<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Alapítványok
Személyes pénzügyek Budai villalakást vettek a külhoni magyarok segítésére érkezett pénzből, Kövér László beosztottja is érintett
Privátbankár.hu | 2021. november 3. 07:55
Százmilliókhoz jutott hozzá egy semmi látható tevékenységet nem végző alapítvány, ebből telt az ingatlanra, ahol a jelek szerint Veress László kabinetfőnök családja lakik. Autót is vettek a támogatásból, melyet egy tajvani milliárdos küldött - az alapítvány mégsem került fel a külföldről támogatott szervezetek listájára.
Makro / Külgazdaság Belehúztak az ünnepek előtt - elképesztő mennyiségű törvényjavaslat jelent meg
Király Béla | 2021. április 3. 14:04
Miközben a közvélemény a koronavírussal kapcsolatos hírekkel van elfoglalva, a kormány nem tétlenkedett, és gőzerővel folytatja az egyetemi struktúra átalakítását. Ezt a célt szolgálhatják a szerda éjszaka benyújtott törvényjavaslatok, amelyek keretében 13 új egyetemi alapítvány létrehozásáról dönthetnek.
Makro / Külgazdaság Mi a közös és mi nem Csányi Sándorban és Szijjártó Péterben?
Csabai Károly | 2020. július 18. 19:13
Mindketten bekerültek a felsőoktatási intézményeket működtető, közérdekű vagyonkezelő alapítványok kuratóriumaiba. Ugyanakkor, míg a külgazdasági és külügyminiszter nevével fémjelzett alapítványt az illetékes törvényszék már bejegyezte, addig azt az alapítványt, amely kuratóriumának az OTP-vezér az elnöke, még nem.
Makro / Külgazdaság Őket támogatták bőkezűen Matolcsyék
Valkai Nikoletta | 2019. április 24. 16:30
Összesen 2,63 milliárd forint támogatást osztott szét a jegybank különféle szervezeteknek 2018-ban. A pénzből jutott felsőoktatási intézményeknek, civileknek és nonprofit társaságoknak is. Legjobban a Szépművészeti Múzeum járt, 650 millió forint dotációval.
Pénzügyi szektor Jegybanki alapítványok: nyilvánosságra hozzák a jelentést
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 27. 07:15
A Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottsága (fb) döntött arról, hogy hamarosan nyilvánosságra hozzák a jegybanki alapítványok vizsgálatáról szóló jelentés részleteit.
Makro / Külgazdaság Matolcsy György: nem mondok le, de nem is értem a kérdést
Privátbankár.hu | 2016. május 6. 07:55
A jegybank elnöke szerint politikai blöff az Magyar Nemzeti Bankot (MNB) és alapítványait érő kritika.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG