<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Elektromos jármű
Vállalat Bővíti itteni k+f központjait a Continental Automotive
MTI | 2021. június 7. 14:39
Bővíti kutatás-fejlesztési központjainak kapacitását a Continental Automotive Hungary Kft.; a 4,2 milliárd forintos beruházáshoz a kormány 1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást ad.
Vállalat Belép az indiai piacra a Tesla
MTI | 2020. december 28. 15:08
A jövő évben az indiai piacon is megkezdi elektromos autói értékesítését a Tesla, és az érdeklődés függvényében megvizsgálja összeszerelő üzem létesítésének vagy a helyi gyártás megkezdésének a lehetőségét is - erősítette meg Nitin Gadkari szállítási és közúti fejlesztési miniszter az Indian Express lapnak adott interjúban.
Vállalat Brutálisan lefaragja költségeit a Volkswagen
MTI | 2020. december 15. 19:15
Költségcsökkentő programot indít a német Volkswagen csoport (VW), a világ legnagyobb autógyártó társasága, amely történetének legnagyobb szabású átszervezésén dolgozik. A VW felügyelőbizottságának határozata szerint az állandó költségeket 5 százalékkal, a beszerzési költségeket 7 százalékkal csökkentik 2023-ig. A részleteket 2021 első negyedévében dolgozzák ki.
Vállalat 36 milliárdért vásárolna a kormány elektromos buszokat
Privátbankár.hu | 2019. október 12. 17:00
A magyar kormány a tervek szerint 2022-től kizárólag az elektromos autóbuszok beszerzését és továbbfejlesztését fogja támogatni.
Részvény / Deviza / Áru Új elektromos csodaautót mutattak be
Privátbankár.hu | 2019. július 17. 18:59
Legtöbbünk talán sohasem fogja közelről látni, de a Lotus új, 611 millió forintnál kezdődő modellje újabb nagy ugrás lehet az elektromos autózás felé. Kontinensünkön több száz is lehet a készülő új hibrid és elektromos modellek száma.
Részvény / Deviza / Áru Felgyorsul az olajkorszak vége? Tíz éve nem esett ily nagyot az árfolyam
Eidenpenz József | 2019. június 12. 18:46
Nemrég 2008 óta nem látott egy havi esést szenvedett el a kőolaj, aminek nyomán megszaporodtak az olajkorszak végével kapcsolatos találgatások. De rövidebb távon még mindig a nagy olajtermelők megállapodásai, tehát a kínálat az úr. Eközben egyre erősebbek a környezetvédők, és gőzerővel folyik az igazán olcsó akkumulátorok fejlesztése.
Makro / Külgazdaság Új kihívás előtt az akkumulátorgyártók: megviseli a kemény tél az elektromos autókat
Fellegi Tamás | 2019. február 8. 06:06
Sok autós szembesült már azzal, hogy egy zord téli nap nem indul a jármű: az akkumulátor lemerült, még az indítómotort sem tekeri meg. Nos, úgy tűnik, a probléma az elektromos autózásban is jelentkezik, ha nem is ilyen drámai módon. Nagy hidegben lecsökken az egy töltéssel megtehető távolság, így most van még mit megoldani a fejlesztőknek.
Vállalat Nagy dobásra készül az IKEA – pár éven belül minden megváltozik
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 16. 13:01
2025-ig szeretne átállni alacsony károsanyag-kibocsátású szállítójárművekre a cég.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos