<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Dohánytörvény
Vásárló Jószerencse a trafikoknak: elfogadták Lázár javaslatát
Privátbankár.hu | 2012. december 11. 11:05
Lottót és sorsjegyet is árulhatnak a jövő nyáron létrejövő dohányboltok és sportfogadásokat is lehet majd ott kötni.
Vásárló Gond lehet az elektromos cigarettákkal
Privátbankár.hu | 2012. március 7. 13:52
Vizsgálja a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság az e-cigaretták kereskedelmi kommunikációját és a készletekben árusított, hálózatról működő akkumulátor-töltők biztonságát is. Egészségügyi kockázatok lehetnek a háttérben, gondok lehetnek az akkumulátorok töltőivel is és valószínűleg a kereskedelmi kommunikációval sincs minden rendben.
Vásárló Megtörtek a dohányosok, kezdik elfogadni a tiltó törvényt
Privátbankár.hu | 2012. február 15. 17:00
A dohányzással kapcsolatos szigorítások nagy vihart kavartak az év elején. Egy pár héttel később végzett felmérés alapján viszont úgy tűnik, hogy hamar lecsillapodtak a kedélyek és a többség pozitívan vélekedik a változásokról: a 18-64 éveseknek csak 20 százaléka érzi úgy, hogy a törvénynek több hátránya van, mint előnye – derült ki a KutatóCentrum és a Marketing&Media januári közös kutatásából.
Vásárló A dohányosoknak különösen nehéz lesz 2012
Privátbankár.hu | 2011. december 28. 06:00
Jövőre számos jogszabályváltozás érinti a dohányzókat. Január elsejétől lényegében minden zárt légterű helyen tilos lesz a dohányzás, így munkahelyen, éttermekben és a kocsmákban. Csak szabad levegőn, illetve a bejárat előtt lehet rágyújtani. Februárban és júliusban emelkedik a dohánytermékek jövedéki adója; szeptembertől pedig a dohánytermékek dobozán megjelennek a képes egészségvédelmi figyelmeztetések.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló