<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
CMA
Makro / Külgazdaság Hetek óta nem voltunk ilyen jó adósok
Privátbankár.hu | 2013. július 16. 16:32
Júniusban volt hasonlóan alacsony szinten a magyar államadósság-törlesztési kockázat fedezeti ügyleteinek költsége a keddi londoni jegyzésben.
Makro / Külgazdaság Erősödött a forint, mélyponton a magyar törlesztéskockázat
Privátbankár.hu | 2013. május 2. 06:05
A forint erősödését követve többhavi mélypontjára, január vége óta nem mért szintekre csökkent a szerdai londoni jegyzésben a magyar szuverén törlesztéskockázat fedezetére szolgáló származékos befektetési konstrukciók árazása. Szerda este az eurót 298,71 forinton jegyezték.
Makro / Külgazdaság Jó erőben a forint, rögtön jobban tetszünk Londonnak
Privátbankár.hu | 2013. április 15. 06:00
A forint erősödését követve jelentősen csökkent az elmúlt kereskedési héten a londoni piacon a magyar szuverén törlesztéskockázat fedezetére szolgáló származékos befektetési konstrukciók árazása, amely a hónap elején még idei eddigi csúcspontján járt.
Állampapír / Kötvény Idei csúcson a magyar CDS
Privátbankár.hu | 2013. március 22. 12:02
Idén ma volt a legnagyobb a magyar államcsőd kockázata.
Makro / Külgazdaság London reakciója a forintgyengülésre: kockázatosabbra minősítettek
Privátbankár.hu | 2013. március 11. 17:29
A forint gyengülését követve számottevően emelkedett hétfőn a londoni piacon a magyar szuverén törlesztéskockázat fedezetére szolgáló befektetési konstrukciók árazása.
Állampapír / Kötvény Kedvező csődkockázati mutatóval gyűjt óriástartalékot a kormány
Privátbankár.hu | 2013. február 12. 16:34
Javuló törlesztéskockázat-megítélési környezetben jelenik meg Magyarország ismét a nemzetközi tőkepiacon.
Állampapír / Kötvény Kockázatosabb ország lettünk
Privátbankár.hu | 2012. november 16. 17:06
A borúsabbá vált kockázatvállalási környezetben egyhavi csúcsára, október közepe óta először ismét 300 bázispont fölé emelkedett a magyar államadósság-törlesztési kockázat biztosítási tranzakcióinak árazása pénteken a londoni piacon.
Makro / Külgazdaság Ebből a top 10-ből jó, hogy kimaradtunk
Privátbankár.hu | 2012. október 18. 10:39
A világ tíz legkockázatosabb államadósa közül négy az euróövezet tagja. Magyarország már az előző negyedévben kikerült a tízes mezőnyből, és a harmadik negyedéveben tovább javított helyezésén a legnagyobb londoni adósságpiaci adatszolgáltató csoport csütörtökön ismertetett idei harmadik negyedéves országkockázati összesítése szerint.
Állampapír / Kötvény Újabb mélyponton, spanyol szint alatt a csődkockázatunk
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 14. 18:31
Meredek csökkenéssel idei eddigi mélypontján fejezte be a kereskedési hetet a magyar államadósság-törlesztési kockázat biztosítási tranzakcióinak árazása pénteken a londoni piacon, tükrözve azt a befektetői derűlátást, amely az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve újabb gazdaságélénkítő likviditásinjekciójának előző esti bejelentése nyomán uralkodott el a piacokon.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG