<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Kárpótlás
Személyes pénzügyek Leamortizálták a lakást a szilveszteri bulin? Erre a segítségre ne számíts
Privátbankár.hu | 2018. január 2. 20:24
Összetört a kocsi, esetleg letépték az ajtót a helyéről a buliban? Szilveszterkor kicsit mindenki megbolondul, az alkoholmámoros bulizásban pedig szerencsés esetben ha komoly sérülés nem is történik, könnyen összetörnek dolgok. Kevesen tudják azonban, de a részegség kizáró ok lehet, ha az kárt megpróbáljuk behajtani a biztosítónál.
Vállalat A Nap Száma: vajon hány milliárdot bukik egy légitársaság egy meghibásodáson?
Privátbankár.hu | 2017. május 30. 14:12
Sokba került az a leállás a British Airwaysnek.
Agrár Áder visszadobott egy törvényt
Privátbankár.hu | 2016. június 17. 11:00
Megfontolásra visszaküldte Áder János köztársasági elnök az Országgyűlésnek a kárpótlással összefüggő törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot.
Részvény / Deviza / Áru Gondoltad volna? 23 éves a kárpótlási jegy
Fellegi Tamás | 2014. december 23. 11:20
Íme, a 3 évesre tervezett, de végtelenül elhúzódó történet. És még nem látszik a vége…
Részvény / Deviza / Áru Marad a szőnyeg alatt a kárpótlási jegyek ügye?
Borbély Péter | 2012. március 7. 06:20
Évek óta nem történik semmi a kárpótlási jegyek ügyében, pedig az államnak a törvény szerint biztosítania kellene azok ellenértékét. Több földárverést is tartanak nemsokára, de ezeken csak azok indulhatnak, akiket alanyi jogon kárpótoltak. A tőzsdén forgó jegyekkel még várni kell - hogy meddig, azt a szaktárca sem tudja. Az is kiderült, hogy több mint 12 milliárd forintnyi papírt fel sem vettek a jogosultak.
Utazás Hiába a lobbi, a Malév-utasok nagy része kárpótlás nélkül maradhat
Privátbankár.hu | 2012. február 15. 07:40
A Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége (MUISZ) eddig eredménytelenül lobbizott azért, hogy az utazási irodáknál Malév-jegyet vevők - egy része - számára forrást találjon a megvásárolt repülőjegyük árának visszatérítésére - írja a szerdai Napi Gazdaság.
KKV Miért adtak még el Malév-jegyeket, ha tudták, hogy közel a csőd?
Privátbankár.hu | 2012. február 6. 10:33
A Malév leállásával átrendeződik a piac és ebben a helyzetben kell megtalálni azt a rést, ahol életképesen elindítható egy új légitársaság, akár egy nagy légi fuvarozó regionális központjaként - mondta Völner Pál, a fejlesztési tárca államtitkára. De milyen szerepe volt az oroszoknak a Malév leállásában és miért adtak még el jegyeket, ha tudták, hogy közel a csőd?
KKV Nincs már Malév-utas Ferihegyen
Privátbankár.hu | 2012. február 5. 12:32
Mindössze két Malév-utas érkezett vasárnap délelőtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre a jegyét visszaváltani, a tranzitban viszont már egy sem tartózkodik. Ma 2300-an utaztak volna a csődbe jutott nemzeti légitársasággal, 7200 bajba jutott utas helyzete rendezetlen.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos