Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: művészfilmbe keveredett Orbán Viktor Jeruzsálemben

2019. február 19., 10:00

A magyar miniszterelnök Jeruzsálemben tartózkodik hivatalos látogatáson, és ha már ott volt, készült róla néhány poétikus fotó.

D_MTI20190219003
Jeruzsálem, 2019. február 19. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben, az Olajfák hegyén 2019. február 19-én hajnalban. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A fenti képet ma hajnalban (!) fotózták az Olajfák hegyén, és a magasztos téma, a gondos kompozíció és a gyöngéd, hajnali fények alapján akár egy művészfilm nyitó (vagy záró) képe is lehetne.

Nem mindennapi az a felvétel sem, amely egy fa takarásából, a Gecsemáné kertben ábrázolja a fekete kalapot viselő kormányfőt.

Hirdetés
D_MTI20190219002
Jeruzsálem, 2019. február 19. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök Jeruzsálemben, a Gecsemáné kertben 2019. február 19-én reggel. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor eredetileg a zsidó állam és a V4-ek csúcsértekezletére érkezett Izraelbe, ám a találkozó végül elmaradt, miután Izrael és Lengyelország csúnyán összebalhézott. A csúcs helyett kétoldalú találkozókra kerül sor, a magyar kormányfő pedig Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel is tárgyal majd az előzetes hírek szerint.

A látogatás hátteréről előzetesen itt írtunk, mai cikkünket a témában pedig itt olvashatja.

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Örökre velünk marad Gulyás Gergely büntetőadója

Örökre velünk marad Gulyás Gergely büntetőadója

Orbán Viktor régóta kivetette volna az illetéket a belterületbe sorolt ingatlanok eladására, de valami mindig közbejött.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?