Hirdetés
Hirdetés

Hatalmas hepaj volt tegnap este a Hír TV-ben

Wéber Balázs, 2018. december 20., 08:50

Két fekete öves dzsungelharcos feszült egymásnak a Hír TV Magyarország élőben című műsorában, ami rendkívül vidám perceket eredményezett a nézők számára.

Forrás: Hír TV/Youtube
Forrás: Hír TV/Youtube

Rég nem látott csetepatéba torkollott tegnap este Jakab Péternek, a Jobbik szóvivőjének és Szentesi Zöldi Lászlónak, a Hír TV műsorvezetőjének a szópárbaja.

Jakabnak már az antréja is látványosra sikeredett: miután felkonferálták, színpadias mozdulattal ledobta a zakóját, hogy ország-világ láthassa „Ez a tévé hazudik” feliratú pólóját. „Szerintem meleg lesz a hangulat” – jósolta a Jobbik szóvivője, és ebben nem is tévedett sokat.

Hirdetés

Jakab már az első percekben megpróbálta földbe döngölni Szentesi Zöldit: „Egy kicsit dőljön hátra!”, "Nem tudom, hogy hogy hívják Önt.” „Hogy hívják?”  - mondta gúnyos mosollyal az arcán, majd a kamerához fordulva elkezdett Orbán Viktor miniszterelnökhöz beszélni.

A Hír TV műsorvezetője a kezdeti megilletődöttség után magához tért, és ellentámadásba lendült: megkérte Jakabot, hogy fejezze be a „műsorát”, „szánalmas előadásnak” nevezve a performanszt. Itt most „hülyegyereket alakítunk mind a ketten”, „Amit Ön itt csinál, az nevetséges”, mondta, majd egy váratlan húzással lepte meg a továbbra is a nem jelenlévő Orbán Viktorhoz beszélő Jakabot:

„Jakab úr, ha adok Önnek tízezer forintot, elszavalja az Anyám tyúkját? (...) Mondja el az Anyám tyúkját!”

Ezután felszólította a Jobbik szóvivőjét, hogyha nem akar válaszolni a kérdésekre, akkor hagyja el a stúdiót.

Ez nem történt meg, így a rendkívül látványos hajcihő még hosszú percekig folytatódott a nézők legnagyobb örömére. Önök szerint ki nyerte a Jakab-Szentesi Zöldi ütközetet? Szavazni kommentben lehet!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Hidegháború jöhet a hazai IT-fronton

Hidegháború jöhet a hazai IT-fronton

Információink szerint kódolva volt a rendszerben, hogy a Microsoft Magyarország nem hosszabbít szerződést a T-Systems-szel, ez a nemzetközi gyakorlatnak teljesen megfelelő döntés volt. Míg egyik informátorunk úgy látja, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy hamarosan a 4iG lesz a tulajdonos, addig egy másik, informatikai fronton otthonosan mozgó forrásunk úgy gondolja, hogy egyértelműen emiatt született a döntés.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX39321.84-0.5%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?