Hirdetés
Hirdetés

Egymilliárd forintos beruházás jön az egészségügyben

2017. október 27., 10:44

Világszínvonalú orvosi berendezéseket gyártó magyar vállalkozás bővít, örül az NGM.

Varga Mihály a 77 Elektronika Kft. Kutatási-, Fejlesztési- és Innovációs Központjának átadó ünnepségén jelentette be, hogy több mint egymilliárd forint felhasználásával jön létre a vállalat innovációs központja. A nemzetgazdasági miniszter leszögezte: az orvosi eszközök és berendezések gyártásában világviszonylatban is rendkívül nagy a verseny, ezért nemzetgazdasági szempontból is jelentős, hogy egy magyar cég képes komoly nemzetközi sikereket elérni ezen a területen, ezt közölte az NGM a Privátbankár.hu-val.

A vállalat jelenleg 90 országba exportál és teljes egészében magyar tulajdonú. A kormány iparfejlesztési stratégiájában, az Irinyi Tervben is egyébként kiemelt helyen szerepel az egészségipar, amelynek forgalma világszinten egyes becslések szerint meghaladja az 5 billió dollárt, fűzte hozzá Varga Mihály.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Használt vagy új lakás? Megvan, hová éri meg a legjobban költözni

Használt vagy új lakás? Megvan, hová éri meg a legjobban költözni

Új, újszerű vagy használt? Örök kérdés az ingatlanvásárlás folyamatában, amely idén még nehezebb válaszolható meg, hiszen eddig sohasem látott ütemben fog nőni az új építésű lakások kínálata. Számtalan indok, vélemény, előny és hátrány sorolható fel mindegyik típusnál, dönteni azonban mindig az ingatlanvásárlónak kell, a konkrét információk birtokában.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX39138.87+1.6%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)