Hirdetés
Hirdetés

Üzleti számlacsomagok: ahány bank, annyi szokás

2019. október 18., 16:01

Rutinfeladatnak tűnik egy bankszámla megnyitása, de nem is gondolnánk, mennyit számítanak a részletek, mennyit spórolhatunk azon, ha alaposan felkészülünk.

(Fotó: depositphotos.com)
(Fotó: depositphotos.com)

Egyebek mellett a következő kérdések megválaszolásával: havonta, illetve évente hány forintos tranzakciót indítunk, illetve fogadunk, tranzakcióinknak mekkora az átlagos nagysága? Van-e devizaforgalmunk, ha igen, milyen rendszereséggel utalunk és fogadunk tételeket, mekkora azok átlagos összege?

Jelentős-e a készpénzforgalmunk, ha igen, mekkora a ki- és befizetések átlagos nagysága, ez havi/éves szinten hány tranzakciót jelent? Használunk-e bankkártyát, ha igen milyen gyakran, mekkora összegeket fizetünk, illetve veszünk fel automatából, jellemző-e a kártya külföldi használata?

Hirdetés

A Piac & Profit magazin ezekre a kérdésekre kereste meg a válaszokat.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A Facebook már a jövő irodáján dolgozik

A Facebook már a jövő irodáján dolgozik

2050-re az irodai munka nagy részét már a mesterséges intelligencia vezérli majd, emberi agyba épített elektródák és apró számítógép-implantátumok küldik az e-maileket és osztják be a munkát. És ez már nem csak a távoli jövő, hiszen komoly cégek, így a Facebook vagy az Oracle is dolgoznak a fejlesztéseken.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?