3p
Az új ügyvezető mellett rengetegen kerültek régiós projektekhez, de van, akit az anyacéghez hívtak Atlantába.
Niklós László mellé új csapattagok is érkeznek.

 

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Niklós László személyében új, magyar vezető irányítja a márkákért felelős Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft.-t, a  hazai leányvállalatot. De érkezésével párhuzamosan az atlantai központból indult, más országokhoz hasonló szerkezeti és személyi változások is végbementek a hazai vállalatnál, ami egy új, marketing vezetői pozíciót eredményezett.

Szervezeti megújulás

Az új, marketingvezetői pozíciót Leszkay-Kovács Renáta tölt be június elsejétől. Az ő feladata – közvetlenül az új cégvezető alá rendelve – a Coca-Cola magyarországi portfóliójához tartozó márkák kampányainak tervezése és összehangolása.

A frissen kinevezett marketingvezető a Szolnoki Külkereskedelmi Főiskola kereskedelmi és üzleti szakán végzett, majd további marketing tanulmányokat folytatott a Chartered Institute of Marketing keretei között. Karrierjét reklámügynökségnél kezdte, számos FMCG (gyorsan forgó fogyasztási termék) szektorba tartozó nagy céggel működött együtt. 13 éve csatlakozott a Coca-Cola-hoz, ahol 2003-tól már több országot átfogó, regionális pozíciókat töltött be, elsősorban marketingkommunikációs területeken. Legutóbb a globális csapat tagjaként dolgozott a 100 éves kontúrüveg nagyszabású, jubileumi, integrált marketingkampányán, illetve annak megvalósításán a 23 országot magában foglaló közép- és dél-európai régióban.

Egyenesen Atlantába

Halász Katalin Stratégiai Marketing Kampányok Operatív Igazgatójaként folytatja munkáját a cég atlantai központjában, a nemzetközi csapat tagjaként.

Az Élelmiszeripari Főiskolát követően a Purdue University-n és a CEU-n szerzett nemzetközi MBA diplomát. Tizenöt éve dolgozik a Coca-Cola-nál, karrierjét a Fanta és Sprite márkák hazai menedzselésével kezdte. Személyében elsőként neveztek ki magyar szakembert a helyi marketing csapat igazgatójává.

Ezt követően regionális szinten foglalkozott a Burn energiaital új üzleti modelljének és márkastratégiájának kialakításával. Legutóbb a Coca-Cola termékcsaláddal kapcsolatos üzleti és marketing stratégiák, márkakampányok fejlesztését irányitotta 23 európai országban, többek között az elmúlt évek legsikeresebb nyári kampányait, amelyekben a palackokon keresztnevek, majd dalszövegek szerepeltek.

A jelenleg futó „Kiss Happiness” kampány európai fejlesztése is az ő nevéhez fűződik. Mostantól hasonló jellegű globális kampányokon fog dolgozni Atlantában.

Feljebb léptek

Az eddigi hazai csapatból többen is regionális poszton folytatják tovább a munkájukat a Coca-Cola-nál.

Vass Ágnes, a NaturAqua eddigi márkamenedzsere ezentúl senior márkamenedzseri pozícióban a Fanta regionális központi márkacsapatát erősíti. Percze Róbert, a Nestea és Cappy termékek márkamenedzsere a prémium szénsavas termékek senior márkamenedzsereként dolgozik majd Svájcban.

Szintén június elsejétől a cég márkákért felelős kommunikációs vezetője, Andok Ágnes eddigi hazai pozíciója helyett 23 ország márkakommunikációjának kialakításában vesz részt senior márkakommunikációs menedzseri kinevezéssel.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Karrier Meghalt Jacob Rotschild
Privátbankár.hu | 2024. február 26. 16:32
Elhunyt Lord Jacob Rotschild brit nagybefektető, a Rothschild bankárdinasztia tagja. Halálát hétfőn jelentette be a család.
Karrier Munkatársakat keresünk!
Privátbankár.hu | 2023. december 1. 13:50
Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk!
Karrier Orbán Viktor már csak a harmadik: hátrébb csúszott egy fontos listán
Privátbankár.hu | 2023. november 29. 18:13
A Politico idén is rangsorolta Európa legmeghatározóbb embereit.
Karrier Lesújtó véleménnyel vannak a főnökök a beosztottakról, de a másik oldalnak is van véleménye
Privátbankár.hu | 2023. november 16. 19:04
Egészen másként látják a munkahelyi képzéseket a beosztottak és a vezetők egy új amerikai felmérés szerint. Az előbbiek elvárják a munkahelyüktől, hogy ezekkel támogassa a karrierjüket, miközben az utóbbiak legyintenek a dologra.
Karrier Nincs még minden veszve az MSZP szerint
Privátbankár.hu | 2023. október 31. 16:01
Meghatározó erő akar maradni egy kormányváltás idején is a jelentősen meggyengült MSZP. Komjáthi Imrét, a párt társelnökét erről is kérdeztük az ATV napi adásában, fontos munkaerőpiaci és társadalmi kérdések mellett.
Karrier Megvan a Világbank új elnöke
Privátbankár.hu | 2023. május 3. 19:57
A Mastercard egykori vezérigazgatóját, Ajay Bangát választották a Világbank új elnökévé szerdán - közölte a washingtoni székhelyű pénzintézet.
Karrier Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!
Privátbankár.hu | 2023. április 18. 10:18
A Klasszis Lapcsoport (Privátbankár.hu, Mfor.hu, Piac&Profit, Turizmus Online) Professzionális online Sales és Marketing vezetőt keres. Várjuk jelentkezésedet!
Karrier Milliárdos perben hallgatják ki a világ egyik legismertebb médiamágnását
Privátbankár.hu | 2023. január 19. 14:30
 A Fox tévécsatornákat tulajdonló Fox Corp. elnöke, Rupert Murdoch mehet a bíróságra.
Karrier Megvan a reptéri káosz első áldozata
Szakonyi Péter | 2022. szeptember 17. 14:44
Lemondott posztjáról a Schiphol vezérigazgatója, Európa legnagyobb légikikötőjének első embere az immár állandósult reptéri káosz miatt adta be felmondását. Amszterdam mellett London, Frankfurt és Párizs repterei is kaotikus helyzetben voltak a nyári csúcs alatt.
Karrier Óriási veszteség: román színekben folytatja Magyarország egyik legjobb sportolója
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 4. 18:58
A sakkozó Rapport Richárd román színekben folytatja pályafutását - ezt a román szövetség jelentette be vasárnap.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG