,2 százalékkal, tavaly februárhoz mérten 5,9 százalékkal csökkent a kiskereskedelem forgalma.
Vásárló Húsvét utáni nagybevásárlás: mi maradt a boltokban?
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2021. április 8. 17:25
Ha nem is őrült tempóban, de március után áprilisban is valamelyest tovább folytatódott a hazai hipermarketekben az árcsökkenés – legalábbis ez olvasható ki szokásos Árkosár-felmérésünk során szerzett tapasztalatokból. Miközben előző évhez képest újabb drágulásnak lehettünk tanúi, az ünnep utáni vásárlási láz utóhatásai is megmutatkoztak a boltokban.
Vásárló Meghosszabbította a kikapcsolási moratóriumot az MVM
MTI | 2021. április 7. 18:29
A döntés nem csak a védett ügyfeleket érinti.
Vásárló Új javaslat: applikációval ellenőriznék a koronavírus-védettséget?
Privátbankár.hu | 2021. április 6. 14:36
Az MKIK újabb javaslatokat tett a kormány számára.  
Vásárló A nyugdíj előtakarékosságokról őszintén
Márkázott tartalom | 2021. április 1. 14:00
A nyugdíj előtakarékosságok igen népszerűek: 1998 óta, amikor az önkéntes nyugdíjpénztárat létrehozták, már több mint egy millióan nyitottak itt számlát. 2014 óta, amikor pedig megjelent a nyugdíjbiztosítás is az állami adó-visszatérítés lehetőségének kedvezményezettjei között, ezt a lehetőséget is több mint 350.000-en kihasználták már. A főbb okok között kell említenünk a közhangulatot: igen sokan gondolják azt, hogy a (távoli) jövőben nem lesz elégséges az állami nyugdíj a tisztességes életvitel folytatásához. Vannak, akik szerint ez már a közeljövőben így lesz, míg egyesek szerint a jelenlegi állami nyugdíjrendszer ellátása sem megnyugtató. Az Államkincstár 2020-as adatai alapján az átlagos nyugdíj havonta 142.000 Ft volt, míg a medián nyugdíj összege 127.000 Ft. Ezek az összegek az ország különböző pontjain reálértékben különböznek, de az átlagos nyugdíjasok – könnyen beláthatjuk –, nem luxusvakációkon vesznek részt ezekből az összegekből.
Vásárló Nem veszélyezteti a járvány a húsvét egyik legfőbb szereplőjét
Privátbankár.hu / MTI | 2021. március 30. 17:33
A járvány idén sem veszélyezteti a tojásellátást, a kínálat az emelkedő fogyasztást is fedezi – közölte a Magyar Tojásszövetség.
Vásárló Három napra bezárnak a boltok - előtte tömeg lehet az áruházakban
Privátbankár.hu / MTI | 2021. március 30. 15:34
Ne mindenki az utolsó pillanatra hagyja a húsvéti nagybevásárlást!
Vásárló Eldőlt: egyetlen külföldi nézőt sem engednek be az olimpiára
MTI | 2021. március 20. 14:51
Az egyetlen értelmes döntést hozták meg a szervezők a 2021-ben (talán) megrendezésre kerülő 2020-as olimpiával kapcsolatban.
hírlevél
depositphotos