<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Heti várható
Makro / Külgazdaság Nagyon fontos adat érkezik a magyar gazdaságról
Privátbankár.hu | 2023. február 12. 10:12
Az építőipar tavaly decemberi, illetve éves adatai, az ipari termelés tavaly decemberi és éves adatai, valamint a tavalyi negyedik negyedévi és az éves bruttó hazai termék (GDP) első becslése jelenik meg a jövő héten.
Makro / Külgazdaság Kulcsfontosságú adatok jönnek jövő héten
Privátbankár.hu | 2021. november 14. 09:20
A jövő heti statisztikai tájékoztatási naptárban megkülönböztetett figyelemre a monetáris tanács novemberi kamatdöntő ülése tarthat számot, emellett a bruttó hazai termék (GDP), 2021. III. negyedévi első becslését közli a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden, más statisztikai adat nem jelenik meg jövő héten.
Makro / Külgazdaság Fontos adat érkezik jövő héten
MTI | 2021. augusztus 15. 11:02
Csaknem üres a makronaptár a jövő héten, mindössze a bruttó hazai termék (GDP) második negyedévi adatának első becslése jelenik meg, valamint az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt úgynevezett központi alrendszerének július végi helyzetéről szóló részletes tájékoztató.
Makro / Külgazdaság Jövő héten kiderül, mennyivel lett drágább az életünk tavaly
MTI | 2021. január 10. 09:20
Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük a fogyasztói árindex tavalyi és a külkereskedelmi forgalom tavaly novemberi adata, valamint az államháztartás 2020 tizenkét havi előzetes adatait közlik.
Makro / Külgazdaság Ezekre az adatokra kell figyelni a következő napokban
Privátbankár.hu | 2020. február 9. 09:29
Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, közülük kiemelkedik a januári inflációs adat és a GDP tavalyi negyedik negyedéves adata.
Makro / Külgazdaság Jó lesz figyelni: nagyon fontos számok érkeznek a heti csomagban
Privátbankár.hu | 2015. május 24. 10:32
A monetáris tanács kamatdöntő ülése lesz piaci szempontból a következő hét legfontosabb eseménye, de emellett a KSH is közöl néhány adatot, köztük az első negyedév beruházásainak alakulását, valamint a foglalkoztatottságot is.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG