Hirdetés
Hirdetés

Hatalmas hepaj volt tegnap este a Hír TV-ben

Wéber Balázs, 2018. december 20., 08:50

Két fekete öves dzsungelharcos feszült egymásnak a Hír TV Magyarország élőben című műsorában, ami rendkívül vidám perceket eredményezett a nézők számára.

Forrás: Hír TV/Youtube
Forrás: Hír TV/Youtube

Rég nem látott csetepatéba torkollott tegnap este Jakab Péternek, a Jobbik szóvivőjének és Szentesi Zöldi Lászlónak, a Hír TV műsorvezetőjének a szópárbaja.

Jakabnak már az antréja is látványosra sikeredett: miután felkonferálták, színpadias mozdulattal ledobta a zakóját, hogy ország-világ láthassa „Ez a tévé hazudik” feliratú pólóját. „Szerintem meleg lesz a hangulat” – jósolta a Jobbik szóvivője, és ebben nem is tévedett sokat.

Hirdetés

Jakab már az első percekben megpróbálta földbe döngölni Szentesi Zöldit: „Egy kicsit dőljön hátra!”, "Nem tudom, hogy hogy hívják Önt.” „Hogy hívják?”  - mondta gúnyos mosollyal az arcán, majd a kamerához fordulva elkezdett Orbán Viktor miniszterelnökhöz beszélni.

A Hír TV műsorvezetője a kezdeti megilletődöttség után magához tért, és ellentámadásba lendült: megkérte Jakabot, hogy fejezze be a „műsorát”, „szánalmas előadásnak” nevezve a performanszt. Itt most „hülyegyereket alakítunk mind a ketten”, „Amit Ön itt csinál, az nevetséges”, mondta, majd egy váratlan húzással lepte meg a továbbra is a nem jelenlévő Orbán Viktorhoz beszélő Jakabot:

„Jakab úr, ha adok Önnek tízezer forintot, elszavalja az Anyám tyúkját? (...) Mondja el az Anyám tyúkját!”

Ezután felszólította a Jobbik szóvivőjét, hogyha nem akar válaszolni a kérdésekre, akkor hagyja el a stúdiót.

Ez nem történt meg, így a rendkívül látványos hajcihő még hosszú percekig folytatódott a nézők legnagyobb örömére. Önök szerint ki nyerte a Jakab-Szentesi Zöldi ütközetet? Szavazni kommentben lehet!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Te tudod egyáltalán, kire szavazol vasárnap?

Te tudod egyáltalán, kire szavazol vasárnap?

Az nagyjából egyértelmű a magyar választópolgároknak, hogy mely pártokra, szövetségekre lehet szavazni a most vasárnapi európai parlamenti választás során. Az már kevésbé lehet világos, hogy a listát állító pártok kiket indítanak a brüsszeli képviselőségért. Megnéztük, hogyha a közvélemény-kutatók mandátumbecslése bejönne, mely jelölteknek sikerülne a bejutás.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX40382.46+0.93%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szerint mi a legnagyobb gond Magyarországon?