Crowdfunding
Tippek Kineveti az ötleted a bank? Kérj pénzt az internetezőktől! 
Privátbankár.hu | 2016. december 16. 19:55
Ha banánzongorát vagy egy szupermenő hűtőtáskát akar az ember gyártani, de az ötleten kívül semmije sincs meg hozzá, valószínűleg még sorszámot sem kap a bankban, nem hogy hitelt. Ha azonban mások is hisznek az ötletben és pár dollárral beszállnak a megvalósításba, akár a milliók is összejöhetnek. Mire jó a crowdfunding?
Vállalat A te vállalkozásodat nem tömik ki milliárdokkal? Így maradhatsz mégis életben 
Veres Patrik | 2016. május 17. 20:01
Minden vállalkozásnál eljöhet az a pont, amikor kétségessé válhat a fennmaradás. Nem feltétlenül válnak be a hagyományos üzleti modellek, amikor a technológia mindent felforgat és az állam piactorzító hatása is látványos. Ilyen veszélyeztetett szakma az újságírás, de Pethő András, a Direkt36 újságírójának segítségével megnézzük, hogyan lehet sikeresen fenntartani így is egy szervezetet.
Vállalat Pénzt kérsz az emberektől? Ne felejts el adózni! 
Privátbankár.hu | 2015. november 19. 18:30
Óriási löketet adhat projektünknek, vállalkozásunknak, ha közösségi finanszírozással sikerül egy jelentősebb összegre szert tennünk. Azonban ne felejtsük el, hogy ez is adóköteles. Több fajtája van az ilyen típusú bevételnek is, ezért ha nem figyelünk oda, könnyen eltévedhetünk az adózás útvesztői között.
Makro / Külgazdaság Elképesztő gyűjtés indult: egyél salátát, mentsd meg a görögöket! 
Privátbankár.hu | 2015. június 30. 07:56
Egy minden bizonnyal vicces kedvű felhasználó crowdfunding kampányt indított az indiegogo.com-on. 1,6 milliárd eurót próbál összedobni a közösség.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG