Hirdetés

Üzleti számlacsomagok: ahány bank, annyi szokás

2019. október 18., 16:01

Rutinfeladatnak tűnik egy bankszámla megnyitása, de nem is gondolnánk, mennyit számítanak a részletek, mennyit spórolhatunk azon, ha alaposan felkészülünk.

(Fotó: depositphotos.com)
(Fotó: depositphotos.com)

Egyebek mellett a következő kérdések megválaszolásával: havonta, illetve évente hány forintos tranzakciót indítunk, illetve fogadunk, tranzakcióinknak mekkora az átlagos nagysága? Van-e devizaforgalmunk, ha igen, milyen rendszereséggel utalunk és fogadunk tételeket, mekkora azok átlagos összege?

Jelentős-e a készpénzforgalmunk, ha igen, mekkora a ki- és befizetések átlagos nagysága, ez havi/éves szinten hány tranzakciót jelent? Használunk-e bankkártyát, ha igen milyen gyakran, mekkora összegeket fizetünk, illetve veszünk fel automatából, jellemző-e a kártya külföldi használata?

Hirdetés

A Piac & Profit magazin ezekre a kérdésekre kereste meg a válaszokat.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Bekövetkezett: tényleg eljött a lakáspiaci fordulat

Bekövetkezett: tényleg eljött a lakáspiaci fordulat

A múlt év közepétől jelentősen csökkent a lakásvásárlások száma: az adásvételek száma Budapesten több mint 80 százalékkal csökkent, a megyeszékhelyeken és nagyobb vidéki városokban 52, illetve 50 százalékos csökkenés ment végbe. Az ingatlan.com legfrissebb adatai szerint eközben januárban jelentősen nőtt a magánszemélyek kínálata.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Mennyi lesz a nyugdíjkorhatár 20 év múlva?